Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@jullli jenže prý jsou diskuze, kdy to tak není - ale nějaká příručka, ke které se nejde dostat, už není aktivní, kde psali, že to těhu pak je... Někdo pak že zase je to vadný test... Ale vážně v té půlce ledna se tam neudělaly takto čárky...
A bude to jako s těmi duchy,... že někdo má duchy, ale prostě přijde ms, a řeknou, že test je falešný... když nestačíš být u doktora s potvrzením, že je to těhu....
Zkusila jsem napsat na e-mail schválně od clearblue... tak uvidíme... a případně další dny rozhodnou no 🙂
@jullli říkám si, zda ten doktor, i když se může zdát, že je na prd... tak pozná lépe ženské tělo... Jelikož já jak debil si říkala, že ms přijde dřív... a vážně, jak on řekl, že za 6 týdnů od zákroku...
Stejně jako řekl, že prostě 3 měsíce čekat na otěhotnění, i když pak řekl, že klidně nechat 2. cyklus a pak se snažit... a teď by měla přijít 4. ms...
Že by se až teď tělo dávalo dohromady a nemusím mít ani v teorii ještě zpoždění a jen ovu se posunula a protáhl se celý cyklus? 😀
jestli se to nějak nevysvětlí do týdne, asi mu zavolám 😀
@jullli děkuju 🙂 To určitě no, buď a nebo...
ale nechtěla bych aby se to táhlo jako u @volfikovi... taky jsem si to zažila no, testy nic, ms nikde,... jen minulý rok na to byl ok kromě té revize a šestinedělí no,...
Jen ještě ta teplota je "zvláštní"...
A co ty? Ty jsi tedy smířená s mrchou?
@simi1510
Ty teplota muze byt osemetna ;) hidne faktoru na tom je navic se zpet zveda..
To chapi to cekani naprd..
To je to co me ted stve co chvile jsem na wc jestli uz uz a ono nic.. Uz bych ji chtela mit at je klid 🙂 a opravdu dalsi mes.. Ser... Na to :D navic jsem bohuzel vypozorovala ze ovuluju jen z leveho a z praveho nic to je anovulak.. Ale treba ted ne uvidime.
Me jedine co zarazi ze pokid ma byt ms tak jeste neprestali bolet prsa.. Test jsem nedelala
Tak holky smůla... jsem si říkala, zkusím ten jednodušší clearblue... a začala se spouštět červená... takže je možné, že to zas je prostě pryč...
takže příští měsíc už na to kašlu... a v teorii mi přítel do nového bytu, když vyjde, povolil kočičku 😀
@jullli mě prsa bolí tak týden před MS a pak ještě cca 3 dny při ní, takže tohle pro mě třeba vůbec není ukazatel.
@simi1510 to mě mrzí..ale tenhle cyklus byl celý divný a třeba by to nebylo ok, ted už se to srovná! Já zas otravuju se štěnětem, ale už hafana máme, tak manžel nechce a nebo prý počkáme na štěnata toho našeho v létě..:(
@evabeda já si říkám, že je to lepší, když to v tomto cyklu nebude... protože si myslím, že by tam byl zase problém s tím posunem atp. A to než podstoupit zase zklamání, tak to raději tu mrchu. Možná jsem za ní i teď ráda 😉 I když mimi chci, to určitě... alespoň budu mít další měsíc možný na domýšlení toho co a jak, založit to podnikání... a příští měsíc na to vážně pytlíkuju 😀
Tak musíš na to nějak jinak 😀
Já včera řekla zasnoubení/prsten/svatba x kočka 😀 a že na svatbu není vhodný čas ještě, proti kočce byl taky... ale večer mi něco říká a pak, že bychom si ji tedy mohli pořídit. Když viděl doma tu "mojí"... to je zlatíčko, jen na mě stále prská, ale nebyla už tak protivná, že jsme ji donesli včera dárky pro ní 😀 je z útulku, ubližovali jí, tak nesnáší změny, je prostě náladová a bojí se toho, kdy ji kdo zas odnese někam ☹ a to jí máme 8 let a bude jí v červnu 9
@simi1510 no jo, tak kočička má už svoje za sebou, tak se jí není co divit🙂 a podnikání a kotátko tě určitě tak zaneprázdní, že nebudeš mít čas myslet na to, kdy je vhodná doba atd a určitě se zadaří! No my máme po svatbě rok a půl, takže já už takovou páku nemám🙂 vysněného pejska máme taky, čerstvě po rekonstrukci, nám už chybí jen ten potomek, tak se na to těžko nemyslí...a podnikat nemám v čem, jen si pohrávám s myšlenkou věnovat se tak nějak víc focení, jako přivýdělek u práce.No uvidím🙂 každopádně se držím dohody a tento měsíc netestuju!!!
@evabeda to sice jo, už je starší, ale nepoznala bys to na ní 🙂 Není ani právě kastrovaná, tak je jako koťátko. Teď mi akorát mamka psala, že papkala paštiku (a to je vybíravá),, kterou jsme ji pořídili a prý mlaskala 😀
Noooo, to moc pák nemáš, výměna za sex je taky blbá, když se chce mimi 😀
Ale určitě je super se chytit nějak svého koníčka a u focení se člověk může stále zlepšovat a mít i zakázky 🙂
Tak se budeme podporovat navzájem v tom, že nebudeme tento cyklus testovat 🙂

@simi1510 no ted tam nic nevidím..:(