icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
17. bře 2017

@denisa3101 taky bych řekla vadný kousek :-/

jullli
17. bře 2017

@denisa3101 tak ti je skoda ze nemas druhy no

denisa3101
17. bře 2017

@kotito
@jullli
Chjo to je pech :/

radunkap
17. bře 2017

@kotito jasně, věřím v to🙂 Dnes 1.DC, takže od neděle beru Clostil..Co ty? Už bereš, že?

kotito
17. bře 2017

@radunkap jj ještě zítra. příští pátek jdu na tu folikulometrii, tak jsem zvědavá
Teď budem stavět domek pro hosty, tak bude co dělat a myšlenky půjdou trošku jinam-konečně.
Přibíráš po hormonech? já mám nahoře 7 kg :-/ to je na mě jako fakt hoooodně

evabeda
17. bře 2017

@denisa3101 aspon te to nebude lakat a vydrzis do vynechani!😊

radunkap
17. bře 2017

@kotito Tak to máte super plány🙂 A velký domek? Přeji Ti, ať tam nějaké foliky najdete a zadaří se ❤ Já jen doufám, že ty stavy po nich budou lepší, než minulý měsíc🙂 Jinak nepřibrala jsem, ale je pravda, že jsem se hodně omezovala v jídle. S váhou jsem šla dolů o 3,5 kg a jak jsem začala brát clostil, tak se to zastavilo..Včera jsem zadávala do kalkulačky, a pokud budu mít ovulku 15 DC jako minulý cyklus, tak to vychází na 1.4. a den porodu na 24.12...:-)

kotito
17. bře 2017

@radunkap Domek malinký jen s jedním pokojem 22m2 . Máme docela malý dům, jezdí k nám dost návštěv i najednou, takže poskládat 3 rodiny s dětma je trošku oříšek . Budem ho využívat i na sedánky s přáteli, když nebude počasí na to sedět v pergole ,a ať neděláme čurbes a hluk doma.
Jéé tak to abychom si dali tento měsíc pauzu 😀 možná i příští a přes příští 😀
moct si tak vybírat.... budeme ale rádi i za prosinčátko 👶 máme schovaný kočár po dcerce a hrozně mě štve příslušenství 😀 mám ho všude po skříních, milion dek a oblečků na něj , tak už bych to chtěla zase používat 😀 nejen na to čučet. Je super, že nepřibíráš. Určo ti už nebude blbě, taky držím pěsti! Já uvidím co foliky a když nic vrhnu se na Mačingovou.

kotito
17. bře 2017

@radunkap chi a včera jsem davala oblečení po dcerce do vaku pytlů, a hrabala jsem se těma pidi oblečkama, že mě to uplně dostalo

radunkap
17. bře 2017

@kotito Jéva, tak to máte super takový domeček🙂. Já včera taky načala toto téma, protože manžel by chtěl být semnou v porodnici na nadstandardu a říkal že do toho jdeme🙂 Tak uvidíme, jestli se zadaří, nebo ne🙂 Ono kalkulačky jsou jedna věc a realita druhá, že?🙂 To máš super, že máš po dcerce schované🙂 Já nemám nic, jen sestra mi dala po neteřích odsávačku snopliků, odsávačku mléka, ohřívačku mléka a sterilizačku na lahvičky, tak to mám schované ve sklepě🙂 Ale oblečení na holčičku má pro mě taky odložené🙂

simi1510
17. bře 2017

@kotito ted si me dostala 😂😂😃 pry ze bude mit pipi stale peknou 😂😂😂😂😂😂

@denisa3101 neblizila se expirace, kdyz dali slevu?

kotito
17. bře 2017

@radunkap do dubna všechny co těhuještě nejsme otehotníme ,-) to cítím

kotito
17. bře 2017

@simi1510 chi jsem tě aspon pobavila 😀

alli005
17. bře 2017

tak mě dnes od rána dost píchá v podbřišku, to jsem tedy zvědavá, co se to (zas) děje...
už by mohlo být za týden, abych věděla, jestli MS dorazila nebo ne... ty dny se tak nějak vlečou 😀 i když tedy v práci nevím co dřív, ale stejně mi to přijde, že ten čas vůbec neutíká

llenka_li
17. bře 2017

@alli005 moc to držím palecky 🙂)) kolikaty jsi DPO? Asi uz jsi mi to psala 🙈

alli005
17. bře 2017

@llenka_li asi 8 nebo 9 DPO dneska...

jullli
17. bře 2017

@llenka_li a co ty ms nikde?

llenka_li
17. bře 2017

@alli005 to uz je skoro na test 😂😂😂🙈

llenka_li
17. bře 2017

@jullli MS nic 🙄🙈 ale tak jsem 14DPO a 30DC, tak dneska by to bylo ideální, ne?

radunkap
17. bře 2017

@llenka_li No to by mohla🙂 Já jsem dnes 1.DC, testovaly by jsme spolu 😉

llenka_li
17. bře 2017

@radunkap to by bylo super 😄

jullli
17. bře 2017

@llenka_li noo ja mam treba 13dnu lf

llenka_li
17. bře 2017

@jullli učebnicove ;) bolí me levý vajecnik a okolo pupíku, tak treba ;)

jullli
17. bře 2017

@llenka_li a test uz delat nebudes jo?

alli005
17. bře 2017

@llenka_li no chci vydržet aspoň do pondělí 😀 😀 😀

llenka_li
17. bře 2017

@jullli delala jsem ráno Maxe a po limitu čárka jako v utery vecer, neco nepatrné jsem videla, dusika, ale nebylo to ani na fotku..mezi tim tam středa, ctvrtek nebylo nic. Ale podle me to ty testy proste po zaschnutí někdy udělají, neco jako prosaklina..a kdyby to bylo v poradku, muselo by to za ty dva dny poradne ztmavnout a hlavne 14DPO uz je dost..asi udělám jeste zitra ráno comfort, ale to uz je jen tak pro jistotu, v tehu uz nevěřím a cekam, kdy dorazí..

llenka_li
17. bře 2017

@alli005 to dej hned vede, az uděláš..🙂) o víkendu to většinou utíká lépe, jsem zvedava, jestli vydrzis. Ja debil uz bych testovala 🙈😂

alli005
17. bře 2017

@llenka_li tak já jsem taky zvědavka zvědavá... to pondělí je takové moje předsevzetí 😀 ale jestli vydržím, nevím 😇

evabeda
17. bře 2017

@llenka_li já taky cekam na MS, teoreticky mela prijit v utery, ale posunula se mi ovulace,tak ji cekam zitra a hrozne nechciiii:( ovu test je tak na pul a to je vse, ale prsa me neboli ani nic jineho, tak uvidim..ale asi ani nedoufam..

llenka_li
17. bře 2017

@evabeda tak az nevydrzim, dej hned vedet, věřím, ze tentokrat to vyšlo ;)

@evabeda dalsi do party na stejne testování ;) jak mas dlouhou LF?

Strana