Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 no ze pravy je proste liny a proto nemusim ovulovat kazdy mes nebo proste jen neky z praveho dojde k ovu.. kazdopadne jinak rikala ze pokud mam cykly kolem 32dc coz mam ze ta ovu muze byt fakt az kolem 20dne takze budu testovaqt. jj pristi mesic jdu znovu aby zas videla levy v akci 🙂
@simi1510 můžu se zeptat jaký máš hlen ....?
jen když jsem zkusila i clearblue, co mi tu zbyly, tak bylo prázdné kolečko 😀
@dasenka888 popravdě nevím, jelikož se v tomto až tak neorientuji... chvílema jako bílkový, chvílema si sama přijdu "suchá"....
@jullli já právě bych taky řekla, navíc teď ještě jak zasychá, je silnější ještě. Hold se uvidí... Já ji mám pak stejně do 2 dnů od posledního pozitivního testu... takže snad tam ještě čas na další sexy je 😀 když se mu dneska nic nechce ... 😀
bojí se zase, že se ošoupe... že prý ty sexy jsou teď tak akorát (po týdnu), aby ho neměl ošoupanýho 😀
Holky, dotaz, jak sem dáváte ty fotky, dost mě mate, že máte ty testy přilepený a seřazený pod sebou - nemělo by se to odečítat jen 5 minut po a pak už ne? Já si ty testy dělám jen v době, kdy si myslím, že mám před nebo po ovulaci, a dle těch vašich fotek jsem snad měla ovulaci vždycky, i když někdy se to nevybarvilo hned, ale třeba o pár minut později. Ten test se prostě vždycky po čase vybarví. Tak já nevím, jestli nejsem divná já, nebo nemám divný testy 😀 Je to Wondfo, citlivost 25. Asi mám koupit jiný, co, a zkusit otestovat celej měsíc...
@p4vl4 serazene je mame proto abychom videli nejakou zmenu, kazdopadne nq tech testech musi byt uvedeno max 10min odecteni.
Pises ze podle svych testu ovulujes vzdy jak to myslis ? Jakoze cely cyklus mas pozitivni test? Nebo kazdy mes? Jinak pokud ovu proste jeste neni nikdy se nezabarvy ze by pozitivni byl ;)
@simi1510 mooooc děkuji za odpověď 🙂 Já jsem totiž měla bílkový dva dny zpět teď mi sílu čárka na ovulačním testu a jsem přesně jakoby suchá.... Jsem z toho zmatená :(
@jullli Hm... dobře. Stejně zkusím teď testovat průběžně. Já jsem měla před 2 lety diagnostikované PCOS, teď už je to dle doktora jinak, i když ne úplně OK, ale ty testy zkouším teprve 3. měsíc a vždy jen v době, kdy si myslím, že by se mělo něco dít - a více či méně se mi to zatím vždycky zabarvilo, do 10 minut určitě, někdy víc, někdy míň. Musím to vyzkoušet i jindy, abych viděla, že to funguje a někdy to bude fakt úplně bílé... xD

@jullli nevim hele, uvidime 😂