Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@sarkab85 Ahojky, tak to je super!🙂 Který den DPO jsi? Přeji ti, ať jen sílí a máte na Vánoce radost🙂
Já se dívala ještě na ten svůj teď ve velkém a nic nevidím. Zkusím zítra ještě ráno jednou testnout a uvidím, ale moc to nevidím, myslela jsem, že dneska už by nějaký malý dušík měl být.
cyklus jsem mětšinou měla 29 dni ,ale předposlední MS 25 dní a poslední 43dní . Poslední MS jsem měla 12.11. podle testování ovu 3.12. takže jsem měla ovulaci později než má být? A to znamená co? Omlouvám se jsem v tomhle neználek. U první dcerky jsem ovu testy vůbec nepoužívala
@terka228, ale vidíš to, tak třeba to s mužem ještě klapne! Ovu proběhne zítra nebo pozítří a krásně to vyjde! Taky držím palce na načasování. U mě teplota trochu vzrostla, ale ne tolik, co minulý měsíc. Čekala jsem, že první ted možná méně, ale pak to vyskočí a dneska skoro na vlas stejná jako včera. Tak uvidím, jak ještě vývoj zítra. Ale ovulace proběhla, doufám,že teda ne "na prádno", ale s hezkým dozrálým vajíčkem a jen těžko říct, jak načasování snažení. Ale věřím, že dobré 🙂
@kotito Ahoj, taky jsem v tomhle amatér, testuji a měřím druhý měsíc, u prvního dítěte jsme taky neřešili. Nejlepší je sledovat i BT, poradily mě taky holky a funguje to. Já měla MS taky 12.11., OT 30.12, teplota potvrdila ovu 1.12. Pokud jsi měla test pozitivní 3.12., ovu mohla proběhnout ještě ten den nebo taky za 2 dny. Takže dneska jsi v rozmezí 9 - 11 DPO. Počkej dva dny a testuj, už by tam mohlo být něco vidět.
@sluninko23 ahoj, tak jakpak jsi na tom? ja stale nic....je mi blbe od zaludku a boli me hlava, ale to prisuzuju viroze, ktera radi v praci, postupne tu jde kolecko se strevnima potizema ☹ pro test se dostanu az odpoledne, tak bych ho chtela udelat nejdriv zitra rano nebo az pozitri..uvidime podle trpelivosti 🙂
@evzenie2016 to by byly Vánoce!🙂 Díky za podporu🙂 MS sice nikde, ale TT negativní, ještě uvidím, co zítra..Kdy testuješ ty?
@radunkap Tak třeba ještě do zítra ukáže něco lepšího. Neztrácej naději! Já budu testovat asi až 26., když nepřjde MS dřív. Měla jsem později ovu tenhle cyklus a uvidím, jestli se i nějak podaří protáhnout LF...
@evzenie2016 tak držím palce! Jak dlouho se snažíte?
@terka228 Parádaaaa, to víš, že to vyjde na zítra! Asi tam zapracovala ta viroza! Já měla Comfort pozitivní 3 dny, clear 2. To pak něco naplánuj 🙂 Ale super, držím pěsti, aby to klaplo! Snad chlap včas vyloží a honem zpátky domů 🙂
@radunkap My se nesnažíme zase až tak dluho, ale mně není zrovna málo, tak to víc řeším a ráda bych, aby se to povedlo. Kdybych věděla, že není žádný problém a člověka nehoní čas, tak bych to taky brala víc v pohodě...ale co, nevěším hlavu a doufám, že se povede! 🙂
@evzenie2016
Držím palečky, ale myslím, že u Tebe to mohlo klapnout 🙂 Zas tolik předem to nebylo 🙂
u mě je to napínavý...nejdříve jsem chtěla, aby to honem proběhlo....a teď zase, aby ovu ještě počkala 😀 když se člověk moc nemůže přizpůsobit, je těžké nedělat si hlavu... 🙂 No, uvidíme, jak to vyjde...
@terka228 Každopádně držím palce! Přeci nebudu čekat sama, že jo 🙂
@evzenie2016 povede! Musíš věřit a ono to přijde🙂 My máme taky teprve první měsíc snažení za sebou, ale moc bych si přála, aby to vyšlo, manžel má děti, které máme ve střídavé péči, ale když vidím, jak by ještě jedno chtěl a nakukuje do kočárků a na malé děti, tak ten chtíč je ještě větší🙂
@evzenie2016 no, dnes, myslím, nedorazí, ale zítra je naděje....právě nikdy neví dopředu, co ho čeká a kam ho ještě i odpoledne pošlou...
Holky, tak já nic.. MS dorazila...☹
@terka228 Zítra to bude úplně ideální!

Ahoj holky, tak i já se s Vámi chci podělit a dát naději. Dnes 12 DPO, 3 dny do MS a i když se to nemá, pokušení bylo silnější. Teď jen, aby to MS nevyplavila. Jo jo, nedočkavec a teď jsem si přidělala nervíky navíc. Nahoře Mamatest 10, dole Max.10.
@radunkap Já Ti nevím, jestli nešilhám z těch mých, ale přeci jen tam možná náznak vidím. Ještě se může objevit, dokud není MS tak je to dobré znamení.