icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kastanek87
7. bře 2017

to je ze včera odpoledne? Bolesti jsi nějaké neměla? Buďto už proběhla, nebo bude dnes do večera.... tak jako tak bych dnes ještě pojistila 😉 držím pěsti!

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda mne taky, druhy test 21. Myslim, ze ovu byla v noci nebo dnes ráno...ale jeste pojistěte, do tech 12h se treba vlezete. Budes to mit uplne stejne jako ja, snažení, den pauza, ovu a vecer snažení...tak snad nám to vyjde...✊️🍀 Kdy budeme testovat 😄😋

evabeda
7. bře 2017

@kastanek87 je ze včera večer, bolesti mám od neděle, nejvíc včera večer a trvají, ale nevím, jestli je to směroplatný.každopádně dnes pojistíme.

kotito
7. bře 2017

@jullli @kstablova v dobrém závidím!
krásné testíky

llenka_li
7. bře 2017

@radunkap to asi nevydrzim 🙈😂 chtela bych vydržet do 11 DPO, ale možná uz to nevydrzim 10DPO. Chtela bych vydržet tedy do utery, což bude asi 14..myslim 😋

evabeda
7. bře 2017

@llenka_li no snad to klapne!!!včerejšek mě totálně štve!jsem muže asi navnadila tak, že jsme to nestihli, no na posr..!😀testovat budu asi až po vynechání ms, nechci si dělat naděje:(

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda mne ten ctvrtek taky tak naštval, ze se mi chtělo az brecet, to byl totiž nejdůležitější vecer a u nas je šance jeste jenom ob měsíc tim, ze jsem po mimodeloznim a bez pravého vejcovodu...a to jsem si myslela, ze to az tak nehrotim...🙈ale ono to dobre dopadne, říká se ob den a to jsme splnily..🙂

evabeda
7. bře 2017

@evabeda a ty jsi taky měla pozitivní test až 21DC?já bych měla dostat MS 14.3. (29DC),ale myslím, že se to posune.

evabeda
7. bře 2017

@llenka_li minulý příspěvěk byl tobě, označila jsem sebe:D jo to mě se nechtělo brečet, mně ta slza i ukápla!🙂)taky jsem myslela, že to nehrotím, 2 měsíce jsem netestovala, ale tento měsíc s plnou vervou😉

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda ona ta touha je obrovská a je to proste skoda, to propasnout, kdyz uz se člověk takhle snaží a testuje, ale zvládli jste to 🙂 pise se, ze spermie vydrzi 2-5dnu a vajíčko 12-24h, kdyz jsi test mela nejvíc pozitivni vcera vecer, ovu bude za 12-36h, takze mohla byt od brzkého rána, což byste pokryly sexem v nedeli a nebo bude během dnešního dne az do zitra a to stihnete vecer, pokud ted probíhá, tak vajíčko vydrzi minimálně 12h a pokud teprve bude počkají spermijky z vecera, takze pohoda ;))) Neboj, urcite ďse to podaří...myslim, ze vajíčko vypluje v momentě, kdy přestane bolest nebo chvili po te největší bolesti...

kstablova
7. bře 2017

@jullli Tak teď je mi po obědě pěkně šoufl. Asi už to začíná i u mě....😝

kotito
7. bře 2017

@jullli prosím ty testy seženu kde? 2 lékárny a v ani jedné 😀

radunkap
7. bře 2017

@llenka_li no uvidíme, tady machruji a jak se znám, tak už budu testovat dřív😀 Ale chtěla bych vydržet do toho 15.

jullli
7. bře 2017

@kstablova aaaa uzi si to :D ja dnes dopoledne v metru myslela ze to nekde ohodim :D
@kotito pepino kdekoliv v drogerii a ty comfort na netu ale treba u nas je maji i v lekarne klasicky

evabeda
7. bře 2017

@llenka_li moc děkuju za uklidnění!!!🙂 tak snad jsme to nějak pokryli, byla bych štěstím bez sebe🙂 Tak ted už budeme jen čekat a příští týden ukáže!

evabeda
7. bře 2017

@kotito Comfort jsou dobré, používala jsem je doteď, ale ukáží i třeba 3 dny za sebou pozitivní test, teď jsem přešla na pepino, ty jsou stejně dobré, možná lepší, a dostupné určitě v DM.

