icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
6. bře 2017

@evabeda jestli zesilil osobne bych do toho sla dnes

kotito
6. bře 2017

@evabeda taky bych do toho šla dnes

evabeda
7. bře 2017

@jullli
@kotito tak to neklaplo, bohužel..bude muset stačit dneska:(

jullli
7. bře 2017

@evabeda Tak se neda nic delat... Tak aspon dneska

ka_rohli_na
7. bře 2017

U nás proběhlo vše co mělo, mam pro jistotu ještě i dnes vecer nebo až zítra ráno? 🙂

jullli
7. bře 2017

@ka_rohli_na Ja bych do toho sla dnes ;)

kotito
7. bře 2017

@jullli co ty? kdy se to dozví tatínek? At po doktorce?

jullli
7. bře 2017

@kotito ahojky dobry dnes podle ms 4+6, rano sice nevolnosti ale jen slabe nastesti tak se to da ;) tatinek podle me tusi vzhledem k tomu ze jsem byla kuracka. A byly jsme na morave a tam se snad kazdy den pilo a ja ne :D ale nic sam nerekl.. Chci vydrzet do pristiho ctvrtku ale nevim zda to zvladnu :D uvidime dnes budu testovat jen co dorazime domu .. A co ty? Kolik jsi dpo kdy ma dorazit ms?

kotito
7. bře 2017

@jullli já když si vzpomenu na ten náš test -s dcerkou 😀 oba jsme šli do práce, já vylítla ze záchodu mávala testem a bulela 😀 partner nevěděl, že jdu čůrat na test vůbec nechápal co se děje. Najednou cvak a plakali jsme oba 😀 A to jsem měla v plánu, že jestli se někdy povede dostane krásnou krabičku s dudlíčkem 😀

já jsem dnes24DC apka ukazuje MS za 4 dny což je 11.3 a já počítám až 15.3

kinsli
7. bře 2017

Zdravim holky, chtela bych se zeptat, nevite nektera cim to muze byt, ze mi vyrazne klesa teplota? Byla jsme 2.3. na preventivce to jsem mela TB 36,7 dr me zmerila sluznici a velikost fol. a vse v poradku rikala, ze ovu bude ten den nebo nasledujici den, a tak mi to i vychazelo. Dalsi den jsem mela teplotu 36.6 a dalsi 36.9 tak jsem si rikala ze to fakt klaplo a ovu byla na 36.6 jenze po 36.9 nasledovalo 36.7 (4.3.) a od te doby 4.3. - 7.4. mam 36.7 Schvalne jsem se dnes zmerila klasicky po probuzeni + cca pul hodiny po tom 36.7. A 36.9 to je normalni, jenze jsem chtela vyzkouset rtutovy a ten mi cca 15 min po namereni 36.9 nameril 36.5 :( sla jsem to zkontrolovat s digitalnim a opravdu teplota byla 36.5 :/ Nevite nekdo cim to muze byt?

jullli
7. bře 2017

@kotito Takze jsi kolik cca 5dpo?? Nejak mam v tom zmatek :D

No ja poprve rekla o tehu hned nebylo to aztak planovane ale byly jsme stastni oba 🙂 test jsem ukazala druhy den

U druheho jsem delala test s manzelem ;)
A ted u tretiho uz tajim 6dnu :D takze rekord :D

jullli
7. bře 2017

@kinsli ahoj a kde meris? Nejpresnejsi je to dole ;) kazdopadne mer digitalnim je to presnejsi rtutovy urco nepouzivej ;) jinak podle teplot asi k ovulaci nedoslo

kinsli
7. bře 2017

@jullli Ano dole 🙂 to je divny ja mela ovu testy pozitivni cca 2-4.3. vcera byl uz temer neviditelny duch :/

llenka_li
7. bře 2017

@jullli Jee, to je hezky, jak sílí 😍☺

jullli
7. bře 2017

@kinsli bohuzel pozitivni obulacni test nezajisti to ze ovu opravdu bude meri jen lh hormon ktery je pred ovu ve velke hladine. Bohuzel nekdy proste folik nepraskne coz zatim podle teplot znaci u tebe...

@llenka_li dekuji na to ze jsou tedty vzdy mqx o den tak sili jsem zvedava ba dnesek 🙂

kotito
7. bře 2017

@jullli ovu test pozitivní 28.2. a 1.3 jsem byla na té gyndě. Vůbec netuším kdy ovu byla a jestli byla

jullli
7. bře 2017

@kotito Jasne no tak proste cekat a uvidi se drzim palce

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda udělej ovu test jeste dnes...jestli uz bude slábnout nebo se bude furt držet...jsme na tom uplne stejne a jeste ze sprchy, tak si budeme držet palce 😄 15.3. budu 28.DC a 12DPO..tak MS nebudu čekat středa-patek pristi tyden....

kotito
7. bře 2017

@jullli jj neřeším to. Už koukáme po AR která klinika je nejlepší

llenka_li
7. bře 2017

@jullli tak se pak pochlub 🙂) jsi dobra, ze to manželovi nereknes..🙂 čekas na kontrolu?

jullli
7. bře 2017

@llenka_li jj chtela bych pockat na kontrolu, jasne dopoledne sem urcite testik hodim 🙂

jullli
7. bře 2017

@kotito je dobre ze to ted neresis,ale osobne bych dalsi mes zkusila pohlidat ;)

Uz hledate kliniku? Neni to skoda to vzdat? Vim ze hodne zenskym pomohlo ze aspin do te kliniky sli tak treba to bude i vas pripad 🙂

kotito
7. bře 2017

@jullli no moje gyndařka chce abych došla na UZ 12DC co budu na clostíku. tohle ještě zkusím, ale pak už ne jestli nebudou výsledky takové jako mají duphaston už zobat nebudu. Má váha + 7kg! Uvidíme no. Teď na to fakt prdím uvidí se 12DC . Já myslím, že tam nic neuvidí, že bude ovu zase 17DC nejdřív

jullli
7. bře 2017

@kotito Proto byvh se osobne ridila ovilaci testama a bt a zvedbuti bt nasadila progesteron.. Nic nezi tim neni je to normalni postup jak se to dela.. Ale chapu ze poslechnes dr.. Bohuzel kazdy lekar dela a chova se jinak

kotito
7. bře 2017

@jullli no já těm ovu testům moc nevěřím...hrozně záleží na jídle a na pití jak to naředí moč a to je hodně matoucí. testuju tak že se vyčůrám pak min 2 hodiny nepiju a testuju až se mi chce na WC . Jakou značku ovu testů si mám koupit teda?

jullli
7. bře 2017

@kotito Je dobre prave delat ovu testy a merit bt to je nej varianta.
Samozrejme hodne na tom zalezi ale pokud ma zena cca ovu stejne da se to vychytat. Jinak za me opravdu ty comfort+ pepino.

volfikovi
7. bře 2017

17 DC ovulka nebude ... takže nasazuji utrouše 🙂 myslela sem,že ještě počkám ,ale nemá to smysl

jullli
7. bře 2017

@volfikovi a nechces precejen pockar do 20dc?

volfikovi
7. bře 2017

@jullli nene nasadím to 🙂 at to brzy dostanu 🙂 já ani necitím,že by se něco dělo , nic mě nebolí , hlen nemám tak na to prdím 🙂
Ted sem to fakt hodila na vedlejší kolej 🙂

jullli
7. bře 2017

Tak jsem test cekala silnejsi nooo

Strana