Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li právěže v sobotu nebyl..ted jsem delala test a je zase pozitivni!tak bude stacit i zitra?mne pichlo ve vajecniku v sobotu dopo, v nedeli me bolel hodne, dnes ho jeste citim..zkusim asi jeste jeden v podvecer, jestli neslabne..nechci to promeskat!hele u nas vcera taky sprchovy,treba budou stastny😊
@evabeda když nemůžete teda oba dny, pojistila bych to raději dnes. Spermíci vydrží 2-3dny v tobě... a doktor mi taky říkal, že je lepší, aby už tam čekali 😀
@kastanek87 oba dny ho už nejspíš nedonutím😊 takže i kdyby byla ovu zítra, tak včerejšek a dnešek by mohl stačit, že?
@evabeda taky myslim dnes, ona je ta testovací čárka pri ovu opravdu hodne silna....takze ovu teprve bude, taky bych pojistila raději dnes.
Je to vlastně totéž jako ja, snažení bylo vcera a kdyz bude ovu zitra ráno tak jako jsem to mela ja, vcera by mohlo byt moc brzy a zitra vecer moc pozde...a ja to mela stejne 😝 takze urcite bych pojistila dnes vecer. Ja uz mam ted na testu slabou čárku...Jak dlouhé mas cykly, ze je ovu takhle pozde?
@kstablova Ahojky, hele totál ko, od minulého týdne jsem se cítila zvláštně a proč by taky ne... od pátka jsem měla dojem, že se na mě žene angína.... a ono místo angíny zánět průdušek. Takže jsem ráda, že jsem byla ráda. A teď už se to trošku zlepšuje. Jsem ani nejela na oslavu narozek přítelovýho táty právě...
A vlastně můžu být asi ráda, že nejsem těhu :-/ Tak se zkrátka jede dál...
Co ty? Budu držet palce až půjdeš k doktorce, ať je to ok!

@evabeda kdyz jste pojistili vcera, tak si myslim, ze je to ideální, ja si myslim, ze jsme ideální den promeskali...podle bolesti, ty byly největší v patek ráno, tak si myslim, ze ten folikul prasknul v patek brzy ráno a ve ctvrtek nic nebylo 🙄, tak otázka je jestli vajíčko vydrzi az do vecera...kdy teda sex byl, ale jen rychlovka ve sprše, deti se rozhodly, ze nas nenechají samotné ani na minutu 😄🙈 a vy urcite pojistite jeste dnes at mate 100% úspěšnost 😉 a v sobotu byl sex?