Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 renmilka musím říci, že můj přítel je sportovec, nekuřák a skoro abstinent, Tomík vyšel na první dobrou a teď to je na druhou, když nepočítám ten první měsíc, když jsem byla v době ovu u moře.... znám ale i případy, kdy 29letý klučík neměl kvalitní spermíky a 50tník ano.... ale chce to vyšetřit, hlavně je i možnost, že oba jsou v pořádku, ale společně jim to nejde, ale to už také vyléčí. S mým ex nám o rok nešlo a ted má dvě děti.....
Holky napsala jsem vám oběma maila, je to trochu delší😀
Můj přítel jinak nekurak též, ani to neumí😀 Jen tak klasický si dá pivko z flasky při práci, ale tvrdymu vůbec neholduje, neopiji se..v hospodě max tři velký, to jako já😀 Vcelku slušný styl😀 Ale dost pracuje, takže to je jako sport, má hospodářství, prasata, krávy, tak si asi predstavite, co to obnáší, plus chodí ještě do práce, do automobilove fabriky, týden ranní ,týden odpoledni... Takže třeba nemá moc spánku, ale to on ani nepotřebuje, je už takový.
Tak holky, my zachvili vyrazime na nějakou slavnost tady vedle ve městě, ani nevim, co tam bude, můj řekl akorát, že si dáme pivo, klobasu, takže opustim na nějakou dobu diskutováni😊 Tak já si jdu udělat z ksichtu obličej😀
holky moc dííkyyy 😵

@renmilka tak já taky zatím nevím, protože jsem už hodně krát měla zpoždění, takže ukáže až test 😕