icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
11. bře 2017

@sophien no je to hrozne ten mesic a jeste kdyz jeden vajecnik zlobi mela jsem to taky tak 🙂 nakonec jsem otehotnela z toho zlobiveho :D dekuji 🙂
A jak dlouhe mas teda ty cykly+- se da odvodit ovu

sophien
11. bře 2017

@jullli tyjo, tak je nás víc. je to těžký takhle říct, před revizí jsem měla okolo 30 dnů, po revizi 25. teď tak krátký nebude, to by tu ovulace musela už být, protože tu luteální fázi mám nic moc, tak 11 dní

jullli
11. bře 2017

@sophien a ovulacni testy se tvari jak?
No ja po revizi prestala ovulovat uplne pak jsme se chteli zacit snazit ale nesli to tak jsem sla v rijnu na laparoskopii odstranili srusty po cisari a hle ovu byla. A vlastne 4cyklus po laparoskopii ms nedorazila

sophien
11. bře 2017

@jullli ovulační testy jsou negativní, sleduju i teplotu, nízká. čípak je dole, zdá se otevřený a měkký, ale tomu zas tak nedůvěřuju. mně s revizí udělaly právě i laparoskopii, odstranily cystu, ale jinak to bylo už v pořádku. tak nevím:-/

jullli
11. bře 2017

@sophien ja az na ty srusty byla taky v poradku pry byly tak blbe umisteny ze vajecniky proste nebyly schopne fungovat...

A co hlen? No tak jako i anovulak jednou za cas je zdravy a neni to problem ..
Takze pokid se ovu neukaze pozdeji tak to vlastne zase takovy problem neni.
Jinak pises ze mas lf cca 11dnu nesnazila se ti ji dr prodlouzit? Progesteronem aby pripadne mimi melo cas se zahnizdit?

sophien
11. bře 2017

@jullli aha, ještě že to už potom šlo. hlen nijak výrazný, ale toho jsem si moc nevšimla nikdy.
A kdyby ovu nepřišla, tak menstruace přijde normálně, nebo za delší dobu?
Nesnažila, ale taky mě to už napadlo

jullli
11. bře 2017

@sophien jj jsem rada ze je to v poradku uz.
no bohuzel u anovulaku muze byt cyklus rapidne prodlouzeny ale taky nemusi.. Zalezi na okolnostech no..
No vim ze hodne zen ma problem s tou lf no. A pak staci pridat progesteron a sup a je to 🙂

sophien
11. bře 2017

@jullli tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. zkusím se o prodloužení lf pobavit s dr. to by vyřešil utrogestan po ovulaci?

jullli
11. bře 2017

@sophien ano utrogestan nebo duphaston ja mam ten 🙂

sophien
11. bře 2017

@jullli tak to zkusím pořešit a ovu snad ještě přijde

sarkakl
11. bře 2017

@jullli 30 - 31

jullli
11. bře 2017

@sarkakl to bych cekala ovu kolem 17-18 dc 🙂 zkus testovat dal

sarkakl
11. bře 2017

ale aspoň se blíží před 3 dny bylo jen bílo

ivusheenka
11. bře 2017

Zdravim, chci se zeptat nikdy jsem takove problemy nemela ale mam tyden po ms a mam strasne vykyvy nalad, vecer nevolno, a silny bily hlen. Muze to mit spolecneho neco s ovulaci? Dekuji za odpoved

terka228
11. bře 2017

@jullli Ahoj, jo, ještě zobu 3x denně. Dnes jsem 10+5 🙂

radunkap
11. bře 2017

@kotito ahoj🙂 prosim te, vim, ze to tady nepatri, ale jak si mela strzeny ten nehet, tak si chodila na prevazy, nebo jsi to prevazovala doma?

ivusheenka
11. bře 2017

Jeste jsem si jej nedelala

jullli
11. bře 2017

@ivusheenka ahoj muze se telo chystat na ovu

kotito
11. bře 2017

@radunkap ja jsem prevazovala doma.mam zdravotnicky kurz.ale i bez nej bych to dala.je teda fakt ze pri pohledu na prst my bylo vzdy blivno.jezdis na prevaz kazdy den?oni si te asi budou vic hlidat skrze ten utvar :-\

kotito
11. bře 2017

@radunkap jinak vetsinou pouzivam taky vlozky,ale ted jak to mam moc je kalisek super

kotito
11. bře 2017

@llenka_li ja budu testovat az fakt 5 dni po ocekavene ms.ale ted me boli bricho fakt brutalne.dala jsem si vanu tak uvidime jestli se ms spusti a brichu se ulevi

radunkap
11. bře 2017

@kotito prave ze doma. Dneska to prischlo a jak mi to manzel daval dolu, tak to nechte strhnul a teklo krve a krve a pulzovalo to. Zitra to chceme zkusit, ze to nechame odmocit v hermanku. Snad to bude lepsi, protoze dnesk to bylo desne

kotito
12. bře 2017

@radunkap urcite si kup melolinove gazy-melolinove kryti nebo mastny tyl...je vic druhu neprilnavych.zeptejte se v lekarne jsou prave treba na popaleniny nebo takove rany co mas ty.takhle si to vzdy strhnes ☹ to kryti je docela celke ,nastrihas si ho na hodne dilku

kotito
12. bře 2017

@llenka_li vubec nevim co jsem vcera pocitala 😀 1.ny gynde videla filik tak jestli praskl 2.3. Tak dnes 11 Dpo. Jsem ti to napsala podle ovu testu 😂

llenka_li
12. bře 2017

@kotito ja mela pozitivni ovu test 2.3 odpo a jeste patek ráno, ale odpoledne 3.3. uz by negativní. Takze 1DPO pocitam 4.3...takze dnes 9DPO. A protoze jsme vcera byli na oslavě a ja vubec nemohla pít ani kouřit, vubec mi to nechutnalo, normalne jsem pila vodu a cmrndala vajecnak 😂🙈 což je u me hrozne divny. Tak jsem ráno delala test a nic 😏 takze jeste ho udělám zitra no, ale moc tomu nevěřím...

jullli
12. bře 2017

@llenka_li 9 je brzooo ja taky zkousela a proste bylo tam nula nula nic 🙂 a 10uz duch drzim palce

jullli
12. bře 2017

@kotito tyy jo uz 11dpo toto leli hrozne 🙂

llenka_li
12. bře 2017

@jullli testovala jsi 9DPO a vubec nic tam nebylo a 10DPO uz byl duch a byl v limitu?

jullli
12. bře 2017

@llenka_li No delala jsem 9dpo vecer a asi tam mozna neco bylo ale spis to byla ryska posilala jsem to jen simci necchtela jsem spamovat a 10dpo uz byl duch ruzovy posilam fotky

kotito
12. bře 2017

@llenka_li řekni si , že prostě budeš testovat až ve středu 🙂 nebudeš se nervovat, vykoukávat duchy a marně doufat nebo zbytečně smutnit, že nic nevidíš. Hlavně třeba já měla 2x biotěhu a kdybych netestovala tele dopředu ušetřila jsem si slzičky. Další slzičky byli s testy women secret dělají falešně pozitivní . Takže já prostě testík až po zmeškané MS. A ještě ušetřím 😀 protože testovat od 9DPO je sakra nákladné . Hlavně když vidíš ducha tak brzo každý den se stresuješ jestli bude sílit. Mě u dcerky hrozně pomohlo že jsem na testu našla až dálnice. za týden jsem šla k mudr a bylo srdíčko. Takže to co tu zažívá většina holek mě naštěstí minulo .

Strana