icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
28. zář 2015

lépe to nevyfotím....

jasmina09
28. zář 2015

@vapka už ne nepatrně slabší, takže všechno je na dobré cestě, dnes/zítra nejpozději ovulka bude 😉

vapka
28. zář 2015

Tak můj chlapák je naštěstí sexuchtivej jako já 😉 a to má fyzickou zátěž v práci, pak ještě trénink na fotbale, dříve ještě boxoval, chodí do posilovny, no a ještě se mu po tom všem chce 😉

vapka
28. zář 2015

@jasmina09 každopádně dnes na to zase vlítnem 😉 no a pak to čekání.... termín MS mám 9.10.

jasmina09
28. zář 2015

@vapka máme skoro stejný termín MS, tak jsem na nás zvědavá..a kdy chceš testovat(pokud nedorazí kamoška)?

renmilka
28. zář 2015

No já s termínem počítám tak na polovinu října...

vapka
28. zář 2015

@jasmina09 Jelikož jsem nedočkavá, tak bych to chtěla zkusit od dnešního dne za 10 dní 😉 co Ty?

vapka
28. zář 2015

@renmilka to je doba, začnu asi vyšívat, abych zabila čas, nebo budu někde s malým po výletech....

jasmina09
28. zář 2015

@vapka no já určitě až po 10.10, spíš tak 13.10 pokud se nedostaví MS, no už teď se bojím toho zklamání 😕

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka nápodobně , stačí to bílo vidět jednou 😀

renmilka
28. zář 2015

@vapka jo, když člověk nechce, tak to letí...

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka snad nám to rychle uteče holky, můžeme se alespoň podporovat tady na fóru, koukám, že je to spíš naše interní diskuze 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 snad jo...to je pravda, moc lidí sem nechodí☺

vapka
28. zář 2015

To je dobře, že sem moc lidí nehodí, asi by nestíhali 😀 Jj, také mám strach, jen jsem teď měla problém se zády a zobala jsem veral, no a dnes jsem si přečetla info, že snižuje plodnost, no měla jsem tři prášky, tak snad je to v pohodě 😀 No ale to čekání je strašný, jsem zvědavá, co ještě proberem 😀

renmilka
28. zář 2015

@vapka Je dobře, že má to má člověk s kým probrat, kdo je na tom stejně, nějake nové zkušenosti atd...Tak oni to na ty prášky musí napsat, ale tři tablety není celoživotní užívání, to už si myslím, že větší zlo je antikoncepce,...

vapka
28. zář 2015

@renmilka také si myslím, no ale hlavně, že ta záda už tolik nebolí, jsem sotva lezla.... a běhat kolem dvouletýho klučíka....

renmilka
28. zář 2015

@vapka jo to určitě není sranda 🙂 To jsou ty děti všude, zkoumají... Takže počítám, že teď je to ve snaze v nejlepším na holčičku...

renmilka
28. zář 2015

Co se týká toho pohlaví, tak můžeme pro srandu zkoušet Čínský kalendář, jestli ho znáte, zada se věk a měsíc početí... Je to spíš pro zábavu, ale kamarádce to vyšlo, ač všichni mysleli kluka a když jsme vzpomínali u nás v rodině, jak to bylo, tak normálně taky😀

vapka
28. zář 2015

Jj, přála bych si holčičku, ale když bych měla dva kluky, tak také nevadí, jen by byla doma převaha pindíků 😀 , No tak Tomáška jsme počali v prosinci 2012, tak to zkontroluj 😉

renmilka
28. zář 2015

Jo zkontroluju, mám ten kalendář Ladytimer a tam to rovnou je...jen musím vědět tvůj věk, když jste ho počali.... Jinak, kdyby se nám to teď povedlo, měla bych mít holku...a to by nebylo vůbec špatný 😉

vapka
28. zář 2015

no, já mám v prosinci narozeniny, ale myslím, že to bylo po narozeninách, bylo mi 29 😀

renmilka
28. zář 2015

Noo tak první člověk, u kterého to nevyšlo, nevadí 😀 😀

jasmina09
28. zář 2015

@vapka
@renmilka jinak ještě jsem si vzpomněla, že existuje tzv. Jonášová metoda určení ovulace podle data a hodiny narození, hoďte si to googlu 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 Jo to mi něco říká, ale ještě jsem to nezkousela, jdu po hlavě do toho, ať to tady nejdéle do roka křičí!😀 Dva prázdný pokoje, to se musí zaplnit 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 no co se týká toho času, vím , že jsem byla krátce před půlnocí, ale zjistila jsem že tam nějaký minuty +- nevadí... Prostě podle toho je můj den pro početí 20.9. No, to s těmi testy moc nesedi ☹

renmilka
28. zář 2015

Citují z článků:,,2) Pravděpodobnost početí bude vyšší, pokud vypočtený termín bude souhlasit i s ovulačním cyklem.
(Jonášova metoda ale nezávisí na ovulačním cyklu a jsou známy případy, kdy se pomocí Jonášovy metody podařilo otěhotnět i během menstruace).,, ....ne ne eee , jestli tohle je pravda, tak se jdu zahrabat😁

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka mě to vycházelo na 22.9 dle ty jonašovky, ale ty maš ty ivu testy krásne, takže se řiď podle nich, můžes zkusit ze srandy i podle toho Jonaše 😝 holky letos to prostě dááááme 😀 😀 😀

vapka
28. zář 2015

@renmilka ano jsou případy, kdy se otěhotní pouze při menstruaci.... dokonce i znám osobně kamarádku. Jinak to by ale asi ty testy kecaly.... 😨

vapka
28. zář 2015

@jasmina09 ne letos, ale teď to prostě vyšlo u nás všech 😉

jasmina09
28. zář 2015

@vapka z tvých úst do Božích uší 😀

Strana