icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
30. zář 2015

Dobrou... 🙂

jasmina09
1. říj 2015

holky, bazální teplota se zatím drží na 36,7 😀 jinak hezký den všem snažilkám 😝

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 Tak aspoň, že tak😉 Tak kdy to tedy odhadujes na ovulaci?

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka no podle těch ovu testu a teploty asi 28.9 , takze teď bych měla být 3 dpo 😝 (pokud nějaká byla) 😀

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 Tak to nemáme daleko od sebe😀 Já si nejsem jistá, jak jsem měla ten pátek i sobotu pozitivní, jestli v sobotu nebo neděli 😕

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka tak já to taky odhadují no 😀 u tebe není pochyb,že proběhla, měla si úplně ukázkový ovul.test 😀 jinak nechci být nechutná ale docela se mi zvýšil výtok, úplně sem před chvíli mysela,že jsem to snad dostala, úplně mokro 😕 ale není to ten ovulační, je hustý bílý 🙄

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 To Jo byly fakt jak od traktoru ty čáry😀 A v neděli pak už světlejší, ale pořad si říkám, že tedy nejpozději byla někdy v tu neděli, ač z patka na sobotu už mě pichal vaječník... A hlavně i na té gynde mi sono v květnu ukazovalo 16.d.c. DPO...takže odhadem, snad...ale to by opravdu musely ty spermie ten den určitě vydržet, tak doufám, že nemá nějaké zmetky😀😀😀 A co se týká toho výtoku, tak tedy bílý, kremovity, někdy tvarohovity je v tomto období od ovulace pak do menstruace, takže nic neobvyklého, načež i pak na začátku tehu bývá výrazný bílý výtok.

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka no u nás taky musejí spermíci vydržet aspoň jeden den 😀 jj, je to normální ten výtok v luteální fázi akorát,že tento krát je ho jaksi víc 😀 ale to může být i těmi kapkami co mám

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 To je možný, tak každý měsíc je jiný... Já zas mám ty prsa citlivý, teď už trochu víc, než před tím testováním, můj PMS....

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka teď nastupuje to období kdy si budu vsugerovávat různé příznaky 😀

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 Přesně, já už za ty všechny cykly stihla vypozorovat tolik různých věcí a stejně to byl výsledek jen PMS...takže teď už nevím, co pozorovat v případě úspěchu... 😝

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka kolikrát těhulky na začátku nemají příznaky žádné krom vynechané MS 😀

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 To je pravda, ale zajímalo by mě, jak je to u lidí, co mají klasicky pravidelně PMS...zda ho taky pociťují a pak bum...nebo jak... 😀

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka mě ta kámoška co čeká trojčátka říkala,že žádné příznaky neměla..ale je to otázný, třeba se tolik nepozorovala 😀

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 to Jo, já jsem měla kolikrát PMS, že mě bylo i trochu mdlo od žaludku a cítila jsem se úplně jiná, vic roztekana, vesela,obcas mnou projela takova euforie,někdy i taková slabost, když jsem v práci šla třeba na wc...me přijde, že když se ty hormony zblázní, že to působí, jak nějaká droga, horší jsou pak ty depresivnejsi a nervózní stavy. Pak ještě chvilky, kdy tě třeba tvůj nechápe, proč jsi taková a vysvětlujes mu to...a příště znovu😀 Někdy bych to těm chlapům přála, aby to měli... Pak by bylo po nepochopení...

vapka
1. říj 2015

@renmilka jasmina09 Jj, holky PMS je svině 😀 No a chlapi toto nikdy nepochopí, to je marné, jen je potřeba jim říct, ať si to tolik neberou 😀 že to zase přejde 😀 jako jinak hormony mám jak na houpačce, po vysazení HAK se mi po ovulaci nalejou prsa, že mi poporostou i o číslo.... 😕 ale tentokrát to je super, teplota se u Jasmina09 drží a to je good 😀 No ale tu ovulaci jsme měli teda skoro na den stejně všechny tři 😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka Jo ovulacni trojka, kdopak asi vypadne? 😀😀😀 Jo, můj už se s tím smířil a když jsem nervoznejsi, hned prohlásí 26? Jakože tuší, že už se to blíží, protože já jsem nejnesnesitelnejsi krátce před... 😝 No a co se týká těch prsou, to mi mluv, já HA nikdy a před menses to samý, větší taky tak o číslo, ne-li víc... Úplně nality vodou, ale vypadají líp, ne že ne, i takový pevnější😀😀😀

jasmina09
1. říj 2015

Mě tento cyklus bolí prsa furt, i ten minulý tek podle toho se těžko orientují, ovulační trojka to je pecka 😀

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 Nee já jsem fakt zvědavá😀😀😀

renmilka
1. říj 2015

To jsou ty jediný vitamíny, co beru...ale je tam 100% listovky...

jasmina09
1. říj 2015

taky bych měla brát aspoň tu listovku 😕 😕

vapka
1. říj 2015

Já beru femibion 1, je tam toho dost a hlavně i ta listovka 😀

vapka
1. říj 2015

JJ, OVULAČNÍ TROJKA.... 😀

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 Jo ta není špatná, jestli máš v blízkosti DM drogerku, tak ty se vyplatí, stojí něco málo přes stovku, máš tam všechno a stačí tableta denně, takže máš tři měsíce klid. Hodim sem pro srandu, jak se vyvrbily ty testy, když leží, myslím, že ta neděle se dá považovat za negativní...?

vapka
1. říj 2015

@renmilka hoď to sem... my jsme se ukázaly a ty nic 😀

renmilka
1. říj 2015

Tak a teď mi naordinujte, kdy asi byla ovu, k pokrytí došlo: sobota, hodina před testem...😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka Ba skoro naopak, už to sem dávám snad potřetí a ptam se zas😀 Ale znáte to...

alkuska
1. říj 2015

@renmilka podle mě v sobotu nebo v neděli, takže načasování parádní. Držím palce.

renmilka
1. říj 2015

@alkuska Moc díky😊 Můj taky říkal, že jsme to dali dobře😀Jinak já gratuluji k požehnanému stavu...koukám pěkně v polovině😊

vapka
1. říj 2015

@renmilka Jj, už si vzpomínám 😀 jako myslím si, že jestli má nastat ovulace po pozitivním testu, tak jsi měla ovulaci v neděli 😀

Strana