icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
gambrinkax
3. čer 2015

@dmklarka ve 12h budu dnes delat dalsi tak uvidime 😉

dmklarka
3. čer 2015

@gambrinkax Taky dnes budu testovat,vypadá to že přijde dnes nebo zítra ;)

gambrinkax
3. čer 2015

@dmklarka tak me uz svetla tak si myslim ze ovu byla bud 13Dc nebo 15DC to jsou nejtmavsi jen skoda ze to nejde lip vyfotit . focen dnesni a ten ulpne spodni je uz zaschly dnesni

dmklarka
3. čer 2015

@gambrinkax je to sice vidět blbě ale vypadá to na toho 13 nebo 15.

gambrinkax
4. čer 2015

@dmklarka taky si to myslim no uvidim ted uz to neovlivnim pokud byla 😉

dmklarka
4. čer 2015

@gambrinkax uvidiš;) hlavně že bylo tulituli 🙂

gambrinkax
5. čer 2015

@dmklarka presne tak a co ty a testy? 🙂

dmklarka
5. čer 2015

@gambrinkax Já zatím sílím,teď mám 20 DC,a minule byla ovu 21 DC,tak uvidíme ;)

krmv
5. čer 2015

Je mozne ze mam ovulaci jen jeden den?

majky777
5. čer 2015

@krmv Ahojky ovulace probíhá pouze 1x den 🙂 možnost otěhotnění se bere +- 2 před 1 den po..protože spermie dokáží v těle nějakou dobu přežít..ale samotná OVU je jeden den 🙂

krmv
5. čer 2015

Dekuji za upresneni

majky777
8. čer 2015

Ahojky holky tak co myslíte proběhla OVU podle testiků? Děkuji na názory😊

pro89
8. čer 2015

Určitě ten poslední je pozitivní 😉 kdy byl delanej?

majky777
9. čer 2015

@pro89 Děkuji za názor 🙂 ten předposlední jsem si dělala kolem 8 večer a ten poslední v řadě ve 3 odpoledne. Včera jsem si také dělala testík kolem 18h. měřím se jak mi to vyjde časově..a byl už o něco slabší...tak snad to byl den D přímo na moje narozeniny 😀

maky_maky
9. čer 2015

Co myslíte ty posledni dva rozdil pouze 2 hodiny

bajunka
10. čer 2015

jen dotaz ohledně OVU testů, testujete každý den jednou nebo i vícekrát? Podle hlenu, už mám plodné dny no testy asi zatím nic moc ,ale snad se tam blížím? 🙂

majky777
10. čer 2015

@bajunka Ahojky..já testuji až později, protože mám dlouhé MS cykly. Takže intenzivně začínám testovat, tedy každý den, až tak 18 den od začátku mens.cyklu, tedy od začátku MS. Testuji tak dlouho dokud se mi nezobrazí 2x viditelné čárky. Bála jsem se že jsem bez OVU, ale poslední 2x cykly se mi OVU zobrazila 22den a 29den. Tak držím pěstí ať se OVU dostaví co nejdříve. Já teď zase čekám zda přijde MS nebo ne 😀

majky777
10. čer 2015

@maky_maky NO myslím, že to vypadá na pomalu, ale jistě se blížící OVU, ale pozitivní zatím nevypadá. Tak ať to vyjde co nejdříve. 🙂

bajunka
10. čer 2015

no já jsem dnes 15 DC a OVU podle BT mívám tak nějak kolem 17 DC, takže to asi sedí

bajunka
10. čer 2015

tak stále sílí ten poslední je odpolední test

gambrinkax
10. čer 2015

@bajunka zitra by mohl byt pozitivni 😉

rejni
10. čer 2015

Ahoj holky. Bych ráda sdílela s vámi svoji radost 😁 pozitivní! Doufám teda. Až desátý test..podle kalendáře měla být ovu 17DC a dnes test 20DC..začala jsem testovat už 12DC. A už na mě šly katastrofické verze, že ovu nemám 😀 první pozitivní test po třech měsících..i když ty dva jsem trochu flakala, ale tenhle měsíce poctivě každý den..Teď ještě aby zadařilo i to ostatní..ale už tak mám radost 😊😊😊

bajunka
11. čer 2015

tak je to tam 🙂 včera už jsem se snažili a dnes budeme zase teď už je to jen na přírodě 🙂
první test je z rána v sedm ( vstávám kolem půl šesté) a druhý z půl jedenácteé,ale i ten první měl tu testovací čárečku tmavší jen už zesvětlala 🙂

majky777
11. čer 2015

@rejni Tak moc gratuluji. Snad se také brzy dočkáme 🙂 a budu moci hlásit 2 // 😀

majky777
11. čer 2015

@bajunka Tak ať jen na vás příroda štědrá 😉 Já jsem také zvědavá, jestli se zadařilo nebo přijde MS 😕

bajunka
11. čer 2015

@majky777 děkuji a držím pěsti no mám radost, že mě i píchá nalevo, tak to bude si vajíčko z levého vaječníku, o pravý jsem před dvěma lety přišla skrz mimoděložní těhu.

symcca
11. čer 2015

@bajunka Nejlepsi doba na testovani je 11hod dopoledne 😉 Moc drzim pesti. Ten spodni je pozitivni.

rejni
11. čer 2015

@majky777 Děkuji 😊 Taky přeji moc štěstí ať jsou co nejdřív jsou // 😊 Dnes se budem snažit 😁 jen ten plodný hlen..ten teda nemám průhledný a táhly..ale snad to nevadí.

pro89
11. čer 2015

@majky777 a stihli jste se mit rádi?🙂

majky777
12. čer 2015

@pro89 jj 😀 sice až hodně pozdě večer, ale den před i v den OVu, dle testů tak uvidíme za 10 dní..🙂

Strana