Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@sophien ja az na ty srusty byla taky v poradku pry byly tak blbe umisteny ze vajecniky proste nebyly schopne fungovat...
A co hlen? No tak jako i anovulak jednou za cas je zdravy a neni to problem ..
Takze pokid se ovu neukaze pozdeji tak to vlastne zase takovy problem neni.
Jinak pises ze mas lf cca 11dnu nesnazila se ti ji dr prodlouzit? Progesteronem aby pripadne mimi melo cas se zahnizdit?
ale aspoň se blíží před 3 dny bylo jen bílo
Zdravim, chci se zeptat nikdy jsem takove problemy nemela ale mam tyden po ms a mam strasne vykyvy nalad, vecer nevolno, a silny bily hlen. Muze to mit spolecneho neco s ovulaci? Dekuji za odpoved
Jeste jsem si jej nedelala
@ivusheenka ahoj muze se telo chystat na ovu
@kotito ja mela pozitivni ovu test 2.3 odpo a jeste patek ráno, ale odpoledne 3.3. uz by negativní. Takze 1DPO pocitam 4.3...takze dnes 9DPO. A protoze jsme vcera byli na oslavě a ja vubec nemohla pít ani kouřit, vubec mi to nechutnalo, normalne jsem pila vodu a cmrndala vajecnak 😂🙈 což je u me hrozne divny. Tak jsem ráno delala test a nic 😏 takze jeste ho udělám zitra no, ale moc tomu nevěřím...
@llenka_li řekni si , že prostě budeš testovat až ve středu 🙂 nebudeš se nervovat, vykoukávat duchy a marně doufat nebo zbytečně smutnit, že nic nevidíš. Hlavně třeba já měla 2x biotěhu a kdybych netestovala tele dopředu ušetřila jsem si slzičky. Další slzičky byli s testy women secret dělají falešně pozitivní . Takže já prostě testík až po zmeškané MS. A ještě ušetřím 😀 protože testovat od 9DPO je sakra nákladné . Hlavně když vidíš ducha tak brzo každý den se stresuješ jestli bude sílit. Mě u dcerky hrozně pomohlo že jsem na testu našla až dálnice. za týden jsem šla k mudr a bylo srdíčko. Takže to co tu zažívá většina holek mě naštěstí minulo .

@sophien no je to hrozne ten mesic a jeste kdyz jeden vajecnik zlobi mela jsem to taky tak 🙂 nakonec jsem otehotnela z toho zlobiveho :D dekuji 🙂
A jak dlouhe mas teda ty cykly+- se da odvodit ovu