Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 je ze včera večer, bolesti mám od neděle, nejvíc včera večer a trvají, ale nevím, jestli je to směroplatný.každopádně dnes pojistíme.
@evabeda mne ten ctvrtek taky tak naštval, ze se mi chtělo az brecet, to byl totiž nejdůležitější vecer a u nas je šance jeste jenom ob měsíc tim, ze jsem po mimodeloznim a bez pravého vejcovodu...a to jsem si myslela, ze to az tak nehrotim...🙈ale ono to dobre dopadne, říká se ob den a to jsme splnily..🙂
@evabeda ona ta touha je obrovská a je to proste skoda, to propasnout, kdyz uz se člověk takhle snaží a testuje, ale zvládli jste to 🙂 pise se, ze spermie vydrzi 2-5dnu a vajíčko 12-24h, kdyz jsi test mela nejvíc pozitivni vcera vecer, ovu bude za 12-36h, takze mohla byt od brzkého rána, což byste pokryly sexem v nedeli a nebo bude během dnešního dne az do zitra a to stihnete vecer, pokud ted probíhá, tak vajíčko vydrzi minimálně 12h a pokud teprve bude počkají spermijky z vecera, takze pohoda ;))) Neboj, urcite ďse to podaří...myslim, ze vajíčko vypluje v momentě, kdy přestane bolest nebo chvili po te největší bolesti...
@evabeda ja mela nejvíc pozitivni test ve ctvrtek, 15DC odpoledne, ale i 16DC dopoledne byl test porad pozitivni, byl slabší nez čtvrteční, ale testovací čárka byla porad silnější nez kontrolní a patek ráno přišly i fakt velké bolesti břicha (brala jsem si prášek), v patek odpo uz byla čárka na testu slabší nez kontrolní. Sex ve středu a v patek...Ja jsem se ani nebala te frekvence, i kdyz ten ctvrtek me mrzel jako toho, ze to byly takove rychlovky a doporučuje se po sexu lezet, což jsem taky nedělala, naopak jsem pak uz porad stala, sli jsme vzdy jeste pryc. A patek byl ve sprše a jednou jsem četla, ze voda spermie zabijí....takze ti bude hop nebo trop. Tipla bych ovu patek ráno, tedy 16DC, nemam MS pravidelnou, jsem po vysazeni HA v listopadu a v lednu po odebrání vejcovodu, takze 28DC budu 15.3., ale spis pocitam ty DPO...
@llenka_li tak musíme doufat🙂 mně se právě ovu dost posunula, i když jsem brala gynex a vitamíny, tak nevím proč, tak předpokládám, že se mi o pár dnů prodlouží i cyklus..budu počítat ovu ode dneška a doufat, že se to tam kdyžtak stihne uhnízdit🙂Vody bych se nebála a rychlovek taky ne, lidi počali už různýma způsobama🙂)
@evabeda me treba ukazaly vzdy jen jeden den pozitivni ( testovaci 2xtak silnejsi) jinak byly dva dny pred a den po se silnou carkou..ale to uz jsem vedela
@kotito ano ano to jsou ony jsou to 25ale jsou fqkt citlive maji moc barviva nevim odkud jsi ale na praze proseku v lekarne je maji :D jinak objednej 🙂
@jullli jejej, ja ti nemyslela nejak zle... jen jsem ted po te zkusenosti trochu skepticka, kdyz vidim slabsi test. S prvnim tehu jsem mela 16DPO total dalnici. Ale kazde zene hCG stoupa jinak. Hlavni je, ze ti testy sili... uprimne preju hodne stesti... bez jakychkoliv postrannich umyslu.
@majaaa82 vzdyt jsem posilala vysmate smajliky urcite jsem se nijak neurazila nebo nenastvala. Ja u obou tehotenstvi testovala teprve ted kolem toho 16dpo takze mi to neprijde. Prijde mi to v pohode... Mam za sebou taky potrat ale rozhodne skepticka byt nechci a ani nemuzu tak ty taky nebud ;) vetsinou zena potrati na zacatku kdy je opravdu neco v neporadku s mimi.
Coz je lepsi nez pozdeji...
Uvidim rano z ranni moci jak na tom bude 🙂
A jsou to comfort..

to je ze včera odpoledne? Bolesti jsi nějaké neměla? Buďto už proběhla, nebo bude dnes do večera.... tak jako tak bych dnes ještě pojistila 😉 držím pěsti!