Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kotito ja zacinam zobat v nedeli. Dneska mi to nedalo, tak jsem tam zavolala a rekl mi, ze 1.DC je, jak se spusti krvaceni, ne spineni..takze kazdy gynekolog rika asi neco jineho🙂 zacala jsem miuly tyden pit ten caj a je super. MS zvladam bez brufenu, coz je co rict🙂 a kdyz jsem mu rekla, ze ovulku mam az 19.-20 DC, tak mi rekl, ze gynprodyl mam brat 18.-25DC.
@dasenka888 znam hodne holek co maji pri ovu spineni 🙂 tak se pak pochval testem
@jullli děkuji dám vědět 🙂)
@jullli tak ovulační test ještě pořád nemam pozitivní tak ja vůbec nevím... Přestala jsem i špinit... A najednou není hlen bilkovej ale kremovej :(
@dasenka888 tqk jeste jsi 13dc tak neves hlavu ovu muze jeste s klidem byt
@jullli já si spíš neumím vysvětlit to krvácení a pak špinění... pffff :(
@dasenka888 predzvest ovulky treba
@jullli
@terka228
Tak holky byl, nejak jsem si to vyhadala jakoby 😂
Ono my v posledni dobe chodíme dost pozdě spat (kvuli Pekelne kuchyni, na kterou koukame na Prime)... k tomu ho asi trápí, ze se prislo o celkem dost penez kvuli tomu bytu, co nevyšel... a ze nevime, jízda hledat za každou cenu jiny byt, kdyz mame hypoteku schvalenou...
a dneska ho divadlo asi zmohlo 😂 ale holky co? Hlavne ze byl sexik 😂 aby to k necemu bylo ale 😃
Stejne mam pocit, ze nic z toho nebude 😕😔
@simi1510 milujte se z Lasky ne kvuli mimcu.a bude to pro bas oba lepsi ;)
Ja nerikam ze vi v jake jsi fazi ale myslim to tak ze precerne chcete oba ne...
Jinak jeste neres jestli to vyslo nebo nevyslo.. Ja treba zacala testovat ale.citim ze od zacatku mesice jsem klidnejsi a je to videt i na me samotme ;) nejsem nervni ;D takze hod nohy nahoru relaxuj ze jste meli sexik v dobre ovu a bud tp prijde nebo ne 🙂
@jullli zitra bude lip... zase myslenky odletí.
Ja si myslim ze to stejne v nem zůstalo, ten nezdar... ale pokud se povede, at ted nebo jindy, tak bude mit velkou radost a bude z nej uzasny tata 🙂
A nejdulezitejsi je to, ze se milujeme, chceme byt spolu a budeme spolu 🙂 a je pravda, ze sex neni tak podstatný, jen mimi se bez nej neobejde 😂
A on je to takovy muj tulik, i kdyz me to kolikrat ted taky bavilo vic se pritulit a vedet, ze ho mam 🙂

@simi1510 Tak snad se ta LF trochu protahne a brzo se vam zadari. Drzim palce 🍀