icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evabeda
8. bře 2017

jsem se na ty čárky tolik těšila,ale nečekala jsem, že jich bude tolik🙂

alli005
8. bře 2017

@evabeda teda pekny 😀 ale nejsilnější mi přijde ta s číslem 21 nebo ten test pod tím - asi ze stejného dne.

Já mam ted testy takto :

evabeda
8. bře 2017

@alli005 jojo, počitám, že ovu byla někdy včera, i bolesti podbříšku ustaly...Taky máš pěknou sbírku, nejsilnější vypadá včera?

alli005
8. bře 2017

@evabeda taky mi to tak přijde, ze nejsilnější byla včera, tak jeste aby se to chtělo podařit 😝

kstablova
8. bře 2017

@jullli ahoj, tak já dnes sehnala jen mama test, takže dneska takto 🙂

jullli
8. bře 2017

@kstablova krasne 🙂 ja mam test na druhe strance mame to ale krasne carky :D a jak ti je?
me se dnes celkem toci hlava jinak dobre

kstablova
8. bře 2017

@jullli testy jsem viděla. Super. 👍 už se těším k Mudr. A nevadí že jdeš až za týden. Ja bych totiž sama teď ani nešla, ale příští týden jedu na hory a další týden budeme mít v práci frmol, tak bych se další dva týdny neurvala k doktorce a to už bych nevydržela. Tak doufám ze mi jen v patek řekne, že je tam kde má být a ze nález odpovídá stáří a bude mi to bohatě stačit.
Jinak celkem dobré, jen ty prsa boli čím dal víc a začíná mě pálit žáha pomalu po všem co sním 😝

kstablova
8. bře 2017

@jullli a jak to vlastně dopadlo u rodičů? Nepřišli na to? A co muž?

simi1510
8. bře 2017

@kstablova Budu držet moc moc moc palce! 🙂

kstablova
8. bře 2017

@simi1510 moc děkuji Simi!

jullli
8. bře 2017

@kstablova To chapu no urco bude vse v poradku 🙂
Pak dej info samozrejme ;) no jswm na tom vlastne podobne prsa neprestqla bolet od ovu a uz je mam tak o pul cisla vetsi :D a plnejsi coz je Super uz to nejsou usi :D
Jinak u nasich dobry nejak jsem to doklepala pila jsem aperitiv s vodou a v prubehu vecera uz tam byla jen voda :D
A bohuzel vcera to manzel na me vybalil ze jestli nejsem tehotna :D tak jsem rekla ze jo a pry ja si to myslel uz chapu vsechno :D nepiti nekoureni a hned to rekl synovi tak musi byt vse v pohode ;)

simi1510
8. bře 2017

@jullli jsem ti říkala, že to dospěje k tomu, že mu to cvakne... nebo že by pak řekl, po tom, co bys mu to řekla, že to věděl 😀

kstablova
8. bře 2017

@jullli to chlapi jsou hrozně ukecaní. Já říkala partnerovi ať se ani nopovažuje to někde říkat 😀

jullli
8. bře 2017

@kstablova no on to jinde nerekne :D jen tomu malemu :D a tak ten to snad neroztoubi :D
@simi1510 no mela jsi pravdu ono se tezko taji nekoureni :D

dasenka888
8. bře 2017

Ahoj holky, co myslíte je tam něco ? Jsem 4 den po nidaci 🙂

kotito
8. bře 2017

@evabeda druhý 21 je nejsilnější , teda podle mě

kstablova
8. bře 2017

@jullli jo tak moje dcera by to rozkecala hned.tak té radši až později😉

jullli
8. bře 2017

@dasenka888 fotka nejde zvetsit nic tam poradne nevidim.. 4den po nidaci a kolikaty deb po ovulaci??

jullli
8. bře 2017

@kstablova tak my nastesti tady nikoho nemame vsechny 310km daleko tak to nema ani komu rozkecat :D

alli005
8. bře 2017

Holky, stalo se vam některé, ze byste při ovulaci lehce zakrvacely ?

kstablova
8. bře 2017

@alli005 já mám ovulační krvácení běžne. Někdy jako fakt hodně.

alli005
8. bře 2017

@kstablova diky, dost me to dnes překvapilo 😀
A muže to nejak vadit oplodnění ?

kstablova
8. bře 2017

@alli005 ovulační krvacení nebrání poceti 👍 před prvním těhotenstvím jsem to neměla, to mi začalo až po porodu. I přes krvácení se mi podařilo otěhotnět už dvakrát. 👍

kstablova
8. bře 2017

@alli005 Teda jako dvakrát otěhotnět po tom prvním porodu. 🙂

alli005
8. bře 2017

@kstablova pochopila jsem, jak jsi to myslela 😉 tak uvidíme, jak to bude u mě 😝 ted jsem měla původně rodit, tak by bylo hezké, kdybych aspon znovu otěhotněla 🙏😇

jullli
8. bře 2017

@alli005 drzim palce 🙂

kstablova
8. bře 2017

@alli005 taky držím palce!!!

dasenka888
8. bře 2017

@jullli když mě to moc vyfotit asi nejde :D Je to lepší ?

jullli
9. bře 2017

@dasenka888 neco tam je, jen mi prijde testovaci nejaka tenka?? Kolik jsi dpo? Ze bys zkusila dalsi test za cca dva dny a nebo zkus jinou znacku jak to bude vypadat 🙂

dasenka888
9. bře 2017

@jullli zkusím další testovat v pondělí 🙂 Já právě vůbec nevím 🙂 Na jednom programu mi to k dnešku píše 5+ Ale podle mě to počítá od nidace... :/

Strana