icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
karolinaba
27. únor 2017

@simi1510 já fakt nic moc..až na ty prsa, těch jsem se nemohla ani dotknout, manžel byl nadšený z velikosti, ale mohl se leda tak dívat😀😅Ale přesně, jako ty..říkala jsem si že asi patřím do druhé skupiny, která nezvrací..Právě, každé tělo je jiné..a každé těhotenství taky...Ale jinak ty příznaky co popisuješ ... že se chlap nemusel ani hnout...tak to mám jednou v měsíci, pravě jsem si myslela, že se tím vyznačuje u mě ovulace..ale dle testů nic..😀
To jsi si mimochodem užila, já jsem panikařila, když se po 4 týdnu MS nedostavila, přišla 5 týdnů po revizi, ale tedy takovou sílu jsem ještě nezažila..samozřejmě jsme zrovna jeli na hory, takže fakt paráda😅 Myslím, že když se nedaří, klidně to může být ovlivněno stresem...ohledně těch čárek, nemůžeš mít v těle ještě nějaký zbytkový hormon po tom nevydařeném těhotenství?

simi1510
27. únor 2017

@karolinaba nn právě po 2 týdnech od revize byl těhu test už bílý, během toho bílý... a prostě před ms náznaky čárek... hold jestli se to neudrželo nebo tak? Nevím.

Tak jako doktor mi řekl, že do 6 týdnů mi přijde... Já po revizi střídavě trochu krvácela, špinila, čisto... že jsem si pak říkala, tak už asi přišla, ale ještě se tělo dávalo dohromady... celých 6 týdnů jsem se nehla defakto bez vložky... pak to byl až takový nezvyk najednou ji nemít 😀 Poslední cyklus jsem věděla, že bude prodloužený, že jsem dělala ovu testy a sledovala teplotu, tak jsem věděla, že je později. Jinak bych chytala asi paniku taky trochu...

Navíc po té revizi jsem si říkala, že je to jak poprvé... nehledě že jsem se bála, jestli si ten sex vůbec budu užívat... ale cca po 5 měsících se to konečně vrátilo i zpátky. Tak snad bude i tímto lépe 🙂

Tak snad se povede jednoho dne znovu 🙂

karolinaba
27. únor 2017

@simi1510 Jinak je mi to líto, že jsi neměla nikoho s kým to probrat😒 Mě ze začátku také hodně pomohly právě diskuze a pak vědomí že v tom nejsem sama...

simi1510
27. únor 2017

@karolinaba tak moc kamarádek, co mají děti, nemám. A ty co je mají, tak s těmi se zas moc nebavím, nestýkám... Přítel tu pro mě byl, ale nechápe to, co se v nás ženských odehrává, co to vše obnášelo, neměl v sobě ty hormony, které pak klesají....

Dle tátových slov jsem za tím revizí měla zavřít dveře a dělat, že se nic nestalo... Ano šlo to první týden/dva... ale pak? Bojovala jsem s tím každou chvíli, hlavně v tom dni v měsíci, kdy jsem podstupovala zákrok... vzpomínky se vracely, můry z toho sálu před tím před očima stále... jak tam byl člověk přikurtovaný... Teď navíc proč zrovna mě to muselo potkat, co jsem komu udělala...

Nehledě k tomu, že se nám nedaří od začátku, co jsme se nastěhovali do bytu, pronájmu... nejdřív ukradené auto, pak problémy a větší stres a nervy v práci, když jsem dala výpověď, tak jsem si ani neužila dovolenou u moře, jak jsem se bála, co bude... pak neschopenka, zjištění těhu... to se nevyvedlo, když jsme chtěli pořídit byt na hypotéku, tak problémy, když nová práce, tak průser, druhá práce průser...

