Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@gambrinkax Taky dnes budu testovat,vypadá to že přijde dnes nebo zítra ;)
@dmklarka tak me uz svetla tak si myslim ze ovu byla bud 13Dc nebo 15DC to jsou nejtmavsi jen skoda ze to nejde lip vyfotit . focen dnesni a ten ulpne spodni je uz zaschly dnesni
@gambrinkax je to sice vidět blbě ale vypadá to na toho 13 nebo 15.
@dmklarka taky si to myslim no uvidim ted uz to neovlivnim pokud byla 😉
@gambrinkax uvidiš;) hlavně že bylo tulituli 🙂
@dmklarka presne tak a co ty a testy? 🙂
@gambrinkax Já zatím sílím,teď mám 20 DC,a minule byla ovu 21 DC,tak uvidíme ;)
Je mozne ze mam ovulaci jen jeden den?
Dekuji za upresneni
Určitě ten poslední je pozitivní 😉 kdy byl delanej?
@bajunka Ahojky..já testuji až později, protože mám dlouhé MS cykly. Takže intenzivně začínám testovat, tedy každý den, až tak 18 den od začátku mens.cyklu, tedy od začátku MS. Testuji tak dlouho dokud se mi nezobrazí 2x viditelné čárky. Bála jsem se že jsem bez OVU, ale poslední 2x cykly se mi OVU zobrazila 22den a 29den. Tak držím pěstí ať se OVU dostaví co nejdříve. Já teď zase čekám zda přijde MS nebo ne 😀
no já jsem dnes 15 DC a OVU podle BT mívám tak nějak kolem 17 DC, takže to asi sedí
@bajunka zitra by mohl byt pozitivni 😉
Ahoj holky. Bych ráda sdílela s vámi svoji radost 😁 pozitivní! Doufám teda. Až desátý test..podle kalendáře měla být ovu 17DC a dnes test 20DC..začala jsem testovat už 12DC. A už na mě šly katastrofické verze, že ovu nemám 😀 první pozitivní test po třech měsících..i když ty dva jsem trochu flakala, ale tenhle měsíce poctivě každý den..Teď ještě aby zadařilo i to ostatní..ale už tak mám radost 😊😊😊

@dmklarka ve 12h budu dnes delat dalsi tak uvidime 😉