icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
2. led 2017

@simi1510 tak držím palečky,aby chtěl aspoň obden...no,není to s těma mužskýma jednoduché...a klid od práce určitě pomůže 🙂
Dej pak vědět,jak to vypadá...ale to by asi mohl být pozitivní zítra nebo pozítří,že?

simi1510
2. led 2017

@terka228 uvidíme no, jestli pozítří nebo kdy, právě mě překvapuje, že je ta čárka už teď tak pěkná, když jsem 11 DC ... tak snad to nějak ošéfuju 😀 A snad si nebude stěžovat, že ho má ošoupanýho a nebo že sex nejde protože něco... 😀

A dám vědět určitě a ty taky! Držím pěsti, ať to taky doma zkloubíte 🙂

kotito
2. led 2017

Holky dneska mám 20DC ovu testík pozitivní to znamená že bude ovu asi 21DC menzes bych měla mít 14.1. je možné aby se vajíčko uchytilo? Nevyplaví ho MS? měsíc zpět to bylo 23DC a 10dní po ovu MS

simi1510
2. led 2017

@kotito může to být 21DC, ale i 22DC, a pokud si dobře pamatuji cca 10/11 dní by k tomu mělo stačit, pokud je pod 10 dní, je to větší problém.

kotito
2. led 2017

@simi1510 děkuji snad teda nebude, kdyby bylo asi bych mohla brnknout doktorce, že? Snažíme se docela dlouho,ale až ted druhý měsíc testuju Ovu a první měsíc pěřím BT

simi1510
2. led 2017

@kotito záleží i na povaze doktorů co je pro ně dlouho. U mého doktora bych měla přijít po tom, co nám to rok nepůjde, i když jsem už měla první snažení úspěšné až po 11 měsících a skončilo revizí...

Tak se pak zeptat co a jak, pokud je s daným člověkem domluva 🙂

Ovu testy jsou dobrý, že v teorii řeknou, že se blíží, měření teploty má pak vypovídající schopnost, zda skutečně proběhla. Ale na to je případně potřeba ji měřit alespoň 3 cykly

kotito
2. led 2017

@simi1510 u nás to bude rok v unoru .v prosinci mi brala krev a vše bylo v pořádku.

25jajinka
3. led 2017

Ahojte holky, nikdy za poslední půl rok jsem neměla ovu test tak silný! Ani tento měsíc, skoro vždycky tam není nic anebo opravdu jen malinkatý náznak. Před týdnem jsme tomu asi daly na dovolené trochu na prdel, jak se říká 🙂) a nemyslely na to, teď je období, kdy to mám dostat jako každý měsíc to dostávám kolem těchto termínů. A zatím nic, ani špinění zato ovu test jak lata. Je možné že se tam něco děje? Jako že by se to povedlo? Normální test je samozřejmě negativní a já mám nervy ze zkoušek, takže své tělo momentálně neodhaduji. Díky za diskuzy

terka228
3. led 2017

Ahoj holky, teda tento cyklus je zase jiný ...mám nějak vyšší teploty, tak doufám, že se ovu nějak projeví a bude vše OK 😕

kotito
3. led 2017

Muj zatim takto,je to v poradku?

terka228
3. led 2017

@25jajinka Tak ovu test myslím nemusí vždy sílit při těhotenství...asi bych se řídila těhu testem. Jestli už máš tak nějak termín mz a ona nedošla, zkusila bych test zase za dva dny 🙂

misicka74
3. led 2017

@25jajinka já mám vždy před MS pozitivní ovu testy, také jsem si myslela, že by to mohlo být těhu a vždy přišla Ms ☹

monix94
3. led 2017

Posledních 5 dnů jsem docela dost nachlazená z toho jsem 3 dny teplotovala a má BT se zvedla na 37,2 - 37,4 (předtím byla 36,9-37,0), dnes (2 dny do MS) mi teplota klesla ze včerejších 37,2 na 36,8, bojím se, že to značí příchod MS ☹, ale čárka na těhotenském testu mi z ducha docela zesílila, je nějaká možnost, že teplota klesne i během těhotenství? Moc děkuji za odpovědi. ❤

tammm
3. led 2017

@monix94 mám také 2 dny do ms a z 37.3 mě včera klesla na 36,5 a dnes šla zas nahoru,taky čekám co z toho bude.

misicka74
3. led 2017

holky prosím o Váš názor? 23.12. (11 DC)večer jsem měla bílkový hlen v menším množství a 24. (12DC) večer už ve velkém množství po toaletě na papíru. Můžu podle toho odhadnout, kdy byla ovulka? Jsem netrpělivá na testování... ☹ tak mě zajímá kolik bych mohla být DPO. někde se píše, že hlen je před ovu a někde, že po ovu. Testy jsem tenhle měsíc nedělala.. mívám cykly 29-32dní. Dnes jsem 22DC

evzenie2016
3. led 2017

Ahoj holky, nějak jsem se sem moc nedostala, tak jsem dočetla noviky. Všem moc držím pěsti, aby to klaplo. A za mě můžu doporučit, že s návštěvou doktora není potřeba moc čekat. A pokud vás nechce vzít dřív, než za rok, tak co jít třeba na konzultaci jinam? Psychika dělá hodně a než mít v hlavě, že vám rok nikdo nepomůže...Já jsem taky rok nečekala a jsem ráda. Včera jsem se byla s fazolkou ukazovat u doktora, tak mám potvrzeno, že bydlí tam, kde má a ve váčku, co je tak velký, jak by měl být 🙂 Takže mám radost. Zatím nebylo vidět víc, tak zase příště 🙂

@llenka-li doufám, že zítra budou dobré zprávy! Určitě dej vědět.

