Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@terka228 Tak to jsem zvědavááá! Já doufám, že to jsou všechno mimi známky! U mě se teplota taky drží nahoře. Teda dneska lehoučce níž, ale snad ne na MS. Pokud Tobě leze nahoru, tak to je super. Celý první trimestr bývá zvýšená, takže to by bylo dobré znamení!
@strykova Díky moooooooc! Taky přeji! To je kovbojka to čekání :D
@terka228 šupnu sem graf, koukni, jak se Ti to zdá. Jak vypadá Tvůj?
@evzenie2016 to máš pravdu.... snažím se nato nemyslet
@strykova Dva dny už utečou! Já stále váhám, jeslti nějak otestovat před nebo čekat...a jen si přeji, aby nedorazila navíc ještě dřív a tím se to nerozhodlo rovnou...
@evzenie2016 já testovala v pondělí a nic takže raději už netestuju a raději počkám.... každý měsíc před MS mě boleli týden hrozně prsa a ted najjednou nic tak doufam že to klaplo... tak udělej test ale může to být ještě brzo na dvě čárky.... každá žena to má jinak
@strykova Tak to vypadá dobře, když je nějaká změna. Mně minulý měsíc hodně bolela prsa. Na prasknutí. Ale pak nic. Tak teď nevím. Kdyby člověk tušil, jak to má vypadat. Ale ono to může být stejné jako před MS, nebo naopak nic...Jinak na mě je na test ještě brzy. Čekám tak 27 nebo 28, takže test buď zítra nebo někdy později. Tak vidím v jaké náladě se zítra probudím :D
@evzenie2016 tak ten pokles není nijak velký,tak by to pořád mohlo být v pohodě 😊 vložím sem gtaf hned,jak dojedu domu😊
@evzenie2016 tak to jsme natom podobně.... 😁 potřebovala bych doma ultrazvuk abych nebyla tak nervózní.... 😂😂
@evzenie2016 můj graf
@strykova Viiiiď 🙂 Já bych brala i možnost domácích krevních testů :D :D :D Taková minilaboratoř v koutku kuchyně by mě úplně uklidňovala :D :D :D
@terka228 Ty kráááááááásně rosteš! To bude povedenéééé! Já jen doufám, že u mě ten pokles není začátek poklesů...holt uvidíme ráno...Dáme zítra test nebo budeme vyčkávat?
@evzenie2016 domácí krevní test mají v lékárně 😉 . Akorát teda neřeknou číslo HCG 🙂
http://www.innovapharma.cz/produkty/tehotenske-...
@kstablova Ha! Opravdu?! Ukaž tooooooooo 🙂
@kstablova Tak to je krááááásné! Tak jsem to objednala. Už proto, že to vůbec existuje :D Pro jistotu mě hned píchlo v podbřišku, tak aby než to dojde nedošla MS, ale případně bude výbava na další pokus. Díky za tip! Já to plácla jen tak a vůbec mě nenapadlo, že na nás nedočkavce někdo myslí 🙂 Jasně, že se na výsledku nic nezmění, ať to vím o dva dny dřív nebo ne, ale ta nedočkavost je holt veliká 🙂
@evzenie2016 já to úplně chápu 😀 😀 . Já to chtěla objednat taky, protože jsem oběhla asi 8 lékáren a nikde to neměli a někde na mě dokonce hleděli, jestli jsem se nezbláznila 😀 😀 . Nakonec jsem to nevyzkoušela, ale už jsem tu viděla v diskuzích fotky těchto pozitivních/negativních testů.
@kstablova Já jsem se nejdřív zaradovala, že to na mě vyběhlo v BENU, ale tam nakonec nedostupné, tak to asi budu muset přežít na doručení poštou. Ale jsem opravdu zvědavá 🙂 Ale díky za tip! To vyplňování grafů a zkoumání testů alespoň ukracuje čekání :D
@evzenie2016 tak pak budu ráda, když sem hodíš výsledek a samozřejmě přeji, aby byl pěkně pruhovanej!!! 😉 😉 😉
My se budeme pouštět do snažení zase za čas, takže pak ho taky zkusím případně 🙂. I když upřímně, myslím, že té pauze dám jen tento cyklus a ten příští se snažit už budeme 🙂
@kstablova Díkyyy! A až se do toho pustíte, tak také přeji brzký úspěch! 🙂
@evzenie2016 Děkuji moc. Já jsem 4 týdny po revizi, ale jinak o.k., takže se snad zase brzy zadaří 🙂 🙂 🙂
@evzenie2016 Dáme test, ale nesmíme od toho čekat zázraky....bude pořád ještě brzy... 🙂
@terka228 Tak jooooo 🙂 Já uvidím i podle teploty. Ta Tvoje se houpala na začátku, ale ted ukaaaazkove roste. Ta moje uvidíme...tak pěkně si začala, jen kdyby v tom chtěla pokračovat 🙂
@evzenie2016 Jenom aby ten růst zůstal....mně se právě stává, že roste, roste, a pak zašne klesat a je to v háji.....
Jinak ten krevní test mám doma...koupila jsem ho přes Aukro od nějaké paní....jen ho ještě nechci použít, ještě počkám....všude píšou 4 dny před MZ, ale stejně bych počkala.... Zítra testnu klasicky proužkem, ale nic si neslibuji, bude to stejně brzy 🙂
@terka228 jeeeee, Ty jsi pripravenaaaaaa. Tak já vyčkám ten můj a snad dorazí před víkendem 🙂 Tak zítra zkusíme test a uvidíme. Duchům zdaaar 🙂
@evzenie2016 No, to jsem zvědavá, jestli bude aspoň nějaký ten duch 😀 A ano, duchům zdar !!! 😀
My vstáváme brzy, takže dám pak hned vědět 🙂
@evzenie2016 super taky hned objednávám 😂😂😂😂 aspoň se otestuju sama a nebudu tak moc nervózní 😁
@strykova to budeme dobry testovací gang 😀
@terka228 budu výsledek vyhlížet a hlásit, jak to vypadá tu 🙂

@evzenie2016
@terka228 holky budu držet palečky ať mimčo klapne 😊