Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evabeda teď jsem četla, že na špinění je dobrá prý aloe vera... jako vím, že má dost účinků dobrých... pochopit naše tělo je občas těžké...
Já si říkám taky, že to přestanu hlídat a tak, ale pak mě to chytí, navíc, když vás tu vidím a tak 🙂 Mám i díky vám všem tady naději, že se to podaří 🙂
@simi1510 no já už teda byla požádána, tak se asi budu vdávat podruhé, ale zatím do toho moc nerýpu, ještě se mi nechce to řešit 🙂. Navíc chci černé šaty, takže.... 😀 Ale to naštěstí nebude problém, partner bude rád, ale jen najít nějaké na moji postavu 🙂
no přesně, v první řadě si potřebuješ odpočinout a vyčistit trochu hlavu. Ono to myšlení neustále na to, aby se sex trefil do ovulace a aby vůbec ovulace došla atd atd dá fakt zabrat...
@kstablova ono hlavně já ráno brzo vstala, šla do práce, přišla večer, něco uvařit, udělat... a už tak mrtvá a mít pak sex? A teď se snažit o dítě, abych se vlastně zbavila toho špatného pocitu z léta viď....to není dobrý... teď by se snad mohlo zadařit, že defakto u toho sexu jsem na nic nemyslela 😀 A to jsem ho chudáka vyprovokovala 😀 Jsem řekla, že začíná patřit do starého železa, že s ním nic není, líbat neumí atp 😀 a jak to pane šlo 😀
@simi1510 no uvidím jak bude probíhat další cyklus. To bych pak případně zašla za dr. Fakt je to nepříjemný když porad cítím tlak v podbřišku. Však ono se to tělo dřív nebo později srovná a bude dobře 🙂
@arielka222 na druhou stranu víš nějak, že tělo funguje a pracuje 🙂
@simi1510 nojo ale co z toho. Věřila sem ze to teď vyjde ptz nám to slo pokazde na poprvé..a to je prý tělo po revizi nahormonovane a jde to hladce. Hm to určite..
no tak se to vyřešilo samo, 1 DC..., tento měsíc jme se snažili 3 dny před, 1 den před a v den OVU, psychická pohoda, delší LF..a stejně nic. už na to prdím:((
Holky rano jsem sem davala dotaz.
prosim nazor jsem z toho v rozpacich, takze testy jsou 14dopo,15dopo,16rano,dopo,vecer17dc(dnes) dopo. Kde je jasne videt ze pozitivni byl asi dopo vcera 16dc i podle spodni fotky ze vcera. I bolest sedela no proste vsechno. Ja se ted bojim ze folik nepraskl. Tedty teda vcera vecer uz slabl dnes uz taky slabne a tady muj graf jeste . myslite ze se tepota klidne mzze zitra zvysit ? Ikdyz uz dnes stoupla o 0,3?
No a muj druhy dotaz uz mi dosli moje testy takze jsem koupila ty comfort hodne je tu vychvalujete no a vykouklo na me tohle driha carka vykoukla hned po namoceni a jen se dobarvovala.. Tak ted nevim tohle uz asi pozitivni neni ne? Nikdy jsem tyhle testy nemela tak nevim.. A zas si rikam ze prece kdyz uz dnes rano test slabl a tohle je 25citlivost tak je divne ze jsoi carky zretelne ne? Achjo
@arielka222 taky tomu nevěřím, takže chápu tvé pocity...
@evabeda mrzí mě to. Vím jak se cítíš. Nejhorší je prostě to čekání a nikdy nevíš kdy to přesně přijde. U nás mají známí taky všichni děti. Skoro na poprvé a nebo neplánovaně a vse bylo v pořádku. Já už zažila jen SP a jednu revizi a ta bezmoc je hrozná. Ale věřme tomu bude líp ;)
@simi1510 to čekání je právě nejhorší vid? A to jsem byla vždy relativně v klidu ale poslední dny začínám mít fakt depky ze je vše na ho***.
@arielka222 to se mi podařilo taky občas no... že stačilo málo a já už zase všemu přestala věřit, byla na dně... ale to nejde, musíme se sebrat a věřit, že se to povede! 🙂
Bude lépe letos!
Přesně holky, v okolí buď samá náhoda na těhu, nebo holky co vyloženě nechtějí mimino, popř. hned se to povedlo...
A my nejdřív 11 měsíců, pak zamlklé... a teď zase nic ☹
@jullli Ahoj, já bych vycházela z testů, co máš osvědčené a myslím, že zítra teplota ještě vzroste. Ale stejně budeš mít ovu potvrzenou až po 3 dnech vyšších teplot. Každopádně mě se zvedá taky třeba na 2x. vždycky to byly nervy ten první den, jeslti je to už dost nebo ještě ne...a evidentně bylo 🙂
@evzenie2016 dekuju za krasna slova vim vim ze uz jsi tehulka ;) mohla bych te kdyztak poprosit o par tvych grafu at se tim postupnym stoupanim teplot uklidnim :D jsem z toho vyplasena a natesena zaroven jestli byla bo ne
tak já je dohledám a šupnu sem 🙂 Jen mi to chvilku asi dá 🙂
@jullli třeba tuten je zrovna ten vítězný 🙂 ten pokles bylo zahnízdění. Ještě ho dohledám s dalšími dny, ale nemůžu ho nějak najít uložený 🙂
@evzenie2016 ješte mi to nedalo a udělala jsem ovutest....kéž by zesílil 😉

@kstablova Tak víš jak, někde něco vidím a tak... a našla jsem úžasný šaty přesně pro mou postavu no 😀 a jako on mi řekl jednou, že to mám připravit a že když to bude stát za to, tak mě o ruku požádá 😀
Když ono já a sex teď? Po té práci v klientském účetnictví jsem nějak ztratila chuť na ten sex oproti předtím... Hlavně nevím, co to zase je, že v poslední době jsem ráda, že se to odehraje a tečka... Potřebuji si asi vážně odpočinout a dát tělo dohromady opět... I ta ovu ukázala, že nebylo tělo v pohodě, i když test pozitivní, že se pozastavila... Snad bude lépe no 🙂
Tak hlavně ať vám to tulení vyjde! Snad to bude šťastný rok těhulkování 🙂