icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
18. únor 2017

@katy48 druhý zespoda

volfikovi
18. únor 2017

@kotito me prave rekl ,ze jakmile nasadim mam volat a objedná me ,aby se podíval co to se mnou dela. Nadvaha urco ovlivňuje o tom nepochybuju nicméně ja si stejnou váhu drzim uz par let a mezitím sem otěhotněla a porodila Hanicku (6let zpatky) tak nevim jak moc to ted ta váha můze ovlivnovat ,kdyz je furt stejná . No jsem tedy na to zvedava

radunkap
18. únor 2017

@kotito
@katy48
@kastanek87
Po clostiku a pribraly jste?? vy me desite☹ ja uz mam ted nadvahu a snazim se trosku zhubnou..

kotito
18. únor 2017

@radunkap taky nejsem nejštíhlejší. Při 8letém snažení o dcerku jsem nabrala 30kg pak v těhu dalších 20kg . z těch 20 mi zůstalo 10 a s těma bojuju . Těch nabraných kil před těhu se už nikdy nezbavím. Začínala jsem na 47kilech, teď se motám kolem 90kg 😀 Stálo mě to určitě za to. Počítám s tím, že v těhu zase šíleně naberu, takže kilo sem kilo tam 😀

jullli
18. únor 2017

@volfikovi chodila jsem 13 a16dc

simi1510
18. únor 2017

@volfikovi doktor mi rikal ze s mou vahou otehotneni je taky problem... ze to chce shodit... ale cvičila jsem i pod vedením trenérů, jedla jinak... a stejne nic, váha se nehla... a kdyz se to jednou podařilo, i kdyz blbe... tak snad se povede znovu...

Drzim palce!!! Jinak se jeste uklidnuji, ze je plno holek, co jsou dvojnasobne co ja a maji deti...

volfikovi
19. únor 2017

@simi1510 já od kéta zhubla 5 kg prý asi že tak čato sexujeme :D
Tak uvidíme noo , ono je težké zhubnout když pak dostanu lék po kterém se přibírá že jo :D

Tak já bych řekla,že dneska už budu regulérně 1DC
konečně... podbřišek mě teda pekelně bolí ,ale alespon si to nepovezu na dovolenou 🙂

jullli
19. únor 2017

holky ja s vahou nemela nikdy problem az po porodu proste narostl zadek a stehna a ted po lecich jsem pribrala. A tehotna jeste nejsem :D takze klid je to infivodualni. A neverim tomu kdyz nekdo rekne ze silni lide maji prpblem s tehu. Muze to byt pricina ale rozhodne nemusi
Kamaradka ma 120kg velikost aai 48-50 a ani s jednim tehu nemela. Problem otehotnet. A jeste ani nic neprobrala narozdil ode me ja v prv im tehu 26kg

@volfikovi tak super ze 1dc ;)

volfikovi
19. únor 2017

@jullli já při prvním těhu rodila jsem 2007 a malá měla 3.61 a 49cm jsem přibrala 10 kg a 10 nechala v porodnici 🙂
druhé těhu rodila jsem 2011 v 35tt. malá měla 2kg a 43cm přibrala sem 11 kg a 6 sem nechala v porodnici 5 mi zbylo... Nejvice sem ,ale přibrala mezi těmi dvemi tehu..

tak jo jsem 1 DC , a 3 DC nasazuju clostík

simi1510
19. únor 2017

@volfikovi tak hlavne ze uz skončil dlouhý cyklus a uz bude lepe 🙂 drzim palce!!!

simi1510
19. únor 2017

Holky, nevim, zda je to k ovulce, ale vcera me pritel vytáhl do o2 na Pana prstenu (ja nechtela, ale vyhoreli mu doprovody a ja tam trpěla) a me bylo tak soufl... jsem myslela ze tam behem tech 4 hodin hodím nekolikrat savli... to ze jsem kolikrat behem ovu malatna nebo tak, to jsem si zvykla... ale toto???

simi1510
19. únor 2017

@jullli a co ty a ovu dneska?

jullli
19. únor 2017

@simi1510 uz se mi to v dobe ovu faky stalo ;) nevim cim to bylo...