@terka228 A nejsi zase nějaká nakřapaná? A nebo budeš mít celkově vyšší teploty. Už testuješ?

peacev
3. led 2017

@evzenie2016 to je super, mám za tebe velkou radost a jak se cítíš, jaké to je? 🙂

monix94
3. led 2017

@tammm tak uvidíme, ale je fakt, že už dneska mě to mrzí, kdyby se nepovedlo ☹

evzenie2016
3. led 2017

@peacev Ahojda, díky moooc! No já se cítím skvěle! Mám vlastně integrovaný stroj na dobrou náladu 🙂 Jinak příznaky u mě téměř žádné. Trochu hned se naplnila prsa (to se mi líbí, jinak nejsem moc vybavena :D a kolem zahnízdění do MS jsem tak občas cítila podbřišek. Né jako na MS, ani né bolest, jak tak prostě že o něm člověk ví. Ale to už je taky pryč. Ani ranní nevolnosti zatím nic. Ale uvidím, však jsem na začátku. Jo a stihla jsem už nabrat něco málo přes kilo...ale velká část budou Vánoce :D

peacev
3. led 2017

@evzenie2016 tak to je super, zní to bezvadně, tak ať je pořád dobře!
Já se stále ještě nacházím uprostřed záhady, zda jsem právě teď 32.DC či 10.DC (o tom ale sama vnitřně pochybuju, i doktorka říkala že šlo zřejmě o poranění). Tak uvidím no :-/

tammm
3. led 2017

@monix94 taky už chytám splín ☹

llenka_li
3. led 2017

@evzenie2016 gratuluju 🙂

kotito
3. led 2017

@evzenie2016 je super, že je vše jak má být

terka228
3. led 2017

@evzenie2016 Ahojky, gratuluji !!!!!!!😍❤
Nakřáplá nejsem, tak snad budou jen vyšší teploty, jsem právě zvědavá, jak to bude po ovu... Ano, už testuji, zatím jsou jen dušíci, tak to asi fakt vyjde na ten výkend...uvidím, co mužskej 🙂 Já mu právě neříkám, že se takhle hlídám, ono by to pak bylo divný a strojený a to on nemá rád...takže doufám, že ten víkend vyjde. Už se ale domlouváme na lyže, protože Davídek je dostal teď k narozeninám, takže ho chceme jet učit 🙂 To ale připadá v úvahu jedině o víkendu, tak snad si to nějak zařídí 🙂

terka228
3. led 2017

@evzenie2016 a kdy jdeš na další ultrazvuk???

evzenie2016
3. led 2017

@terka228 Tak přeji, aby to klaplo. Zase takhle v jiném prostředí by to mohlo přinést úspěch 🙂 Ale hlavně si ty hory tak jako tak užijte! 🙂 A my další utz za týden a domluvíme se, co kdy a jak dál 🙂 Myslím, že po příštím týdnu, když bude vše ok, tak budu mít tak tři týdny - měsíc přestávku. Dr. mi včera zapsal 6tt + 3, ale myslím ,že se do zprávy upsal 🙂 Podle kalendáře jsem 5tt+3. Víš jak půlka šestého týdne a píše 6tt :D Ale to s ním kdyžtak příště proberu 🙂

evzenie2016
3. led 2017

@terka228 A jinak doufám, že se vám zadaří, ať mám s kým konzultovat, co nás čeká za vyšetření a táááááák. Přeji jen my dřívější ročníky jsme více pod dozorem 🙂

juli88
3. led 2017

@evzenie2016 Ahojky, tak to jsme skoro stejně, já jsem 5+5tt 🙂 Ale na Utz jdu poprvé až 7+1 🙂 Už se moc těším 🙂

terka228
3. led 2017

@evzenie2016 díky, taky doufám 🙂
Jinak já nebyla pod větším dozorem ani u Davídka a to jsem měla fakt strach ,hlavně kolem toho 30.týdne.Tam se totiž něco stalo, když jsem čekala Lukáška, a pak jsou z toho ty problémy, co dnes má...ale dřívější Dr. se tím nezabývala.... vše naštěstí dopadlo OK a dnes už jsem u jiné doktorky 🙂 Těším se na úterý, co mi řekne.... A Ty jsi ty grafy vytiskla a vzala s sebou ?

evzenie2016
3. led 2017

@terka228 Jsem napnutá s Tebou! Já moc doufám, že už to nabere rychlé obrátky 🙂 A ty testy uvidím, no. Dr. říkal, že se ženám nad 35 často indikoval oběr plodové vody a to není úplně metoda, která by se mi dvakrát líbila. Přeci jen riziko potratu tam je dost veliké. No, ale prostě uvidím. Doufám, že fazolka se má dobře a tak to i zůstane 🙂 A grafy jsem dr pro zajímavost jen ukázala v telefonu - jak tam je pěkně i to uhnízdění. Ale vím, že tt počítají podle poslední MS a ta byla 25.11. i jsme si to datum odsouhlasili 🙂 A fazolka roste jako o život 🙂 Už má 1-2 mm...to je obr, že? :D :D :D

btw. jaké jsou novinky u @sarkab85 ? 🙂

Strana