Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 ale byla bych ráda,kdyby se nám zadařilo stejně 😀
@sedlackovak bylo by to fajn 🙂
@kotito ahoj, ja zacinam pristi mesic. Nez jsem se rozhodla, ze to budu brat, byla jsem 5DC. Prislo mi to strasne svinstvi. Kazdopadne tento mesic nevim co a jak. Jsem na antibiotikach-mam zanet mocovych cest a do toho chripajznu..☹ mam takove antibiotika, ktere zabijou i to dobre snad..doktor mi rekl, at zacnu brat hned probiotika, tak uvidim, co a jak☹ co ty? Ktery dc jsi?
Holky takže já dneska 10DPO a test bily. Takže tento cyklus nic, ale snažili jsme se teď teprve poprvé od revize. Sice sex byl ob den celý měsíc a ovu byla, ale neva. V patek mě v práci povýšili takže by se teď mimi moc nehodilo takže tomu od února nechávám volný průběh 🙂
@arielka222 však to může uspět ne když byl sex ob den celej měsíc aniž bys podchytila ovu
@sedlackovak ano to určitě, ale 10 dní po ovu už by na testu něco bylo. Aspoň já vždycky měla a teď bilo. Takže se nezadařilo. Teď počkám na ms a uvidíme co v únoru 🙂
@arielka222 já si to dělala poprvé v životě ty ovu testy jelikož si myslím,i když sex byl pravidelně minulý měsíc tak to nešlo jelikož se tělo davalo ještě dohromady a ovu sem mít nemusela,jelikož bolesti tak jak sem měla včera sem minulý měsíc neměla
@arielka222 tak pokud sis dělala tehotensky test ještě tam nic být nemusí, já to zjistila až po vynechani Ms myslim si,že je ještě brzo si dělat test,zkus ještě počkat
@sedlackovak je pravda ze já teprve tento cyklus citila ovulaci a i dle pocitu se tělo dalo teprve teď po revizi dohromady. Takže sem zvědava co bude další měsíc 🙂 ano je pravda ze pokud tělo neni ok tak mimi nebude. A tobě držím teda moc palce ať mas za dva týdny // ;)
@arielka222 povysili? Tak gratuluji!!!! Aspon nekdo je spokojen v praci 🙂
Jinak mohlo to jeste vyjit, jen je brzy na ukazani se 😉 ale lepsi pak prekvapko no 🙂 a volný průběh je asi to nej řešení. Aspon je clovek mile překvapen.
Mne dneska bolej zada, a prijde mi, jak kdyz je to to same co v lete. V te dobe jsem nevedela vubec ze to je k tehu a brala to jako pred ms, ale zadny cyklus pred ms to nebylo. Nevydrzim ani varit... tak jsem na to zvedava... 😂
Ale stejne si rikam, jestli by to vyslo ted, tak to bude kvuli tomu klidu, ktery jsem tělu dala...
@sedlackovak myslíš? Me to vždy ukázalo už 10 DPO slabé čárky, sice to ani jedno nevyšlo ale i tak. My jdeme právě na ples tak nevím jestli mám moc pít 😂😂
@simi1510 dekuju. Joo já jsem v práci spokojená takže se mi teď tehu fakt moc nehodí 😂 no já nám příznaky taky jak v létě ale na testu nic...tak kdo vi..
@arielka222 seš moc hodná ale nevím no čumím na ty ovulační testy a připadá mi že dneska je tam ta čárka taky vidět ale už mě břicho nebolí tak jak včera včera to byl horor,usla jsem až ve 3 ráno,nemohla jsem nic ani na velkou jaky sem měla bolesti.A dneska jen me trošku občas píchne na obou vejcich a hlavně už můžu na velkou a prdět 😂😂😂😂 to už mě nebolí
@sedlackovak 😂😂😂😂mě tohle při ovulaci taky dělá..boli to jako prase a střílí mi to do zad a je mi blbe. A druhý den to přejde..a ovu test jsi měla pozitivní teda včera vid?
@arielka222 mrkni víš,dneska jsem to tam Simče dávala jeden v 10 ráno a druhý v 13.00
@arielka222 arielko mrkni to sem ti stáhla z netu V případě, že máte podezření, že byste mohla být těhotná, je vhodné udělat si těhotenský test. Měl by se dělat co nejpozději, aby byl výsledek co nejvíce správný.
Mělo by to být cca dva až tři týdny od pohlavního styku, protože v tuto dobu je nejoptimálnější hladina hCG v moči a krvi a správnost výsledku by tím měla být zaručena.
Určitě nelze test udělat dříve, než sedmý den po početí. Pro jistotu po otestování počkejte další týden a znovu si test udělejte, aby se výsledek potvrdil a pak už nezbývá, než si dojít na vyšetření k lékaři, nebo si oddechnout a příště dávat větší pozor.
Často se také doporučuje udělat více testů od různých výrobců, ale pokud si na testování vyberete vhodnou dobu, výsledek by Vám měl spolehlivě dosvědčit i jeden test.
Obecně se doporučuje dělat test cca dva až tři dny ode dne, kdy Vám vynechá menstruace.
Nedočkavost se v tomto případě nevyplatí, přestože některé testy inzerují, že je možno je vykonat už i pátý den od pohlavního styku. Tak brzy ještě hladina hCG nevroste, proto byste mohli mít test falešně negativní, či pozitivní. Určitě se vyplatí počkat na více zaručený výsledek. Někdy se totiž může stát, že je test pozitivní, ale poté přijde menstruace, protože se vajíčko neuchytilo.
Každopádně "jistota je jistota" a proto není nikdy od věci navštívit gynekologa, který Vás vyšetří a podá Vám ten nejspolehlivější výsledek.
@arielka222 tak pití na zacatku neublizi 🙂 kolikrat holky nevedi ze jsou v tom... a mimi prosperuje snad vic nez kdyz se neustale sledujeme a hlídá me 🙂
@arielka222 a na co jsi povysena? 🙂
@simi1510
@arielka222 vím že je to brzo neměli jsme ani první rande,ale pokud by jste chtěli toto je můj facebook,moc ráda si sváma tady píši a můžem i tam,jen návrh,tak doufám,že se nebudete zlobit https://www.facebook.com/katerina.bilasedlackova
@simi1510 kurňa Simi ty si kocůr
@simi1510 na vedoucí týmu ;) jinak v červenci než jsem zjistila tehu jsem měla oslavu narozenin a to jsem se zliskala jak zákon káže 😂😂😂 a ta 5 dnů byly //
@sedlackovak takže vlastně ti jsi mi tady zkopíroval abych ještě ne házela flintu do žita a ze je moznost porad mít tehu test 🙂 to jsi hodna ;) ale moc tomu nevěřím...
@sedlackovak 😂😂😂😂😂
@arielka222 věř a počkej ještě,ono není fakt dobrý si ho dělat tak brzo,přečetla jsem strašně moc článků a všude píšou až bude Ms tak počkat až po ní,každý těhotenství je jiný.To cos měla teď nemusíš mít zase,u syna jsem kouřila 3 cigára denně,pila litry mlíka a jedla borůvkové jogurty po qvantech a teď,jak se citila cigaretu málem jsem se poblila,žádná chuť,jen žízeň a časté čůraní
@arielka222 tak to je super 🙂 vedoucí týmu!
@simi1510 😀

@sedlackovak drzim pesti!!!