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda ja mela nejvíc pozitivni test ve ctvrtek, 15DC odpoledne, ale i 16DC dopoledne byl test porad pozitivni, byl slabší nez čtvrteční, ale testovací čárka byla porad silnější nez kontrolní a patek ráno přišly i fakt velké bolesti břicha (brala jsem si prášek), v patek odpo uz byla čárka na testu slabší nez kontrolní. Sex ve středu a v patek...Ja jsem se ani nebala te frekvence, i kdyz ten ctvrtek me mrzel jako toho, ze to byly takove rychlovky a doporučuje se po sexu lezet, což jsem taky nedělala, naopak jsem pak uz porad stala, sli jsme vzdy jeste pryc. A patek byl ve sprše a jednou jsem četla, ze voda spermie zabijí....takze ti bude hop nebo trop. Tipla bych ovu patek ráno, tedy 16DC, nemam MS pravidelnou, jsem po vysazeni HA v listopadu a v lednu po odebrání vejcovodu, takze 28DC budu 15.3., ale spis pocitam ty DPO...

llenka_li
7. bře 2017

@radunkap to ja bych také chtela 😂

kotito
7. bře 2017

@evabeda

@jullli ted koukám že mají citlivost 25 . no za chvilku vyrážím něco vyřídit tak se zastavím v další lékarně , teď to má docela čas ty nákupy ovu testů 😀

evabeda
7. bře 2017

@llenka_li tak musíme doufat🙂 mně se právě ovu dost posunula, i když jsem brala gynex a vitamíny, tak nevím proč, tak předpokládám, že se mi o pár dnů prodlouží i cyklus..budu počítat ovu ode dneška a doufat, že se to tam kdyžtak stihne uhnízdit🙂Vody bych se nebála a rychlovek taky ne, lidi počali už různýma způsobama🙂)

jullli
7. bře 2017

@evabeda me treba ukazaly vzdy jen jeden den pozitivni ( testovaci 2xtak silnejsi) jinak byly dva dny pred a den po se silnou carkou..ale to uz jsem vedela
@kotito ano ano to jsou ony jsou to 25ale jsou fqkt citlive maji moc barviva nevim odkud jsi ale na praze proseku v lekarne je maji :D jinak objednej 🙂

kotito
7. bře 2017

@jullli Brno. Uvidím jak pochodím. všude tu mají ten woman secret a ten dělá ty falešnáky u těhu takže na ovu taky od této značky prdím. Děkuju :-*

majaaa82
7. bře 2017

@jullli jejej, ja ti nemyslela nejak zle... jen jsem ted po te zkusenosti trochu skepticka, kdyz vidim slabsi test. S prvnim tehu jsem mela 16DPO total dalnici. Ale kazde zene hCG stoupa jinak. Hlavni je, ze ti testy sili... uprimne preju hodne stesti... bez jakychkoliv postrannich umyslu.

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda taky zobu, co se da. Ale Gynex jsem vysadila uz asi 10DC, protoze jsem mívala pred zákrokem ovu hodne brzy, tak jsem se bála. A testovat jsem se rozhodla az kdyz přišly ty bolesti.. uvidime pristi tyden ☺

jullli
7. bře 2017

@majaaa82 vzdyt jsem posilala vysmate smajliky urcite jsem se nijak neurazila nebo nenastvala. Ja u obou tehotenstvi testovala teprve ted kolem toho 16dpo takze mi to neprijde. Prijde mi to v pohode... Mam za sebou taky potrat ale rozhodne skepticka byt nechci a ani nemuzu tak ty taky nebud ;) vetsinou zena potrati na zacatku kdy je opravdu neco v neporadku s mimi.

Coz je lepsi nez pozdeji...
Uvidim rano z ranni moci jak na tom bude 🙂

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda nahoře ctvrtek odpoledne, dole patek dopo..

llenka_li
7. bře 2017

@evabeda ono se mi to otočilo 😄 vlevo ctvrtek..

llenka_li
7. bře 2017

A jsou to comfort..

evabeda
7. bře 2017

@llenka_li no tak to fakt asi ovu byla v ten pátek/sobotu, takže jsi to taky pokryla hezky🙂))

Strana