Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 tak ti je skoda ze nemas druhy no
@denisa3101 aspon te to nebude lakat a vydrzis do vynechani!😊
@kotito Tak to máte super plány🙂 A velký domek? Přeji Ti, ať tam nějaké foliky najdete a zadaří se ❤ Já jen doufám, že ty stavy po nich budou lepší, než minulý měsíc🙂 Jinak nepřibrala jsem, ale je pravda, že jsem se hodně omezovala v jídle. S váhou jsem šla dolů o 3,5 kg a jak jsem začala brát clostil, tak se to zastavilo..Včera jsem zadávala do kalkulačky, a pokud budu mít ovulku 15 DC jako minulý cyklus, tak to vychází na 1.4. a den porodu na 24.12...:-)
@radunkap Domek malinký jen s jedním pokojem 22m2 . Máme docela malý dům, jezdí k nám dost návštěv i najednou, takže poskládat 3 rodiny s dětma je trošku oříšek . Budem ho využívat i na sedánky s přáteli, když nebude počasí na to sedět v pergole ,a ať neděláme čurbes a hluk doma.
Jéé tak to abychom si dali tento měsíc pauzu 😀 možná i příští a přes příští 😀
moct si tak vybírat.... budeme ale rádi i za prosinčátko 👶 máme schovaný kočár po dcerce a hrozně mě štve příslušenství 😀 mám ho všude po skříních, milion dek a oblečků na něj , tak už bych to chtěla zase používat 😀 nejen na to čučet. Je super, že nepřibíráš. Určo ti už nebude blbě, taky držím pěsti! Já uvidím co foliky a když nic vrhnu se na Mačingovou.
@kotito Jéva, tak to máte super takový domeček🙂. Já včera taky načala toto téma, protože manžel by chtěl být semnou v porodnici na nadstandardu a říkal že do toho jdeme🙂 Tak uvidíme, jestli se zadaří, nebo ne🙂 Ono kalkulačky jsou jedna věc a realita druhá, že?🙂 To máš super, že máš po dcerce schované🙂 Já nemám nic, jen sestra mi dala po neteřích odsávačku snopliků, odsávačku mléka, ohřívačku mléka a sterilizačku na lahvičky, tak to mám schované ve sklepě🙂 Ale oblečení na holčičku má pro mě taky odložené🙂
@kotito ted si me dostala 😂😂😃 pry ze bude mit pipi stale peknou 😂😂😂😂😂😂
@denisa3101 neblizila se expirace, kdyz dali slevu?
tak mě dnes od rána dost píchá v podbřišku, to jsem tedy zvědavá, co se to (zas) děje...
už by mohlo být za týden, abych věděla, jestli MS dorazila nebo ne... ty dny se tak nějak vlečou 😀 i když tedy v práci nevím co dřív, ale stejně mi to přijde, že ten čas vůbec neutíká
@jullli delala jsem ráno Maxe a po limitu čárka jako v utery vecer, neco nepatrné jsem videla, dusika, ale nebylo to ani na fotku..mezi tim tam středa, ctvrtek nebylo nic. Ale podle me to ty testy proste po zaschnutí někdy udělají, neco jako prosaklina..a kdyby to bylo v poradku, muselo by to za ty dva dny poradne ztmavnout a hlavne 14DPO uz je dost..asi udělám jeste zitra ráno comfort, ale to uz je jen tak pro jistotu, v tehu uz nevěřím a cekam, kdy dorazí..

@denisa3101 taky bych řekla vadný kousek :-/