icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
10. říj 2015

@renmilka tak já taky zatím nevím, protože jsem už hodně krát měla zpoždění, takže ukáže až test 😕

renmilka
10. říj 2015

@jasmina09 To je jasný, nic víc ti to neobjasni😊 Tak já si pojedu další rundu😀

vapka
10. říj 2015

@renmilka neeee, to neeee. To nic ještě neznamená. Držím palce.

renmilka
10. říj 2015

@vapka Díky mooc, no já už to znám, holt hezky ovutesty do zásoby a jedeme😀 Tak já to beru jako novou vlnu snažení, teď s ovutesty...tak také to nemusí vyjít hned, a hlavně mě to nijak nerozhazi, víš kolikrát už jsem si tohle zažila? Naděje a pak nic....To člověka obrni.

jasmina09
10. říj 2015

@renmilka já nevím ale podle mě je s tebou všechno v pořádku, spíš drahouška pošli na spermio, je to rychle a hned víte na čem jste 😉 já toho svého pošlu pokud nic

renmilka
10. říj 2015

@jasmina09 Akorát jsem chtěla napsat něco vtipneho na adresu jeho chudinek.😀 Jakože jsou pomalý a třeba nemají sílu prorazit ten obal a nebo nenajdou cestu, tak je pravda, že i Vapka s nynějším přítelem nemá problém a s ex to dlouho neslo, asi bude něco s kuličkami😀

jasmina09
10. říj 2015

@renmilka taky jsem spíše toho názoru, hezky ho pošli na spermio 🙂 můžu se zeptat kolik mu je?

vapka
10. říj 2015

@jasmina09 renmilka musím říci, že můj přítel je sportovec, nekuřák a skoro abstinent, Tomík vyšel na první dobrou a teď to je na druhou, když nepočítám ten první měsíc, když jsem byla v době ovu u moře.... znám ale i případy, kdy 29letý klučík neměl kvalitní spermíky a 50tník ano.... ale chce to vyšetřit, hlavně je i možnost, že oba jsou v pořádku, ale společně jim to nejde, ale to už také vyléčí. S mým ex nám o rok nešlo a ted má dvě děti.....

renmilka
10. říj 2015

Holky napsala jsem vám oběma maila, je to trochu delší😀

renmilka
10. říj 2015

Můj přítel jinak nekurak též, ani to neumí😀 Jen tak klasický si dá pivko z flasky při práci, ale tvrdymu vůbec neholduje, neopiji se..v hospodě max tři velký, to jako já😀 Vcelku slušný styl😀 Ale dost pracuje, takže to je jako sport, má hospodářství, prasata, krávy, tak si asi predstavite, co to obnáší, plus chodí ještě do práce, do automobilove fabriky, týden ranní ,týden odpoledni... Takže třeba nemá moc spánku, ale to on ani nepotřebuje, je už takový.

renmilka
10. říj 2015

Tak holky, my zachvili vyrazime na nějakou slavnost tady vedle ve městě, ani nevim, co tam bude, můj řekl akorát, že si dáme pivo, klobasu, takže opustim na nějakou dobu diskutováni😊 Tak já si jdu udělat z ksichtu obličej😀

jasmina09
10. říj 2015

@renmilka já du po 10 letecj dělat něco z kynutého těsta..jak tohle dopadne? 😀 užij si to!

renmilka
10. říj 2015

@jasmina09 Já dnes tedy 1.d.c. 😒 a na tebe jsem hodně zvědavá, držím palce a díky ! Tak ať se to povede i s tím testem 🙂

jasmina09
10. říj 2015

@renmilka sakra ☹ nevadí, alespoň máš pravidelný cyklus, což se o mě říct nedá, no já tomu taky nevěřím, že by to dopadlo, ale 13.10 testnu..a pak už to bude jasné

renmilka
10. říj 2015

@jasmina09 já myslela těstem😀

renmilka
10. říj 2015

@renmilka Uvidis, svět se nezbori, kdyžtak pojedeme dal spolu píseň ovutestu😀

keny123
10. říj 2015

@renmilka tak rano ješě v 10.00 pozitivní a ted v 19h už plně negativní takže ...tak to máme za sebou..vajco už nejspíš putuje takže večer ještě pojistíme a pak už jen čekat 🙂

jasmina09
10. říj 2015

@keny123 to máš ukázkové, určitě to klapne, držím palce 😉 🙂

vapka
10. říj 2015

@keny123 dobře Ty, tak jistěte jistěte 😉

jasmina09
10. říj 2015

@vapka kocko a ty se mas jak? Ja jsem dneska nejak bez nalady,cely den jsem se tocila kolem domacnoati..MS nic ale to se mi stalo uz hodne krat,jinak zadne priznaky 🙂

nada1985
10. říj 2015

@jasmina09 ahoj ja minuly rok jsem mela meskany az mesic a 14 dni

keny123
10. říj 2015

holky moc dííkyyy 😵

nada1985
10. říj 2015

@jasmina09 jo cejtim ze budes v tom ale rikam kazda zenska je jina ja nekdy mivala 2 krat v jedno mesici mendtruace

nada1985
10. říj 2015
nada1985
10. říj 2015

@jasmina09 a co ta renmilka je vtom?

vapka
10. říj 2015

@jasmina09 já měla dnes frmol, byla jsem s malým na návštěvě, pak vařila, prala, uklízela. Občas i bliju, zatím stejný jak u malýho, snad to přejde. Takže v pondělí testuješ?

jasmina09
10. říj 2015

@vapka jo testnu ale na 99% to bude negativní, nemám žádné příznaky, takže asi těžko 🙂

vapka
10. říj 2015

@jasmina09 ale prd, nemusíš mít příznaky, menzes nikde, tak to bude cajk

jasmina09
10. říj 2015

@vapka já tomu nějak nevěřím 🙂 intuice..

jasmina09
10. říj 2015

@nada1985 no děkují jsi hodná, ještě jsem nedělala test až příští týden 🙂 dám vědět určitě jak jsem dopadla!

Strana