icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
6. bře 2017

@evabeda kdyz jste pojistili vcera, tak si myslim, ze je to ideální, ja si myslim, ze jsme ideální den promeskali...podle bolesti, ty byly největší v patek ráno, tak si myslim, ze ten folikul prasknul v patek brzy ráno a ve ctvrtek nic nebylo 🙄, tak otázka je jestli vajíčko vydrzi az do vecera...kdy teda sex byl, ale jen rychlovka ve sprše, deti se rozhodly, ze nas nenechají samotné ani na minutu 😄🙈 a vy urcite pojistite jeste dnes at mate 100% úspěšnost 😉 a v sobotu byl sex?

llenka_li
6. bře 2017

@jullli kdyby to byl alespon poradny sex a ne úprk pred detmi 🙈😄 ale i tak budu doufat, pristi měsíc budeme mit asi smůlu, protoze pravděpodobně bude ovu z vaječníku bez vejcovodu...takze by to byla skoda, kdyz uz ta ovu byla takova hrozná a bolestiva...🙂

evabeda
6. bře 2017

@llenka_li právěže v sobotu nebyl..ted jsem delala test a je zase pozitivni!tak bude stacit i zitra?mne pichlo ve vajecniku v sobotu dopo, v nedeli me bolel hodne, dnes ho jeste citim..zkusim asi jeste jeden v podvecer, jestli neslabne..nechci to promeskat!hele u nas vcera taky sprchovy,treba budou stastny😊

evabeda
6. bře 2017

tak přidán dnešní test, včera v 16h pozitivní, dnes ve 13h taky..sex byl včera večer, je větší jistota, když bude ještě dnes nebo zítra (ale večer), co je jistější?oba dny možný nebudou😊

jullli
6. bře 2017

@evabeda zitra ale smerovala bych ho drive nez vecer no :/ jinak predtim byl kdy? Myslim jeste pred tim vcerejskem

jullli
6. bře 2017

@evabeda my meli sex 13,15,18 a 19 a ovulace byla 19 a vyslo to 🙂

kastanek87
6. bře 2017

@evabeda když nemůžete teda oba dny, pojistila bych to raději dnes. Spermíci vydrží 2-3dny v tobě... a doktor mi taky říkal, že je lepší, aby už tam čekali 😀

evabeda
6. bře 2017

@jullli a pozitivní test jsi prosím měla kdy?zítra prostě až přijede z práce, nejdřív v 18h..jinak snažení bylo 11,12,15,17,20

evabeda
6. bře 2017

@kastanek87 oba dny ho už nejspíš nedonutím😊 takže i kdyby byla ovu zítra, tak včerejšek a dnešek by mohl stačit, že?

kstablova
6. bře 2017

@simi1510 Simi jak se daří?

jullli
6. bře 2017

@evabeda pozitivni test byl toho 19 v 11dopo mam ovu cca do 12hod od pozitivni testu. No myslim ze snazeni tam mate az az 🙂

evabeda
6. bře 2017

@jullli no právě, proto už oba dny nedáme😊 díky za odpovědi, risknu to dnes a pak budeme jen doufat😀snad je ovu dnes, max.zítra a nebude později, ale bolest vaječníku byla nejvíc včera.

llenka_li
6. bře 2017

@evabeda taky myslim dnes, ona je ta testovací čárka pri ovu opravdu hodne silna....takze ovu teprve bude, taky bych pojistila raději dnes.

Je to vlastně totéž jako ja, snažení bylo vcera a kdyz bude ovu zitra ráno tak jako jsem to mela ja, vcera by mohlo byt moc brzy a zitra vecer moc pozde...a ja to mela stejne 😝 takze urcite bych pojistila dnes vecer. Ja uz mam ted na testu slabou čárku...Jak dlouhé mas cykly, ze je ovu takhle pozde?

llenka_li
6. bře 2017

@evabeda ze sprchy jsou stastny? 😄

llenka_li
6. bře 2017

@jullli kolikaty dpo jsi mela 1.ducha?

evabeda
6. bře 2017

@llenka_li no mohly by být štastný🙂) Joo asi to dáme dneska, at to neprošvihnem, kdyžtak si tam třeba počkají🙂 Ještě udělám test tak za 2 hodky, třeba zeslábne..Mám cyklus 29 dní, takže ji mám fakt hodně pozdě, vždy byla nejpozději do 19DC.No snad se to tam stihne udržet!

jullli
6. bře 2017

@evabeda doufej ze se ti prodlouzi cyklus protoze 8dnu je hodne malo

jullli
6. bře 2017

@llenka_li neco malo se ukazalo vecer 9dpo ale to mi prislo jako blaznovstvi :D dalsi 10dpo tady je porovnani

jullli
6. bře 2017

@llenka_li dnes uz jsem netestovala budu zase zitra 🙂

simi1510
6. bře 2017

@kstablova Ahojky, hele totál ko, od minulého týdne jsem se cítila zvláštně a proč by taky ne... od pátka jsem měla dojem, že se na mě žene angína.... a ono místo angíny zánět průdušek. Takže jsem ráda, že jsem byla ráda. A teď už se to trošku zlepšuje. Jsem ani nejela na oslavu narozek přítelovýho táty právě...

A vlastně můžu být asi ráda, že nejsem těhu :-/ Tak se zkrátka jede dál...

Co ty? Budu držet palce až půjdeš k doktorce, ať je to ok!

simi1510
6. bře 2017

@evabeda pokud ovu je teď později než obvykle, zachová se délka LF, tak tento cyklus budeš mít delší 🙂

kstablova
6. bře 2017

@simi1510 jejda tak to mě mrzi. Tak hlavně ať už jsi brzy fit.

Děkuji, u mě dobrý, dnes clearblue ukázal 2-3 a hcg podle dnešní krve narostlo moc hezky, tak doufám, že se to podaří.

simi1510
6. bře 2017

@kstablova určitě to bude už v pořádku 🙂 Držím palce 😉

evabeda
6. bře 2017

@simi1510 díky za uklidnění!mně teď test ještě zesílil, tak snažení nechám na zítra asi..nevím, kdy teda ta ovu dojde, takhle pozde!Hlavně ať je ti brzo líp a vyzdravíš se!😃

simi1510
6. bře 2017

@evabeda děkuji! No doufám, ani nemám vůbec náladu na to vymýšlet a dělat nějak věci k podnikání, abych to rozjela ☹

evabeda
6. bře 2017

@simi1510 to věřím, zánět průdušek je hrozně nepříjemnej! Snad ti to brzo poleví a vrátí se ti chut do podnikání i snažení🙂

evabeda
6. bře 2017

@jullli můj ovu test ještě zesílil! Myslíš, že stačí snažení zítra? Díky🙂

simi1510
6. bře 2017

@evabeda když jsem pracovala, tak jsem byla max. nachlazená.. a teď toto... jako toto jsem měla snad vážně jako malá naposledy. Tak snad už bude lépe no. Teď jsem ráda, že spím přes den a v noci se dusím no.

Držím palce při snažení 😉

ka_rohli_na
6. bře 2017

Ahoj holky jsem tu nová. Po revizi v 11tt jsem testovala zda ovulace přijde. Podle kalkulačky bych ji měla mít dnes. Podle testu ale nevím protože jsem nikdy netestovala.co myslíte vy? Děkuji

kordulle
6. bře 2017

Ahojky, taky tak.. nemám s tím žádné zkušenosti. Můžu jen doufat, že proužek zesílí... 🙂

Strana