Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@volfikovi no ja bych verila tehu 🙂 tedy pokud si to prejes
@volfikovi znáš to ne?..když člověk plánuje pan bůh se směje ;) držím palce ať to tam je!! 🙂
@terka228 tomu nerozumím, když jsem si 29.1 dělala obou test byla to hotová dálnice. To ta ovulace už byla? Druhý den čárka slábla.
@volfikovi já se přidám, taky na fotce na trhu testu vidím 2 čárky..
@kristynaa_23 No,podle teplot to nevypadá....to by musela ovu proběhnout 30. nebo 31.1.,ale teploty tomu neodpovídají.Spíš by tomu mohl nasvědčovat ten teplotní nárůst později.Pak by ovu mohla možná být 3.2..Jenže je to jen spekulace,protože v gtafu není splněno pravidlo 3 vysoké teploty po 6 nįzkých.Máš tam ten poslední den teplotní propad.Vysoké teploty pak jsou jen 2. Jak vypadá teplota dnes? A nejsi nachlazená?...
Taky nevím,jak reaguje teplota na různé léky.Já začala brát Gynprodyl po ovu až poslední měsíc a hned jsem těhu..
Máš nafocené ty testy?Já někdy měla 2// i dřív než se ovu chystala,pak to kleslo , a pak najednou byla testovací silnější než kontrilní a bylo jasno...
@kristynaa_23 Možná by opravdu nebylo na škodu ,kouknout i na utz...zkus se domluvit s doktorkou,když máš ty cykly nejasné.
Tak nic na dalších dvou nic neni
@terka228 fotku testu nemám, nachlazená nejsem. Teploty vypadají tak.
Treba testy pozitivni byt mohly, ale k ovu jako takove nemuselo dojit. Měření teploty ji jak je videt z grafu nepotvrdilo - nejsou splneny podmínky pro potvrzeni ovu. Bylo by lepsi zajit za doktorkou @kristynaa_23
bohužel dříve jak v pondělí 13.2 mě nevezmou ☹
já to nechápu ta čárka ze včerejška je na denním světle tak krásně vidět.. a dneska nic ☹
@kristynaa_23 Hmmm, tak to nevypadá na ovulaci. Zdá se, že ještě neproběhla, protože teploty jsou opět nízko :(
@terka228 dneska mi to stouplo na 36,3 😀
@kristynaa_23 No nevím, pořád je to nízko....uvidíš zítra, jaká bude teplota...zase dej vědět, jo? 🙂
@terka228 jo jo, napíšu.
Holky ja sem nějaka smutná ... na tom testu dneska použila sme takový ten na kapátko , to vypadalo ,že se čárka dělala a pak prostě se rozpila.. na klasickém ,ale nic neni ... sem z toho fakt zmatena
@terka228 myslím, že zbytečný ráno měřit. Rozjela se mi menstruace... Grrr

@volfikovi to je právě to 😀 už si se na to vybodla a teď to máš 😀