Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

holky, bazální teplota se zatím drží na 36,7 😀 jinak hezký den všem snažilkám 😝
@jasmina09 To Jo byly fakt jak od traktoru ty čáry😀 A v neděli pak už světlejší, ale pořad si říkám, že tedy nejpozději byla někdy v tu neděli, ač z patka na sobotu už mě pichal vaječník... A hlavně i na té gynde mi sono v květnu ukazovalo 16.d.c. DPO...takže odhadem, snad...ale to by opravdu musely ty spermie ten den určitě vydržet, tak doufám, že nemá nějaké zmetky😀😀😀 A co se týká toho výtoku, tak tedy bílý, kremovity, někdy tvarohovity je v tomto období od ovulace pak do menstruace, takže nic neobvyklého, načež i pak na začátku tehu bývá výrazný bílý výtok.
@jasmina09 to Jo, já jsem měla kolikrát PMS, že mě bylo i trochu mdlo od žaludku a cítila jsem se úplně jiná, vic roztekana, vesela,obcas mnou projela takova euforie,někdy i taková slabost, když jsem v práci šla třeba na wc...me přijde, že když se ty hormony zblázní, že to působí, jak nějaká droga, horší jsou pak ty depresivnejsi a nervózní stavy. Pak ještě chvilky, kdy tě třeba tvůj nechápe, proč jsi taková a vysvětlujes mu to...a příště znovu😀 Někdy bych to těm chlapům přála, aby to měli... Pak by bylo po nepochopení...
@renmilka jasmina09 Jj, holky PMS je svině 😀 No a chlapi toto nikdy nepochopí, to je marné, jen je potřeba jim říct, ať si to tolik neberou 😀 že to zase přejde 😀 jako jinak hormony mám jak na houpačce, po vysazení HAK se mi po ovulaci nalejou prsa, že mi poporostou i o číslo.... 😕 ale tentokrát to je super, teplota se u Jasmina09 drží a to je good 😀 No ale tu ovulaci jsme měli teda skoro na den stejně všechny tři 😀
@vapka Jo ovulacni trojka, kdopak asi vypadne? 😀😀😀 Jo, můj už se s tím smířil a když jsem nervoznejsi, hned prohlásí 26? Jakože tuší, že už se to blíží, protože já jsem nejnesnesitelnejsi krátce před... 😝 No a co se týká těch prsou, to mi mluv, já HA nikdy a před menses to samý, větší taky tak o číslo, ne-li víc... Úplně nality vodou, ale vypadají líp, ne že ne, i takový pevnější😀😀😀
Mě tento cyklus bolí prsa furt, i ten minulý tek podle toho se těžko orientují, ovulační trojka to je pecka 😀
taky bych měla brát aspoň tu listovku 😕 😕
JJ, OVULAČNÍ TROJKA.... 😀
@jasmina09 Jo ta není špatná, jestli máš v blízkosti DM drogerku, tak ty se vyplatí, stojí něco málo přes stovku, máš tam všechno a stačí tableta denně, takže máš tři měsíce klid. Hodim sem pro srandu, jak se vyvrbily ty testy, když leží, myslím, že ta neděle se dá považovat za negativní...?

Dobrou... 🙂