icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
6. únor 2017

@volfikovi to je právě to 😀 už si se na to vybodla a teď to máš 😀

volfikovi
6. únor 2017

@simi1510 😀 nestraš :D
jako já tam čáru vidím kamarádka ne
tak já nevím 😉

simi1510
6. únor 2017

@volfikovi tak koupit pak testy a zítra zkusit znova 🙂

Je možné, že někdo nevidí 😀 já ji tam ale vidím

luciasek1987
6. únor 2017

@volfikovi no ja bych verila tehu 🙂 tedy pokud si to prejes

volfikovi
6. únor 2017

@simi1510 no já jí taky vidím,manžel taky i když mi furt vysětluje ,že je slabší než na tom ovulačním 🙂))

arielka222
6. únor 2017

@volfikovi znáš to ne?..když člověk plánuje pan bůh se směje ;) držím palce ať to tam je!! 🙂

simi1510
6. únor 2017

@volfikovi jen na ovu je to negativní, zatímco jakákoliv čárka viditelná na těhu testu je pozitivní 😀

kristynaa_23
6. únor 2017

@terka228 tomu nerozumím, když jsem si 29.1 dělala obou test byla to hotová dálnice. To ta ovulace už byla? Druhý den čárka slábla.

kristynaa_23
6. únor 2017

@volfikovi já se přidám, taky na fotce na trhu testu vidím 2 čárky..

kotito
6. únor 2017

@volfikovi tyjo taky ji vidim!a jestli mas cyklus na prdlacku mohla jsi mit ovu o dost pozdeji

volfikovi
6. únor 2017

@kotito cyklus si děla co chce 🙂 holky ja sem tak ráda , že ji taky vidite a že mi nehrabe. Viděla sem jak se vybarvuje hned jak tam doběhla moč. Ještě ted nespim a pořád nad tím přemýšlím zda to neni jen nějaký ublb . Snad brzo usnu

terka228
7. únor 2017

@kristynaa_23 No,podle teplot to nevypadá....to by musela ovu proběhnout 30. nebo 31.1.,ale teploty tomu neodpovídají.Spíš by tomu mohl nasvědčovat ten teplotní nárůst později.Pak by ovu mohla možná být 3.2..Jenže je to jen spekulace,protože v gtafu není splněno pravidlo 3 vysoké teploty po 6 nįzkých.Máš tam ten poslední den teplotní propad.Vysoké teploty pak jsou jen 2. Jak vypadá teplota dnes? A nejsi nachlazená?...
Taky nevím,jak reaguje teplota na různé léky.Já začala brát Gynprodyl po ovu až poslední měsíc a hned jsem těhu..
Máš nafocené ty testy?Já někdy měla 2// i dřív než se ovu chystala,pak to kleslo , a pak najednou byla testovací silnější než kontrilní a bylo jasno...

terka228
7. únor 2017

@kristynaa_23 Možná by opravdu nebylo na škodu ,kouknout i na utz...zkus se domluvit s doktorkou,když máš ty cykly nejasné.

volfikovi
7. únor 2017

Tak nic na dalších dvou nic neni

kristynaa_23
7. únor 2017

@terka228 fotku testu nemám, nachlazená nejsem. Teploty vypadají tak.

simi1510
7. únor 2017

@volfikovi Ach joo ☹ to mas taky pekne zapeklite

simi1510
7. únor 2017

Treba testy pozitivni byt mohly, ale k ovu jako takove nemuselo dojit. Měření teploty ji jak je videt z grafu nepotvrdilo - nejsou splneny podmínky pro potvrzeni ovu. Bylo by lepsi zajit za doktorkou @kristynaa_23

kotito
7. únor 2017

@volfikovi nechci strašit, ale naléhala bych na mudr, aby tě vzala dřív.

volfikovi
7. únor 2017

bohužel dříve jak v pondělí 13.2 mě nevezmou ☹
já to nechápu ta čárka ze včerejška je na denním světle tak krásně vidět.. a dneska nic ☹

kotito
7. únor 2017

@volfikovi a značku testu jsi měla stejnou?

volfikovi
7. únor 2017

@kotito ano měla jsem pepino

kotito
7. únor 2017

@volfikovi ja bych se vetrela k mudr.pockala bych na skulinku

kotito
7. únor 2017

Jinak by mohl nekoho zajimat cenik odberu samoplatce

volfikovi
7. únor 2017

@kotito já už to vydržím , podřišek mě bolí jen chvilkama
koukala sem.že se ten dnešní pepino uplně rozpil .. tak nevím . bojím se zkoušet jiný test ,ale nerozumim tomu prostě vubec ☹

terka228
7. únor 2017

@kristynaa_23 Hmmm, tak to nevypadá na ovulaci. Zdá se, že ještě neproběhla, protože teploty jsou opět nízko :(

kristynaa_23
7. únor 2017

@terka228 dneska mi to stouplo na 36,3 😀

terka228
7. únor 2017

@kristynaa_23 No nevím, pořád je to nízko....uvidíš zítra, jaká bude teplota...zase dej vědět, jo? 🙂

kristynaa_23
7. únor 2017

@terka228 jo jo, napíšu.

volfikovi
7. únor 2017

Holky ja sem nějaka smutná ... na tom testu dneska použila sme takový ten na kapátko , to vypadalo ,že se čárka dělala a pak prostě se rozpila.. na klasickém ,ale nic neni ... sem z toho fakt zmatena

kristynaa_23
7. únor 2017

@terka228 myslím, že zbytečný ráno měřit. Rozjela se mi menstruace... Grrr

Strana