icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
nada1985
1. říj 2015

Aha uvidíme nebo ja jsem vyzkoušela všechny vítáminy
I léky a nic i ty vítáminy přítel taky bral fertiblend zato dala 1800 kč. Kdyby nic skusim caj

vapka
1. říj 2015

Tak děvčátka daalšííí čekací den skoro za námi 😀

jasmina09
1. říj 2015

@vapka už máš nějaké symptomy? 😀

nada1985
1. říj 2015

@jasmina09 cože

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 takový ty normální PMS, ale přítel má dnes asi menstruaci, je nějaký nasr... ještě že je po OVU, dnes by ani župánek nezabral 😀

jasmina09
1. říj 2015

@vapka i muži mají své dny 😝 já zatím nemám žádné příznaky, ani PMS 😀

jasmina09
1. říj 2015

@nada1985 no že ti dřím palce 🙂

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 Jj, má na to také nárok 😀, jinak jestli jde vše podle plánu, tak by naše dětičky měly hnízdit, né?

jasmina09
1. říj 2015

@vapka tak hnízdí se mezi 4-10 dnem, tak některé možná už začaly :D

nada1985
1. říj 2015

@jasmina09 díky moc tobě taky držím 😀

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 ale bolí mě břicho, to je novinka, jen přemýšlím, jestli jsem neprochladla, nebo jestli to nemám ještě k těm zádům....

jasmina09
1. říj 2015

@vapka no já jsem nafouklá a trošku cítím vaječníky..toť vše 🙂

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 jj, tak bych to popsala 😀 no a ještě ta prsa...

jasmina09
1. říj 2015

@vapka no hezkýý, tak snad je to dobré znamení, u mě prsa OK 🙂

renmilka
1. říj 2015

Tak já jsem dneska ráno měla v břiše takový ten pocit, co je pár dni před menses, ne bolest, ale takový lehký tlak zvláštní...

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka já uplně to same :O

vapka
1. říj 2015

@renmilka dobré znamení 😀

renmilka
1. říj 2015

Takový to loupání v děloze, to se nedá vysvětlit, prostě to mám tak den dva před menses, jak už se ta sliznice nemůže udržet...😀 No a prsa, ty tlačí no...

jasmina09
1. říj 2015

@vapka
@renmilka jo a bolí mě hlava 😀 holky to by byla taková pecka kdyby se nám to všem třem povedlo 😉

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 tak na hlavu já netrpim, ale v autě mě pichalo ve spánku chvilkove, asi od páteře... To se stane někdy... Ale tak zahnízdění asi ještě neproběhlo, myslím, že u mě by bylo tak o víkendu...

renmilka
1. říj 2015

Jinak pockejte, až přijde období zravosti 😀 A to ne, že by jsem dneska nebyla nějaká při chuti... 😝

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka ty jo ale to břicho docela cítím 😕 fakt jak před MS

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 No tak já fakt jenom tak lehounce a chytla mě nějaká zrava...😀 Tak třeba se ti zahnízdil😮

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka my jsme si objednali pizzu :D dostala jsem na ní chuť, ale to je u mě normální 😀

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 já jsem také dnes nevěděla co do huby, ale to občas mám, takovou žravou. Jinak v těhu jsem do 6měsíce blila jak alík, tak jsem jedla jen minimálně, ale často

renmilka
1. říj 2015

@vapka To je nejhorší, když má někdo smůlu na ty nevolností😦

vapka
1. říj 2015

@renmilka jj, tak to poznala kolegyně, já to už podvědomě věděla, ale ona, te mi ta střevní chřipka trvá nějak dlouho... no tak mi donesla test, ale byl negativní, měla jsem ho pozitivní až 35 Dc

renmilka
1. říj 2015

@vapka Hezký, zase důkaz, že dělat testy brzy je zavádějící... Jinak, veris tomu, jak se říká, že se pozná tehu na očích?

jasmina09
1. říj 2015

@renmilka na očích?to jsem ještě neslyšela 😕

renmilka
1. říj 2015

@jasmina09 Jo prý jako u krav...prostě nějaký jiný lesk či výraz... Slyšela jsem to od ženských, ale že spíš to poznají lidi hodně blízký, co tě dobře znají... Na kamarádce to takhle poznala její máma.

Strana