Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli testy jsem viděla. Super. 👍 už se těším k Mudr. A nevadí že jdeš až za týden. Ja bych totiž sama teď ani nešla, ale příští týden jedu na hory a další týden budeme mít v práci frmol, tak bych se další dva týdny neurvala k doktorce a to už bych nevydržela. Tak doufám ze mi jen v patek řekne, že je tam kde má být a ze nález odpovídá stáří a bude mi to bohatě stačit.
Jinak celkem dobré, jen ty prsa boli čím dal víc a začíná mě pálit žáha pomalu po všem co sním 😝
@kstablova To chapu no urco bude vse v poradku 🙂
Pak dej info samozrejme ;) no jswm na tom vlastne podobne prsa neprestqla bolet od ovu a uz je mam tak o pul cisla vetsi :D a plnejsi coz je Super uz to nejsou usi :D
Jinak u nasich dobry nejak jsem to doklepala pila jsem aperitiv s vodou a v prubehu vecera uz tam byla jen voda :D
A bohuzel vcera to manzel na me vybalil ze jestli nejsem tehotna :D tak jsem rekla ze jo a pry ja si to myslel uz chapu vsechno :D nepiti nekoureni a hned to rekl synovi tak musi byt vse v pohode ;)
@dasenka888 fotka nejde zvetsit nic tam poradne nevidim.. 4den po nidaci a kolikaty deb po ovulaci??
Holky, stalo se vam některé, ze byste při ovulaci lehce zakrvacely ?
@jullli když mě to moc vyfotit asi nejde :D Je to lepší ?
@dasenka888 neco tam je, jen mi prijde testovaci nejaka tenka?? Kolik jsi dpo? Ze bys zkusila dalsi test za cca dva dny a nebo zkus jinou znacku jak to bude vypadat 🙂
@jullli zkusím další testovat v pondělí 🙂 Já právě vůbec nevím 🙂 Na jednom programu mi to k dnešku píše 5+ Ale podle mě to počítá od nidace... :/

jsem se na ty čárky tolik těšila,ale nečekala jsem, že jich bude tolik🙂