@simi1510 no myslim ai ze vcera v 6 byl test hodne na hrane.. A do pozitivni chybel ani ne kousek. A vzhledem k tomu ze mam posledni test budu testovat az odpoledne.. Ale bricho uz skoro necitim takze uvidim

simi1510
19. únor 2017

@jullli tak to jsem zvedava, treba budes mit stejne dlouhý cyklus ted jak ja 🙂

U mne bych rekla ze to bude nejspis z dneska na zitra :-/

jullli
19. únor 2017

No ja pocitam a doufam ze z dneska na zitra taky jinak tenhle cyklus budu mit 33dc. Zitra musim nasadit duphaston

alli005
19. únor 2017

Potichoučku si myslím, že naše snažení tento měsíc a testování dvěma různými značkami ovu testů ( viz moje fotky před 14ti dny) přineslo své ovoce... příkladem fotky tehu testu ze včera (dva horní) a ze dneška (spodní).. moc bych si přála, ať to klapne... za 14 dni bych měla původní termín porodu, tak by to bylo fajn byt aspon zas těhotná 😇

simi1510
19. únor 2017

@alli005 vidim 🙂 potichoucku gratuluji!

jullli
19. únor 2017

@alli005 je gratulace urcite to vyslo 🙂

jullli
19. únor 2017

@alli005 nikde jsem nenasla ty tve ovu testiky mas fotku?

alli005
19. únor 2017

@jullli hele jukni na str.386 ( 5.2. v 10:17), v telefonu uz jsem fotku smazala...

Jinak moc dekuju holky, jeste je brzy, teprve zitra bych (ne)měla dorazit MS, ale modlím se, aby nepřišla a testy nelhaly 😇

jullli
19. únor 2017

@alli005 Tak super asi byl dobre nacasovany sex 🙂

jullli
19. únor 2017

@alli005 a urcite testy nelhaly zitra nic nedorazi max silnejsi carka na tt 🙂

alli005
19. únor 2017

@jullli no řekla bych, ze jsme nic nepodcenili😇 sex byl 7,10,12,13,14 a 15DC...
ale snažím se stát nohama na zemi, uz vím ze // na testu zdaleka jeste nic neznamenají... minule těhotenství jsme měli potvrzený DS z plodovky, takže potrat v 17tt...

jullli
19. únor 2017

@alli005 to me moc mrzi, s tim ds... Bohuzel to clovek neovlivni...
Ty jo to jste meli sexu az kam :D ;D

alli005
19. únor 2017

@jullli no upřímně to bylo dost náročné 😝 ale dva cykly predtim to bylo míň a nic z toho, tak jsme to tentokrat nechtěli podcenit 😇
Jinak s tím DS, proste se to stalo, dle genetiky čistá nahoda, tak lepsi takhle než pak zjistit az po porodu, ze je neco spatne... je to pro nas obrovská zkušenost, ale nastesti jsme se s tím oba dokázali vyrovnat rychle.

jullli
19. únor 2017

@simi1510 Juchuui je tady testovaci silnejsi nez kontrolni .. No ja mam radost

alli005
19. únor 2017

@jullli tak to bude ovu co nevidět 😉

simi1510
19. únor 2017

@jullli juchuuuuuuuuuuu 🙂 Tak teď už jen aby proběhla 🙂

simi1510
19. únor 2017

@jullli ja dneska uz takto

jullli
19. únor 2017

@simi1510 verim ze jo takovy test jsem jeste nikdy nemela byla max jen stejne silna 🙂 ale tohle je fakt do oci bijici...uz ti slabne takze ovulka dnes ja uz bohuzel nemam dalsi testy. Ale rano jsem merila a bt byla jeste dole takze zitra a pozitri premerim jestli stoupla

Strana