icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
13. bře 2017

@llenka_li já si je objednala do doktora maxe i s tím gelem na podporu početí

jullli
13. bře 2017

@llenka_li internet

denisa3101
13. bře 2017

@jullli dají se objednat přímo domu ale za poštovny což je drahý jinak vím že mají jen v Benu a údajně Globus jinak nevím kde jak objednat :/ v DM mají akorad Pepino testy a tetě tak samo tak bych též ráda radu kde je koupit

llenka_li
13. bře 2017

@denisa3101 a v Benu jen na objednávku, no mam je objednané...tak počkám den dva 😄

evabeda
13. bře 2017

@llenka_li ty jo to vypadá nadějně!!!vidíš, třeba sprchový snažení bylo to pravý🙂)Já jsem dnes 28DC, což běžně dostávám MS, ale měla jsem posunutou ovulaci až na ten 21-22 den, takže čekám, že dorazí ke konci týdne..Začínám pomalu cítit prsa, což je u mě vždy znamení MS:(((

alli005
13. bře 2017

@evabeda tak třeba MS nedorazí ! Citlivá prsa můžeš mít jak před MS, tak ale i v těhu přeci 😉
Dokud nedojde MS, pořád je naděje a pokud si dobře pamatuju, ty jsi měla tento měsíc OVU testy hodně pozitivní a myslím, že jsi psala, že jste se i dost snažili.. tak třeba to vyšlo 😉

evabeda
13. bře 2017

@alli005 jojo, to jsme se teda snažili!🙂))a testy taky byly ok..ale ty prsa...vždy bolí před MS..no uvidíme. Díky za podporu🙂

evzenie2016
13. bře 2017

@terka228 No vidííííííííš, už máš taky medvěda 🙂 Gratuluji 🙂 Já zatím vím, že by to fakt mělo být dítě 🙂 Další info není 🙂 Mám radost, že u Tebe kontrola taky v pořádku a neboj, i na screeningu a genetice bude všechno super a už se budeš jen těšit a radovat. Jinak přeji, ať se chlap umoudří a jste zase v pohodě. Ale je dobře, že se snažíš být v pohodě, aby malé mělo klídek 🙂

llenka_li
13. bře 2017

@evabeda tak sup, testuj takyyy...😄 prsa muzou byt oboje ;)

Ja ted delala dalsi test a ovu test, ten Benu tt zase jsme tam neco videla, ale neni to ani na fotku a ovu test pozitivni..😋 Na zitra ráno mam jeste jeden Benu test a jeste jeden mamatest..🙈

jullli
13. bře 2017

@llenka_li ukaz fotku fakt ovu pozitivni? To je jasne jak fackaaaa

evabeda
13. bře 2017

@llenka_li ja nemam co testovat, jsem 6DPO!😄jen jsem mela posledni ovu, tak jsem ho udelala a je tak z pulky, ale to asi nic neznamena😊jestli mas ovu pozitivni, tak je velka nadeje!!!😃

terka228
13. bře 2017

@llenka_li jo,testovala.....a nakonec jsem ho našla v Globsu,jestli ho máš někde blízko😊

llenka_li
13. bře 2017

@evabeda tak málo, ja myslela, ze jsme stejne...🤔

terka228
13. bře 2017

@llenka_li a jinak mooooooc držím palečky,aby se mimi udrželo a bylo vše v pořádku😀

llenka_li
13. bře 2017

@terka228 ten mam daleko, mam ho objednány do Benu. Snad zitra dorazí..

llenka_li
13. bře 2017

@terka228 budu doufat, uvidime 🙂 snad MS do konce týdne neprijde..

llenka_li
13. bře 2017

@jullli mam doma uz přítele a nechci, aby to zatim vedel, takze nemuzu ani moc fotit, ted jsem vlitla vyfotit ten ovu a jak zaschnul je kontrolní o trochu slabší, ale pred 5 dny jsem tam nemela čárku skoro žádnou, kdyz jsem kontrolovala, jestli ovu opravdu uz proběhla....

llenka_li
13. bře 2017

@jullli a tohle je ten test Benu dělaný odpoledne, na světle stín vidím, ale nejde mi to ani vyfotit...😏

jullli
13. bře 2017

@llenka_li no ja tam nejaky stin vidim uvidis zitra drzim moc palce 🙂

evabeda
13. bře 2017

@llenka_li nene:( ja mela ovu az 22.den..

llenka_li
13. bře 2017

@jullli na zitra na ráno mam ten Benu a mamatest, tak uvidime, jestli neco ukážou 🙂 ráno se ozvu ;)

llenka_li
13. bře 2017

@evabeda tak musíš jeste chvilicku počkat 🙂)

terka228
13. bře 2017

@llenka_li taky tam vidím dušíka 😀

llenka_li
13. bře 2017

Ja snad dneska nebudu ani spat 😂😂😂

denisa3101
13. bře 2017

@llenka_li jsme na tom asi stejně pozitivní ovu a na tehu dušík a zítra taky testuju 😉 tak držím palečky

kacitka16
13. bře 2017

Co myslite? Kdy na to "vlitnout"?Dneska jsem byla na gynde a dr rikal, ze tam nic nevidi....dneska test delany před hodinkou...

jullli
13. bře 2017

@kacitka16 jeste je cas pocitam cca 2 dny ale jasne ze na to muzete vlitnout 🙂

kacitka16
13. bře 2017

@jullli diky 🙂 myslela jsem uz, ze ani Ovulku nemam kdyz kojim a nemam cyklus 🙂 a toto na me po delší době vykouklo 🙂

llenka_li
13. bře 2017

@denisa3101 super, držím palecky a dej ráno vedet 🙂)) co mas za testy?

jullli
13. bře 2017

@kacitka16 Kojeni neni antiko a vzdy je prvni ovu az pak ms tak drzim palecky 🙂

Strana