Až tady jsem se z toho všeho mohla vypsat, ... a celkově mohu říct, že s tou poslední ms jsem za tím zavřela úplně vrátka.

karolinaba
27. únor 2017

@simi1510 možná bych se na ty duchy zeptala doktora, čím to může být...pro tvůj klid..já jsem asi 2 týdny po revizi, když už jsem nešpinila vlezla do sauny a rozjelo se mi taky krvácení, ale za pár hodin bylo po všem, tak jsem si říkala že to byl asi nějaký zbytek a je dobře že to odešlo..a pak už naštěstí nic..Jinak teplotu neměřím, to se mi moc nechce..ale asi je to možná jediný způsob jak se dopátrat jestli ovu je..mám pocit že většina je z těch testů spíš zmatená, jako já😅

karolinaba
27. únor 2017

@simi1510 no já mám docela dost starších kamarádek, nebo spíš známých, které mají děti, takže když jsem se zmínila, docela mě jejich reakce utěšila. Manžel byl tedy úžasný, snažil se mě podpořit, ale přesně, jak píšeš, bohužel nedokáže pochopit co se těle děje a ty vlny hormonů..🙄
Prostě, když se daří, tak se daří..:(Doufám, že už jsi si tedy všechno špatné vybrala, a teď už bude jen lépe😉
Simi a můžu se zeptat kde jsi byla na zákroku?Já jsem byla v Motole a nemůžu si stěžovat..skvělé sestřičky i doktoři, hodní a citlivý..na sále se mě snažili rozveselit, že bude dobře, pak jsem se vzbudila na pokoji, chvilku bolest ale po 3 hodinách už ok a pak jsem šla domů...Mám tedy bohužel už jednu zkušenost s Motolem, když jsem byla na konizaci čípku, takže jsem se ani zákroku nebála, protože jsem věděla, že přístup tam byl tehdy super...

simi1510
27. únor 2017

@karolinaba já byla v Gyncentru, kde operuje doktor, ke kterému jsem se dostala na konzultaci, nevěřila jsem té myšlence o zamlklém jedné doktorky, ke které mě poslala na kontrolu v té době moje doktorka. A navíc, jak je to soukromá jakoby nemocnice/klinika, tak jsem tam byla přes noc, i když jsem zákrok měla v 10 h ráno....Jako nemůžu říct, až na jednoho lékaře, že by to tam bylo nejblbější... na druhou stranu jsem uvítala, že tam není porodnice... to bych v tu dobu nedala

snad jsme si to vše vybraly a bude lépe

jullli
27. únor 2017

@simi1510 cauky kocko dnes 8dpo co? Jak je? Me nehorazne boli bradavky( vzdy to byly prsa takze u me zmena ve velkem + citim podbrisek tak snad z toho neco bude :D teploty mam pekne tak uvidim nastesti nestresuju uzivam si u nasich , ale ve ctvrtek chci testovat :D tak se tesim co bude

karolinaba
27. únor 2017

@simi1510 Věřím, že to tak je, že už bude jen lépe😉Pak napiš jak jsi dopadla, já si dneska půjdu pro jiný test a uvidíme😉

llenka_li
27. únor 2017

Holky tech ovulacnich testu comfort je mooc? Mohu obrázek nebo nějakou radu? Dnes jsem 12.DC a nalevo folikul do 13mm a vpravo do 10.mm, podle kalkulačky by ovu mela byt 4.3., ale břicho me pobolivalo 3dny zpět, myslela jsem, ze ovu uz byla, tak uvidime. O víkendu zkusím testovat 🙂 Jsem v listopadu po vysazeni HA a v lednu po mimodelozni tehu, nyní po sestinedeli, tudíž svou délku cyklu neznám...

kotito
27. únor 2017

@radunkap dnes 16 DC takze me se ovu krasne posunula.uvidim,ale myslim ze pozitivni bude 17 DC jako minuly cyklus

simi1510
27. únor 2017

@jullli jj dneska 8DPO, sem tam citlivější bradavky, píchnutí v podbřišku, ale jinak nic moc extra... Teplota se nějak tak drží, co občas tak zkusím, tak uvidíme no.

