Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@terka228 anooo 🙂 Jen teda snad se stihne zabydlet s tím mým cykelm max. 25. Ale joooo, tentokrát se to podariiii. Resp. podariloooo 🙂
@evzenie2016 tak mně přijde,že ten test je pořád stejný,další testy téhle značky už ale nemám,tak na to asi prdím....dál už jen měřím teplotu.
@terka228 no je tam docela silný duch, to je fakt. Já už dneska netestovala, jen pokračuji s teplotou. Mam ještě dva testy, ale chci je nechat příští týden. Někde se tu psalo, že často moc hezky ukáží i těhu dřív, než modré... Tak to zkusíme?
@evzenie2016 jo,to určitě můžeme vyzkoušet...taky je ještě mám,jen jinou značku,ale to by snad vadit nemělo😀
@evzenie2016 jen pořádně nevím,kdyzačít testovat....jak to vidíš??? To budeme nedočkavé,ten týden se povleče...
@terka228 No já nejdřív tak asi příští čtvrtek, 24.11....to bude 10 DPO. Mne jinak totiž vychází MS už na neděli nebo pondělí....
@evzenie2016 no,mně taky vychæzí na pondělí 😀
@terka228 😀 Tak dáme první test ve čtvrtek?
@evzenie2016 já to poslala omylem jako odpověď sobě😀 no nic,prostě ve čtvrtek začneme ..😀
@terka228 však já si zprávičku najdu :D A víš, jak ten týden bude dlouhý :D Čtvrtek začneme, ať to utíká 🙂 Víš, jak jsme se báječně zabavily duchama na ovu testech :D
@evzenie2016 Já ještě 3x denně zobu vitamíny a ty kapičky Drmek, ale vitamíny mám už jen na tento cyklus. Jsou docela drahý a Vánoce před námi...tak se mi už moc nechce utrácet 🙂 Doufám, že to vyjde....
@terka228 Vyjde! 🙂 A taky něco ďobu, tak snad to podpoří. A později alespoň listovku, co myslíš? Ta samotna zase nestojí tolik.
@evzenie2016 Teda....Ty jsi taky ranní ptáče 😀 Určitě, pak aspoň tu listovku...nebo pak už je zase výběr vytamínů pro těhulky, to asi podle situace, ale listovku určitě ty první 3 měsíce 🙂
@terka228 Já měla teď nosifol a pak asi ještě nechám fertipronu. Ale teď hlavně, aby to vyšlo 🙂
@evzenie2016 Nosifol jsem také měla, a pak jsem sehnala v akci 3 balení Fertility Blend a ty mi teď budou končit 13DPO 😒
@terka228 třeba se zase něco objevi. Ale i ta samotna listovka bude dobra.
@evzenie2016 tak jsem si schválně dělala ovu test, ale ještě od jiné značky...ty jsem se bála vytáhnout, protože mají citlivost 40...a taky tam je takový duch 😀 Pošlu Ti foto....
@terka228 no kam ty na ty duchy chodíš! Hele, jak vlastně pomalu klesá hladina toho hormonu? Tak ja teda nevím, jestli mám taky ještě kontrolne testovat. A nebo že by se Ti už znacilo těhu? 🙂
@evzenie2016 To nevím, jak klesá, vždycky jsem měla kolejnice a po ovu byl tak 2 dny dušík, ale opravdu dušík, a pak už nic....
No, těhu asi ne, protože teprve od zítřka by mohlo proběhnout zahnízdění ( píšou 5-10 DPO ). Tak nevím, jen doufám, že mám fakt vše v pořádku 🙂
@petrakreml Ještě testuj, třeba se opozdila , jak míváš dlouhé cykly??
@terka228 no 31. Naposled ms začala 1.10.2016, pak 1.11.2016, ale protože sem po 13 letech vysadila antikoncepci tak se mi ms nechtěla nějak rozjet, jen sem spinila. Tak sem koupila gynex a krásně se to rozjelo. Tak uvidíme jestli to bude stejně. Pokud ano tak mám cyklus 31 dní pokud se nepletu.
@petrakreml tak to bych ještě vydržela....ovu ještě může přijít😉
Teplotu měříš? Viděla bys taky průběh cyklu.
@petrakreml Taky bych to ještě nevzdavala. Testuj dál a uvidíš průběh. Třeba zjistíš, ze je ovu posunutá. A i bych začala s teplotou...když máš jeste testy negativní, je šance, že bys změnu chytla...
@terka228 urcite je všechno v pořádku! Neboj. JA už netestuji, jak začali dušíci. Ale tak mužů znovu začít, at mame porovnání. Jen teda už vlastně nemame stejne testy, vid? Ja mám ty comfort poslední dva a nejake mi nabízela kamarádka, ale značku nevím...
@evzenie2016 To už netestuj, to už nemá cenu... nech si je na potom 🙂 A jak se cítíš dnes 5DPO? 🙂

@evzenie2016 no super😂takže budeme testovat spolu!!!! 😁