Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

U nás proběhlo vše co mělo, mam pro jistotu ještě i dnes vecer nebo až zítra ráno? 🙂
@ka_rohli_na Ja bych do toho sla dnes ;)
@kotito ahojky dobry dnes podle ms 4+6, rano sice nevolnosti ale jen slabe nastesti tak se to da ;) tatinek podle me tusi vzhledem k tomu ze jsem byla kuracka. A byly jsme na morave a tam se snad kazdy den pilo a ja ne :D ale nic sam nerekl.. Chci vydrzet do pristiho ctvrtku ale nevim zda to zvladnu :D uvidime dnes budu testovat jen co dorazime domu .. A co ty? Kolik jsi dpo kdy ma dorazit ms?
@jullli já když si vzpomenu na ten náš test -s dcerkou 😀 oba jsme šli do práce, já vylítla ze záchodu mávala testem a bulela 😀 partner nevěděl, že jdu čůrat na test vůbec nechápal co se děje. Najednou cvak a plakali jsme oba 😀 A to jsem měla v plánu, že jestli se někdy povede dostane krásnou krabičku s dudlíčkem 😀
já jsem dnes24DC apka ukazuje MS za 4 dny což je 11.3 a já počítám až 15.3
Zdravim holky, chtela bych se zeptat, nevite nektera cim to muze byt, ze mi vyrazne klesa teplota? Byla jsme 2.3. na preventivce to jsem mela TB 36,7 dr me zmerila sluznici a velikost fol. a vse v poradku rikala, ze ovu bude ten den nebo nasledujici den, a tak mi to i vychazelo. Dalsi den jsem mela teplotu 36.6 a dalsi 36.9 tak jsem si rikala ze to fakt klaplo a ovu byla na 36.6 jenze po 36.9 nasledovalo 36.7 (4.3.) a od te doby 4.3. - 7.4. mam 36.7 Schvalne jsem se dnes zmerila klasicky po probuzeni + cca pul hodiny po tom 36.7. A 36.9 to je normalni, jenze jsem chtela vyzkouset rtutovy a ten mi cca 15 min po namereni 36.9 nameril 36.5 :( sla jsem to zkontrolovat s digitalnim a opravdu teplota byla 36.5 :/ Nevite nekdo cim to muze byt?
@jullli no moje gyndařka chce abych došla na UZ 12DC co budu na clostíku. tohle ještě zkusím, ale pak už ne jestli nebudou výsledky takové jako mají duphaston už zobat nebudu. Má váha + 7kg! Uvidíme no. Teď na to fakt prdím uvidí se 12DC . Já myslím, že tam nic neuvidí, že bude ovu zase 17DC nejdřív

@evabeda jestli zesilil osobne bych do toho sla dnes