Je super, že si užíváš doma 🙂 My se dneska jeli podívat za tou naší budoucí kočičkou a je kouzelná, takové miminko 🙂

sedlackovak
27. únor 2017

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla jelikož sem si myslela že už mám po problémech na poslední kontrole mi doktor řekl, že z jeho hlediska jsem v pořádku a i já se cítila,že moje tělo je už o.k 19.2 jsem měla ovulaci potvrzeno pouze testem,říkám si dobrý žádný problémy a bác 25 jdu ráno ve 4 hodiny na toaletu a krev,byla to jen chvilka a přes den jen špinění,ale to jako by nebylo.Můžete mi říct prosím někdo co to zase je?Jestli mam jit zase k doktorovi? Jelikož od té doby zase klid

volfikovi
27. únor 2017

Ahoj holky 🙂
Tak zítra konečně odjezd na dovču 🙂 dneska sem se na testování vyprdla..Nevím zda budu na dovče testovat ,možná ne a počkám si na ultrazvuk 🙂
Jediný co mě nervuje ,že miotekla mandle ☹ Nic mi není jen mandle bolí
Dneska jsme dali s dětma Matějskou a mořský svět , a jdu balit na zítra 🙂)
Tak ahojky na 3dny se házím offline 🙂)

simi1510
27. únor 2017

@volfikovi tak si to užij!!! 🙂 a žádný stresy hele 😉 a ať ti je dobře 🙂

karolinaba
27. únor 2017

Holky tak dneska 2x testování a takhle to dopadlo..ten nejvýraznější je dneska odpoledne..včera ten nejméně..jsem dnes 18DC..co myslíte, je to konečně ovu?

simi1510
27. únor 2017

@karolinaba dala bych tomu den dva a bude pozitivní určitě 🙂

karolinaba
27. únor 2017

@sedlackovak Ahojky, a nemohlo to být špinění po vyšetření? Mě se taky občas stane, že třeba po vyšetření čípku zašpiním..

sedlackovak
27. únor 2017

@karolinaba na vyšetření jsem byla před 3 týdny

karolinaba
27. únor 2017

@sedlackovak Áha, tak to nic..tak to opravdu netuším..😶Mohlo by to být i hnízdění,nebo jen někde praskla žilka..prý se taky občas stává..

karolinaba
27. únor 2017

@simi1510 Děkuji..snad jo..mám radost, už jsem se bála že tento měsíc nic..

sedlackovak
27. únor 2017

@karolinaba a hnízdění může být tak brzo?

simi1510
27. únor 2017

@sedlackovak tak odpovídalo by to nějakému 5.-6. dni po ovu, když ji máš tedy potvrzenou, že byla 19.2., což by nidace být mohla v teorii

radunkap
27. únor 2017

@kotito super, snad jeste zesili. Ja uz dneska mela ducha, tak uz se zacina neco dit🙂

karolinaba
27. únor 2017

@sedlackovak četla jsem 4-10 dní,je to různé..a o víkendu jsem byla na výstavě Body kde byli u jednotlivých exponátů medici a tam slečna říkala 5 -10 dní..ale že každé těhotenství je jiné..pak si vyber😒

sedlackovak
27. únor 2017

@simi1510 já vůbec nechápu co se zase děje minulý měsíc jsem spinila 4 krát to mi dál ten Agolutin a teď to bylo sice jednou ale zase nervy co to je,proč nemůžu mít jeden normální měsíc

simi1510
27. únor 2017

@sedlackovak protože to máš cca jak já 😀 jen ještě jinak... já každý cyklus od revize mám jiný

sedlackovak
27. únor 2017

@simi1510 tak na dny mi to sedí mívám ms do 32 dnů jen to špinění tento měsíc jsem měla jen jednou,no nic ve st se objednám a sem zvědavá co mi zase řekne,ktomu mám za týden dostat Ms tak jsem zvědavá jestli dojde včas

simi1510
27. únor 2017

@sedlackovak tak uvidíš hele 🙂

kotito
27. únor 2017

@volfikovi užíjte si to!

Strana