Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kotito me prave rekl ,ze jakmile nasadim mam volat a objedná me ,aby se podíval co to se mnou dela. Nadvaha urco ovlivňuje o tom nepochybuju nicméně ja si stejnou váhu drzim uz par let a mezitím sem otěhotněla a porodila Hanicku (6let zpatky) tak nevim jak moc to ted ta váha můze ovlivnovat ,kdyz je furt stejná . No jsem tedy na to zvedava
@kotito
@katy48
@kastanek87
Po clostiku a pribraly jste?? vy me desite☹ ja uz mam ted nadvahu a snazim se trosku zhubnou..
@radunkap taky nejsem nejštíhlejší. Při 8letém snažení o dcerku jsem nabrala 30kg pak v těhu dalších 20kg . z těch 20 mi zůstalo 10 a s těma bojuju . Těch nabraných kil před těhu se už nikdy nezbavím. Začínala jsem na 47kilech, teď se motám kolem 90kg 😀 Stálo mě to určitě za to. Počítám s tím, že v těhu zase šíleně naberu, takže kilo sem kilo tam 😀
@volfikovi doktor mi rikal ze s mou vahou otehotneni je taky problem... ze to chce shodit... ale cvičila jsem i pod vedením trenérů, jedla jinak... a stejne nic, váha se nehla... a kdyz se to jednou podařilo, i kdyz blbe... tak snad se povede znovu...
Drzim palce!!! Jinak se jeste uklidnuji, ze je plno holek, co jsou dvojnasobne co ja a maji deti...
@simi1510 já od kéta zhubla 5 kg prý asi že tak čato sexujeme :D
Tak uvidíme noo , ono je težké zhubnout když pak dostanu lék po kterém se přibírá že jo :D
Tak já bych řekla,že dneska už budu regulérně 1DC
konečně... podbřišek mě teda pekelně bolí ,ale alespon si to nepovezu na dovolenou 🙂
holky ja s vahou nemela nikdy problem az po porodu proste narostl zadek a stehna a ted po lecich jsem pribrala. A tehotna jeste nejsem :D takze klid je to infivodualni. A neverim tomu kdyz nekdo rekne ze silni lide maji prpblem s tehu. Muze to byt pricina ale rozhodne nemusi
Kamaradka ma 120kg velikost aai 48-50 a ani s jednim tehu nemela. Problem otehotnet. A jeste ani nic neprobrala narozdil ode me ja v prv im tehu 26kg
@volfikovi tak super ze 1dc ;)
@jullli já při prvním těhu rodila jsem 2007 a malá měla 3.61 a 49cm jsem přibrala 10 kg a 10 nechala v porodnici 🙂
druhé těhu rodila jsem 2011 v 35tt. malá měla 2kg a 43cm přibrala sem 11 kg a 6 sem nechala v porodnici 5 mi zbylo... Nejvice sem ,ale přibrala mezi těmi dvemi tehu..
tak jo jsem 1 DC , a 3 DC nasazuju clostík
Holky, nevim, zda je to k ovulce, ale vcera me pritel vytáhl do o2 na Pana prstenu (ja nechtela, ale vyhoreli mu doprovody a ja tam trpěla) a me bylo tak soufl... jsem myslela ze tam behem tech 4 hodin hodím nekolikrat savli... to ze jsem kolikrat behem ovu malatna nebo tak, to jsem si zvykla... ale toto???
No ja pocitam a doufam ze z dneska na zitra taky jinak tenhle cyklus budu mit 33dc. Zitra musim nasadit duphaston
Potichoučku si myslím, že naše snažení tento měsíc a testování dvěma různými značkami ovu testů ( viz moje fotky před 14ti dny) přineslo své ovoce... příkladem fotky tehu testu ze včera (dva horní) a ze dneška (spodní).. moc bych si přála, ať to klapne... za 14 dni bych měla původní termín porodu, tak by to bylo fajn byt aspon zas těhotná 😇
@jullli no upřímně to bylo dost náročné 😝 ale dva cykly predtim to bylo míň a nic z toho, tak jsme to tentokrat nechtěli podcenit 😇
Jinak s tím DS, proste se to stalo, dle genetiky čistá nahoda, tak lepsi takhle než pak zjistit az po porodu, ze je neco spatne... je to pro nas obrovská zkušenost, ale nastesti jsme se s tím oba dokázali vyrovnat rychle.

@katy48 druhý zespoda