Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 Tak to je supeeer! To potvora určitě nepřijdeee! Držíííím!
@evzenie2016 Tak tady je grafík :D a ještě pak zkusím ovu 🙂
@terka228 grafik kraaasny!
@evzenie2016 A kdy jdeš k Dr. ? A měříš ještě????
@terka228 Už neměřím. Beru ten progesteron a teplota byla nahoře, tak už jsem s tím pak přestala. Navíc nejvýraznější příznak u mě je, že jsem neustále unavená, tak si ráno užívám, že chrním, co to jde a nehlídám, že mám vstávat na teplotu 😀 A k Dr. jdu teď až příští týden v pondělí. Ale už jsem fazoličku viděla i srdíčko, jak bije, takže to bylo krááááásnýýýýýýýýýý.
@evzenie2016 Jůůůůůůůů❤ to je moc dobře, že je vše v pořádku 🙂😍
@terka228 zatím jooooo. Snad nám to vydržíííííí 😍
@simi1510 Tak Simi vrchní 10 ráno a ta druhá 13.00 co myslíš
@kotito jj zkouším první měsíc, u prvního dítěte vše vyšlo hned :Dtestovala jsem jen první měsíc, pak už jen těhu test a ovu jsem taky neměla úplně dvě silné ěárky, ale ne tak slabou jako ted...vím, že můžu mít anovulační cyklus, navíc jsem měla MS jen 2x a rozestup 40 dní :( nevím, jak moc by mělo měření bazální teploty účinnost protože v noci dost vstávám a kojím prakticky skoro celou noc...tak nevím :D
@simi1510 myslíš jo...no začala jsem testovat 8DC, a cyklus jsem měla jen jeden 40 dní...tak uvidím, možná moc naléhám po předešlé zkušenosti, kdy to šlo hned :D
@gry Gratuluji moc 🙂 ale MS jsi měla pravidelnou ne 🙂
@sedlackovak rekla bych dle toho, uz slábne, tak uz asi bude? 🙂
@simi1510 Tak jsem to s tátou prubla ještě dneska a seru na to,možná v neděli,ale to už bude asi na prd
@sedlackovak nechte toho uz, jste jak kralici 😂😂😂 nee vazne, spermie nejakou dobu vydrzi 😉 a cim vic do toho budete busit, tim tam toho bude mit mene, ze nestacej holky ani uzravat 😉 pokud bude ok vajicko, ok spermie, tak se to povede 😉
@simi1510 tak uvidíme,ale už budu držet diety a čekat do 2 jestli přijde nebo ne
@sedlackovak ted jsem cetla, ze jedna osoba, co mela revizi par dni prede mnou, povedlo se ji otehotnet po druhé nebo kolikate ms od zakroku, ze to taky neni nejlepsi, ze to opet vypada spatne dle doktora....
Kdyz to ma prijit, tak to prijde 🙂 kdyz telo nebude pripravene, tak lepsi at se počká na nejlepsi chvili 🙂 to si rikam ja ted 🙂 a jsem zvedava, co bude tento cyklus 🙂
@sedlackovak kdy bys to mela jinak dostat? 🙂
@simi1510 2.2 jenže já ne revizi nebyla v ten den vyvolávalo vše mě nic nedělali byla jsem čistá proto mi ve špitále řekla že nemusím ani to 6 nedělí dodržovat celý a když jsem byla na krvi hcg mi kleslo hned na 0
@simi1510 chtěla jsem říct vyplavalo
@sedlackovak jasny no 🙂 spis jako, ze pokud je vse v poradku, tak to pujde a vyjde to 🙂 to budeme plus minus nejspis par dni od sebe s ms 😃 snad neprijde hned ted o vikendu, ale to by byla krátká druha fáze...
Mimochodem, muzes chodit? 😃😂
@simi1510 chodit můžu,ale je mi pořád blbě od žaludku,včera to byl masakr,myslela jsem,že umřu,dneska mě břicho moc nebolí,jen mám teda obavu aby ty spermie byli v pohodě,když jsme tak řádili,Ale kdyby mi by teď zase řekl,tak ho asi už zabiju,Mám tak na týden pokoj 😀
@sedlackovak aby v tomto případu nebylo to, ze cim vic jich bude tim horsi pro tebe 😃 tak se ti asi rozjizdela ovu, kdyz takove bolesti, ja mam mírně bolesti bricha, ale pak to nechutenstvi nebo tak... motani hlavy je taky vyzivne. Kdyz mas pocit ze nevydrzis nikde stat a ze se sebou seknes 😂
@simi1510 jj přesně musela jsem si zase lehnout,tak uvidíme jestli doplavou nebo ne,pokud ne,půjdu do práce a pak to budu řešit ob den přes tu ovulaci.
@simi1510 Dříve lékaři radili párům, aby se několik dní před plánovanou ovulací nemilovali, tak aby muž měl co nejvíce spermií. Některé studie však toto chování přímo popírají. Podle nich čím častěji muž sex má, tím má sice méně spermií, ale o to kvalitnější. TOTO JSEM NAŠLA NA NETU A TOTO Jelikož spermie dokáží přežít v těle ženy až 7 dní a nikdy nevíte, jestli náhodou nepatří k těm pomalejším, souložit s cílem počít dítě byste měli začít už několik dní před ovulací.Podle jedné studie dojde k početí nejčastěji, pokud se souloží 5 dní před ovulací . Nic ovšem nezkazíte, pokud si dopřejete sex každý den nebo obden, pokud má partner míň spermií.
@sedlackovak Jj, prave ze si obcas protireci... a kdyz se to povede, tak ani nevíš z ktereho a nebo ti to nedá smysl 🙂
@simi1510 Teď už je to jedno,jsem vůbec ráda,že nějakou ovulaci mám,že se vrátila zpátky,takže už bych se mohla konečně uzdravit.

@simi1510 to rozhodně 🙂 nemohla bych si vybrat lépe 😀 Hlavně je starostlivý, hodný (ale umí se i naštvat, takže vím, že s ním nikdo nikdy nebude mávat jak se komu zamane) a vím, že z něj bude dobrý taťka 🙂
Také nám to už jednou vyšlo, tak jsem ráda, že se nemusíme ani jeden stresovat tím, že bychom měli nějaký problém 🙂