Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak můj chlapák je naštěstí sexuchtivej jako já 😉 a to má fyzickou zátěž v práci, pak ještě trénink na fotbale, dříve ještě boxoval, chodí do posilovny, no a ještě se mu po tom všem chce 😉
No já s termínem počítám tak na polovinu října...
To je dobře, že sem moc lidí nehodí, asi by nestíhali 😀 Jj, také mám strach, jen jsem teď měla problém se zády a zobala jsem veral, no a dnes jsem si přečetla info, že snižuje plodnost, no měla jsem tři prášky, tak snad je to v pohodě 😀 No ale to čekání je strašný, jsem zvědavá, co ještě proberem 😀
Co se týká toho pohlaví, tak můžeme pro srandu zkoušet Čínský kalendář, jestli ho znáte, zada se věk a měsíc početí... Je to spíš pro zábavu, ale kamarádce to vyšlo, ač všichni mysleli kluka a když jsme vzpomínali u nás v rodině, jak to bylo, tak normálně taky😀
Jj, přála bych si holčičku, ale když bych měla dva kluky, tak také nevadí, jen by byla doma převaha pindíků 😀 , No tak Tomáška jsme počali v prosinci 2012, tak to zkontroluj 😉
Jo zkontroluju, mám ten kalendář Ladytimer a tam to rovnou je...jen musím vědět tvůj věk, když jste ho počali.... Jinak, kdyby se nám to teď povedlo, měla bych mít holku...a to by nebylo vůbec špatný 😉
no, já mám v prosinci narozeniny, ale myslím, že to bylo po narozeninách, bylo mi 29 😀
Noo tak první člověk, u kterého to nevyšlo, nevadí 😀 😀
Citují z článků:,,2) Pravděpodobnost početí bude vyšší, pokud vypočtený termín bude souhlasit i s ovulačním cyklem.
(Jonášova metoda ale nezávisí na ovulačním cyklu a jsou známy případy, kdy se pomocí Jonášovy metody podařilo otěhotnět i během menstruace).,, ....ne ne eee , jestli tohle je pravda, tak se jdu zahrabat😁

lépe to nevyfotím....