Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@dressage tak hlasim že mám 3den spoždeni ..ale nevím jestli mi to neposunul pregnyl..ktery mi doktor pichal na uvolnění vajíčka..tlaky v podbřišku mam..tak uvidíme..co tyy??
@petulibiii 3 dny zpoždění? to vypadá nadějně... 😉 test jsi nezkoušela? 😀
@kastanek87 nezkoušela..ale právě nevím zda ten pregnyl neoddaluje menstruaci...
@petulibiii no já si myslím že by neměl.... teda takhle, kdy ti píchli pregnyl?
@petulibiii a testik uz jsi delala?
@kastanek87
@dressage Tak jsem si holky udělala testik..myslim ze je to taaam ;)))
@petulibiii gratuluji 🙂 tak já pořád nic ☹ dnes jsem 12 nebo 14 DPO a ani dusík ☹
@laura1972 ja tomu taky nemohla uvěřit..že tam vidim to co vidim🙂)
Drž see..musi to taky vyjít..držím palušky🙂
@petulibiii no krásný!!!!! Super, moc moc gratuluji!!! 😉
@laura1972 nevěš hlavu, ještě se může ukázat 😉 držím pěsti!
@kastanek87 taky se snažím doufat, ale bojím se už ☹ dnes mám jít na gyndu aby se poznalo jestli nejsem nachlazená, kdych vhofim pořad curat a prý mi udělají vyšetření, vekam ms 2.7. tedy ted v sobotu, tak to asi nepoznají ani kdyby mi nabrali krev nebo jo?
@petulibiii děkuji moc za podporu 🙂
@laura1972 měla jsem rozepsanou odpověď a asi jsem ji neposlala 🙂 z krve to můžou poznat ale nemusí, záleží kdy byla ovu a také hlavně kdy případné uhnízdění 😉 takže nezbyde než čekat a čekat, z tohoto slova už mi naskakuje husí kůže 😀 😀 držím pěsti a dej pak vědět, jak jsi dopadla.
@kastanek87 no jasně , uvidíme co zjistí doktor. To čekání je fakt hrůza ☹ děkuji a dám určitě vědět 🙂
@petulibiii gratulace! ;)
@dressage Děkuji..teď jen doufat,at je vše ok..
@jarmulka Tak moc dobře ne. Našli mi.krev v moči, zánět moč.měchýřea těhotná nejsem. Zvýšili mi dávku clostilbegytu a duphastonu, tak snad to zabere. Takže vše nanovo ☹ Přítel jde ještě na spermiogram aby se zjistilo jestli jsme oba v pořádku. Jsme z toho oba dost zklamaní ☹ Ale nevzdáme to !!!
Holky nevíte jestli se něco platí když se jde na spermonogram?
@laura1972 nene, neplatíš nic. Aspoň my jsme neplatili. Uvidíš že se zadaří, držím pěsti!!
@kastanek87 moc dekuju, tak snad už to pak vyjde 🙂 No včera nám dali letacek a tam bylo, ze pojišťovna to nehradi
@laura1972 fakt? My byli v CARu na odběru krve a přítel dovezl spremiky 🙂 a platila jsem jen já za test z krve, už nevím na co 😀 ale měli by vás s tím seznámit dopředu, zda je něco placený nebo ne.
@laura1972 no u nás nic moc nezjistili, jako přítel má spermiky na jedničku, takže je to ve mě... teď mám za sebou první braní clostilu + pregnyl, takže čekám. trochu mě vystrašila v CARu že mám blbej vejcovod a musím na odstranění, ale můj gynekolog zas řekl že je to blbost. V tom aby se prase vyznalo 😀 moc moc držím pěstičky ať vám to co nejdřív vyjde!
No asi nejlepší bude když tam zavolám a zeptam se co a jak. Na gynde mi řekli, že jsem úplně zdravá, ze všechny výsledky vyšly na jedničku, a ze by ještě přítel mel jít na ten spermiogram a pak se uvidí. Zvysil mi dávku na clostylbegyt a duphaston. Brala jsem 1 tabletu, ted budu brát dvě.
Ted musím nejdřív vyléčit ten zánět močáku, napsal mi něco na 5 dní a pak akorát začnu brát znova ten clostik. Holky neměli jste někdo z vás tyhle prášky na ten močák ? Název je Triprim. Nevíte jak se snáší?
@pinkbull ahoj - podle mě ano...tzn. cca do 24 hod by mělo dojít k ovulaci + cca dalších 12 hodin bude vajíčko schopné oplodnění... Spermie by opravdu bez problémů měli vydržet 48 hodin, tzn. dnes bych na to 100% vlétla a pokud bude nálada a chuť, tak zítra klidně také... hodně štěstí!!!! 🙂

@evusa2 no krásný! a srdíčko už bylo? Kolikátý jsi tt? Ještě jednou moc gratuluji!!!