icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kastanek87
28. čer 2016

@evusa2 no krásný! a srdíčko už bylo? Kolikátý jsi tt? Ještě jednou moc gratuluji!!!

petulibiii
28. čer 2016

@dressage tak hlasim že mám 3den spoždeni ..ale nevím jestli mi to neposunul pregnyl..ktery mi doktor pichal na uvolnění vajíčka..tlaky v podbřišku mam..tak uvidíme..co tyy??

kastanek87
28. čer 2016

@petulibiii 3 dny zpoždění? to vypadá nadějně... 😉 test jsi nezkoušela? 😀

petulibiii
28. čer 2016

@kastanek87 nezkoušela..ale právě nevím zda ten pregnyl neoddaluje menstruaci...

kastanek87
28. čer 2016

@petulibiii no já si myslím že by neměl.... teda takhle, kdy ti píchli pregnyl?

dressage
28. čer 2016

@petulibiii a testik uz jsi delala?

petulibiii
29. čer 2016

@kastanek87
@dressage Tak jsem si holky udělala testik..myslim ze je to taaam ;)))

laura1972
29. čer 2016

@petulibiii gratuluji 🙂 tak já pořád nic ☹ dnes jsem 12 nebo 14 DPO a ani dusík ☹

petulibiii
29. čer 2016

@laura1972 ja tomu taky nemohla uvěřit..že tam vidim to co vidim🙂)
Drž see..musi to taky vyjít..držím palušky🙂

kastanek87
29. čer 2016

@petulibiii no krásný!!!!! Super, moc moc gratuluji!!! 😉

kastanek87
29. čer 2016

@laura1972 nevěš hlavu, ještě se může ukázat 😉 držím pěsti!

laura1972
29. čer 2016

@kastanek87 taky se snažím doufat, ale bojím se už ☹ dnes mám jít na gyndu aby se poznalo jestli nejsem nachlazená, kdych vhofim pořad curat a prý mi udělají vyšetření, vekam ms 2.7. tedy ted v sobotu, tak to asi nepoznají ani kdyby mi nabrali krev nebo jo?

laura1972
29. čer 2016

@petulibiii děkuji moc za podporu 🙂

kastanek87
29. čer 2016

@laura1972 měla jsem rozepsanou odpověď a asi jsem ji neposlala 🙂 z krve to můžou poznat ale nemusí, záleží kdy byla ovu a také hlavně kdy případné uhnízdění 😉 takže nezbyde než čekat a čekat, z tohoto slova už mi naskakuje husí kůže 😀 😀 držím pěsti a dej pak vědět, jak jsi dopadla.

laura1972
29. čer 2016

@kastanek87 no jasně , uvidíme co zjistí doktor. To čekání je fakt hrůza ☹ děkuji a dám určitě vědět 🙂

dressage
29. čer 2016

@petulibiii gratulace! ;)

petulibiii
29. čer 2016

@dressage Děkuji..teď jen doufat,at je vše ok..

jarmulka
29. čer 2016

@laura1972 ahoj, tak jak jsi dopadla???? Myslím na Tebe....

laura1972
29. čer 2016

@jarmulka Tak moc dobře ne. Našli mi.krev v moči, zánět moč.měchýřea těhotná nejsem. Zvýšili mi dávku clostilbegytu a duphastonu, tak snad to zabere. Takže vše nanovo ☹ Přítel jde ještě na spermiogram aby se zjistilo jestli jsme oba v pořádku. Jsme z toho oba dost zklamaní ☹ Ale nevzdáme to !!!

laura1972
29. čer 2016

Holky nevíte jestli se něco platí když se jde na spermonogram?

kastanek87
30. čer 2016

@laura1972 nene, neplatíš nic. Aspoň my jsme neplatili. Uvidíš že se zadaří, držím pěsti!!

laura1972
30. čer 2016

@kastanek87 moc dekuju, tak snad už to pak vyjde 🙂 No včera nám dali letacek a tam bylo, ze pojišťovna to nehradi

kastanek87
30. čer 2016

@laura1972 fakt? My byli v CARu na odběru krve a přítel dovezl spremiky 🙂 a platila jsem jen já za test z krve, už nevím na co 😀 ale měli by vás s tím seznámit dopředu, zda je něco placený nebo ne.

kastanek87
30. čer 2016

@laura1972 no u nás nic moc nezjistili, jako přítel má spermiky na jedničku, takže je to ve mě... teď mám za sebou první braní clostilu + pregnyl, takže čekám. trochu mě vystrašila v CARu že mám blbej vejcovod a musím na odstranění, ale můj gynekolog zas řekl že je to blbost. V tom aby se prase vyznalo 😀 moc moc držím pěstičky ať vám to co nejdřív vyjde!

laura1972
30. čer 2016

No asi nejlepší bude když tam zavolám a zeptam se co a jak. Na gynde mi řekli, že jsem úplně zdravá, ze všechny výsledky vyšly na jedničku, a ze by ještě přítel mel jít na ten spermiogram a pak se uvidí. Zvysil mi dávku na clostylbegyt a duphaston. Brala jsem 1 tabletu, ted budu brát dvě.

laura1972
30. čer 2016

Ted musím nejdřív vyléčit ten zánět močáku, napsal mi něco na 5 dní a pak akorát začnu brát znova ten clostik. Holky neměli jste někdo z vás tyhle prášky na ten močák ? Název je Triprim. Nevíte jak se snáší?

pinkbull
2. črc 2016

Ahoj holky,
snažíme se od ledna, tak už na to jdu víc "vědecky" a začala jsem testovat ovu.

Je toto pozitivní ovu test? Jsem dnes už 19 DC, takže se možná leccos vysvětluje, protože posledních pár cyklů jsme se snažili spíš kolem 15 DC.

jarmulka
2. črc 2016

@pinkbull ahoj - podle mě ano...tzn. cca do 24 hod by mělo dojít k ovulaci + cca dalších 12 hodin bude vajíčko schopné oplodnění... Spermie by opravdu bez problémů měli vydržet 48 hodin, tzn. dnes bych na to 100% vlétla a pokud bude nálada a chuť, tak zítra klidně také... hodně štěstí!!!! 🙂

pinkbull
2. črc 2016

@jarmulka tak super, dnes na to vlítneme stoprocentně, ale častěji to bohužel u nás není možný 😒 o to je to komplikovanější, přítel má docela problémy s erekcí, takže se zadaří tak jednou tejdně, ještě že to vyšlo tentokrát na víkend a bude odpočatej.

jarmulka
3. črc 2016

Tak holky - můj dnešní poznatek a ,,vývoj,, 🙂 . U mě se zvedá hladina LH velmi rychle - viz. popsaná fotka s testy. Potvrzeno ještě i digitálním testem... A teď už je to v ,,rukou,, 😀 někoho ,jiného,, 😝

Strana