icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evzenie2016
20. lis 2016

@terka228 nebudemeeee! A ono to nějak uteče. Zvlášť, jestli budu tak chcípla, jak jsem zase ted 🙂

sarkab85
21. lis 2016

@janccaaa Ahoj, tak jak si dopadla u Dr.? Všechno v pořádku?

strykova
21. lis 2016

Ahojky tak já se přidám jsem 7den po ovu.. MS by měla dojít 25.. v pátek.... test mám zatím negativní ....

evzenie2016
21. lis 2016

@strykova Tak vítej do našeho čekacího týmu 🙂 Do pátku už je to blízko, krásné! Držím pěsti, aby to vyšlo!

strykova
21. lis 2016

@evzenie2016 také držím palečky všem.... doufám + aby to konečně klaplo po 6měsících snažení...moc děkují za potporu

evzenie2016
21. lis 2016

@strykova díkyyyy! Holky, tentokrát to musí klapnout! 🙂 A Ty jsi to něčím podpořila po půlročním snažení? Nebo zatím jen "přírodní" pokusy? Ale jak píšeš data, tak taky nemáš nejdelší luteální fázi, že? To mě uklidňuje 🙂

strykova
21. lis 2016

@evzenie2016 jj musí... doktor mi jen poradil ovulační test takže zatím jen přírodně 😊 no podle kalkulačky jsem měla MS 28.10.- 2.11. A dalsi MS mám mít 25.11. - 30.11. Souhlasí podle výpočtů přesně.... takhle se počítám po třetí a vždy sedělo.😃

janccaaa
21. lis 2016

@sarkab85 AHoj, jé ty jsi hodná, že na mě takhle myslíš. Akorát jsem teď přijela. Měla bych dle MS být 6+0tt..Velikost plodu odpovídá 5tt a srdíčko zatím vidět není, jen žloutkový váček..Myom se nijak rapidně nezvětšil mezí ním a plodem je prý dost sliznice, takže by ho myom neměl nijak ohrožovat zatím (ťuk, ťuk). Jinak paní doktorka říkala,že vše vypadá zatím dobře 🙂. Krev mi nebrala. Na další kontrolu jdu příští týden ve čtvrtek, tak uvidíme.. A copak ty? Už se snažíte? 😉

evzenie2016
21. lis 2016

@janccaaa Jeeeee, to jsou krááááásnééééé zprávy! Přeji, ať se vám oběma co nejlépe daří!

janccaaa
21. lis 2016

@evzenie2016 Děkuju MOC ! 😉

terka228
21. lis 2016

@strykova Ahoj, no teda, to nás tu je dnes 7DPO 😀 Super 🙂

terka228
21. lis 2016

@evzenie2016 Ahoj, jak dneska je? Nějaké změny????? A co Tvůj graf? Jsou teplotky pěkně nahoře? 🙂 Já jen pořád cítím ten podbřišek a dnes teda únava, ale to bude určitě počasím 🙂

terka228
21. lis 2016

@strykova 7DPO je stejně brzy na testování 🙂 Držím palce, aby to vyšlo 🙂

sarkab85
21. lis 2016

@janccaaa Paráda, tak gratulace, hlavně, že je tam kde má. Ještě se nesnažíme, dobírám antibiotika, navíc se do mě dala teplota,kašel a rýma, sotva lezu. Pokud bude stejný cyklus jako minulý měsíc, ovu by měla přijít přesně za týden. Vyležím se a hurá na taťku 😀 Ovu testy nakoupeny, od pátka začne zkoušecí mánie! Zkoušela jsem měřit bazálku, ale s horečkou to jsou takový divočiny, že jsem to zase vzdala. Buď na sebe opatrná a užívej si, těhulko!

evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 Já dneska bez příznaků 🙂 Teda prsa mám stále citlivější..a plnější (to by klidně mohlo zůstat :D Ale to mívám i před MS. Podbříšek už nic a únava dneska taky lepší. Ale o víkendu jsem toho naspala dost 🙂 Minulý měsíc jsem touhle dobou už měla to prapodivné špinění nebo nepodařené uhnízdění či co to bylo, tak třeba je to tentokrát na dobré cestě 🙂 A graf pošlu. Nelekej se, zapsala jsem si tam ty prsa a podbřišek, ale volila jsem nejbližší zaškrtávadlo, co tomu bylo podobné 🙂

radunkap
21. lis 2016

Ahojte, můžu se k Vám přidat?🙂 Jsme ve stádiu snažení se. Chtěla jsem se zeptat, jaké OVU testy používáte? Já si koupila u svého gynekologa OT Ferlidona, testuji 4-tý den a stále mám jednu silnou a jednoho ducha🙂.

evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 Teploty stále nahoře. I když dneska zase jsem byla vzhůru v noci, tak nevím jestli nebyla teplota o chlup větší z toho. Ale pak, když jsem už vstávala, tak byla přes 37, takže to snad nějak odpovídá...Jak Ty jsi na tom?

terka228
21. lis 2016

@radunkap Ahoj, no mně se osvědčily ovutesty Comfort, ale krabičku na vyfocení už nemám, už jsem je dopotřebovala 🙂 A kolikátý den cyklu jsi???

terka228
21. lis 2016

@evzenie2016 No krásné..... 😀
Tak můj graf je tady, snad už jsem se dostala z toho kolísání.... 🙂 Jinak minulý měsíc jsem také 6DPO začala nový graf...byl to divný měsíc, viď ?

radunkap
21. lis 2016

@terka228 dnes jsem 11 DPO tak uvidíme, co bude dál..

terka228
21. lis 2016

@radunkap No, jestli jsi 11DC, tak ovu nejspíš teprve přijde 🙂

radunkap
21. lis 2016

@terka228 to ja doufam🙂 A vy uz se snazite jak dlouho? Mas krasne syny🙂

strykova
21. lis 2016

@terka228 moc děkují 😊 tobě taky držím palečky 😉

terka228
21. lis 2016

@strykova Taky moc děkuji 🙂

terka228
21. lis 2016

@radunkap No, už je to rok.....v lednu jsem měla potrat a půl roku před tím taky....takže doufám, že se konečně zadaří. Je teda fakt, že jsem do minulého měsíce ještě kojila a to prý může být taky důvod....minulý měsíc jsem nejspíš kvůli tomu měla cyklus jen 16 dnů. Dostala jsem bylinné kapičky, tak doufám.... 🙂 Byla bych tou nejšťastněší ženskou asi, moc bych těla ještě to poslední do třetice 😀

evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 jj, minulý měsíc byl vážně divný. Ale zato tenhle měsíc bude odměnaaaaa 🙂

evzenie2016
21. lis 2016

@radunkap Ahojda, koukni na stranu 230, dávala mi tam Jancaaa fotku krabičky těch testů "Comfort". Jsou to testy značky "Wondfo". Taky jsem je minulý měsíc měla a byla jsem moc spokojená 🙂 Přeji, ať ovu trefíš a zadaří se! 🙂

evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 Koukám na ty naše grafy po ovu a zdají se mi dost podobné :D To je vtipné 🙂

evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 Teri a dotaz k teplotě. Jak to funguje před MS. Teplota klesne až s MS nebo třeba už ráno podle teploty poznáš, že je nějaká změna a MS je tu?

terka228
21. lis 2016

@evzenie2016 Jo, taky jsem si říkala, že jsou podobné... 😀
No, s tou teplotou...mně většinou klesne třeba o 0.2 - 0.4 stupně dva dny před MZ, ale 2x se mi stalo, že klesla až během MZ....takže je to asi různé. Každopádně, když je před termínem MZ větší pokles, znamená to většinou MZ.

Strana