icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
27. bře 2017

@kotito moc vám to holky sluší, to bude mit tatínek radost ☺

simi1510
27. bře 2017

Holky... když se to sejří, tak se to sejří ☹ Potencionální tchán měl včera nebo dneska infarkt a je v nemocnici :-/ Ale snad prý jako dobrý, jen ho zítra vezou na vyšetření a pak zpátky do jejich nemocnice...

llenka_li
27. bře 2017

@simi1510 doufám, ze alespon par z nas tady se tento měsíc zadari, aby se to trosku někam hnulo pozitivním směrem...tento měsíc, březen, to snad nevyslo nakonec nikomu, ne?
Takze ti moc držím palce a moc se těším na testiky 😉

llenka_li
27. bře 2017

@simi1510 to me mrzi, chudák, snad bude zase brzy fit...hlavne, ze to přežil.

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 ja to taky nikdy neřešila a tehu jsem nebyla...nevadi, zadari se ted ;) uz aby bylo ta za tyden, 10dnu a zacalo se testovat 😄

simi1510
27. bře 2017

@llenka_li já nevím :-/ mě začátkem března přišla mrcha, tento cyklus bez biochemka tedy (konečně)... ty nejspíš biochemko a holky taky nic... jen se drží skvěle jullli, kstablova... o Terce jsem na fb četla, že budou mít holčičku dle slov doktora a že jsou v pořádku...

Když vezmu kalendář na womenzone tak kdyby platilo, že těhu vychází v období ovu spolu s Jonášovou metodou, tak to vychází tak, že by to mělo klapnout v červnu/červenci :-/ což by bylo po roce od toho, kdy to vyšlo....

simi1510
27. bře 2017

@llenka_li prý se to stalo, když byl v práci a že ho ani do nemocnice nevezla rychlá, že ho tam dovedli... tak snad to jako nejhorší nebylo... ale stejně ... a pak si říkám, že kdyby se to mělo stát doma chlapovi? Vůbec nevím... stačilo, když mi tu jednou zkolaboval...

A to do toho umřela teď Špinarka... ex kolegyně má přítele (přes 50 mu je) na ARU x týdnů, že měl v práci taky infarkt.... je to nějak všude možně a moc špatných věcí ☹

jullli
27. bře 2017

@simi1510 jejda s tchanem me to mrzi ale hlavne ze ti dobre dopadlo!!!

No spinarka skoda ale bohuzel jsem to cekala znam to u dedy. Udrzovali ho asi tyden :/ tohle je bohuzel zakerna nemoc (vec)

simi1510
27. bře 2017

@jullli já vím, taky jsem to čekala, když byla ve spánku umělém... a přeci jen, měla krušný život.... Ale že je toho nějak moc moc moc...

Jako s tchánem se případně asi moc nemusíme, ale za ty roky mě akceptují nějak a vypadalo to, že by vnouče už uvítal oproti tchýni... ale tak stejně. Toto si nezaslouží nikdo.

Stres z práce za to vážně nestojí. A mohu říct, že jsem teď na tom lépe, jak jsem doma... A abych měla čas dělat účto a další projekt, co jsme vymysleli doma, tak jsem zrušila převážnou část těch doučování, ze kterých to je spíš tak, že já jedu hodinu někam, hodinu pak zpátky a mám peníze na hodinu, z čehož dám něco jednomu portálu... Takže mi to za to nestojí, blíž ke mně zase nechtějí jezdit oni... tak to je těžké

kotito
27. bře 2017

@simi1510 jejda to mě mrzí :-/

llenka_li
27. bře 2017

@simi1510 fakt? Tak to bych se taky jen tak nedockala, ted se mi to rozchází asi o 12dnu 😄 ovulka s Jonasem.

Ono je lepsi někdy ubrat, žít skromneji, ale byt v pohode..ale je to v dnešní době tezky, vím no...
Uvidime, snad se to uz tento měsíc v dobre obrátí tady s téma tehu..🍀

simi1510
27. bře 2017

@llenka_li jako jsem 2DPO a stále cítím podbřišek... jako toto minulé cykly po mimistaru nebyly 😀 to je nějaké svinstvo a nikoliv, že to pomáhalo 😀

radunkap
28. bře 2017

@kotito Vy jste krásné🙂

kotito
28. bře 2017

Dik holky.jinak me vecer hodne bolel podbrisek tak kdo vi,co to bylo

llenka_li
28. bře 2017

@simi1510 no tak super 👏🏻 treba ti fakt jen nevyhovoval a vsechno brzdil a ted uz mimi nic nebrání...kolikaty DPO budes testovat? Taky jsem o Mimistaru četla dobre recenze, ale pak jsem se všimla, ze uz neni moc k sehnání a ze ho lékárny stáhly a to me odradilo...

simi1510
28. bře 2017

@llenka_li stáhli jo? O tom ani nevim. Ja vetsinou delam vetsi pak objednavky pres e-shopy...

Hele nevim, mozna toho 10dpo..., ted jsem 3 dpo... tak uvidime. Taky jestli bude nejak ta teplota...

A co ty?

simi1510
28. bře 2017

@kotito me to takhle chytalo pred ovu hele, tak treba se uz chysta

llenka_li
28. bře 2017

@simi1510 ne uplne, ale ma ho málo lékáren...hůř se shání. Tak super, za tyden...to bude dlouhý tyden ;) ja zatim cekam na ovu a nejak to nevypadá, vcera test zeslabnul..tak uvidime..

llenka_li
28. bře 2017

@kotito me taky minuly cyklus pobolivalo břicho pred ovu a v době ovu to pak byla velká bolest na prášek. Vecer pozitivni test, ráno ta bolest, a pak uz klid..jeste tak dva dny me bolely prsa..Ted zatim nic 😏 jsem 11DC.

simi1510
28. bře 2017

@llenka_li tak ono to dost klesá, chvili tak, ze to vypada, ze bude, pak to zesvetla... a pak zase roste 🙂 tak se urcite uz taky dockas!

Jj, tahle doba je nejhorsi... hlavne kdyz si clovek rekne, ze nebude nic zjišťovat a počká, nic resit... ale jak cítím ten podbrisek zase :-/ tak mi to nedava

llenka_li
28. bře 2017

@simi1510 ja jsem taky cely měsíc v pohode, ale posledni tyden pred MS jsem na prasky 😄 takze to uplne znám...tohle čekání na ovu je zatim pohodicka 😉

simi1510
28. bře 2017

Holky, vy jste i 3dpo citily stale podbrisek? Jako dneska je to snad horsi nez vcera :-/ a pred tim jsem to tak nemela ☹

llenka_li
28. bře 2017

@simi1510 kdy jsi mela pozitivni ovu test? Zkus udelat jeste ted test..treba je ovu az ted...

simi1510
28. bře 2017

@llenka_li podle teploty, ktera vzrostla v nedeli, byla v sobotu

kstablova
28. bře 2017

@simi1510 Ahoj Simi, já cítila v tom úspěšném cyklus podbřišek po OVU už asi třetí čtvrtý den a pak víceméně pořád.

llenka_li
28. bře 2017

@simi1510 no jo, ty meris i tu teplotu, takze to mas 100%...tak to spadá dobre, poradna ovu a neco se tam děje ;) Moc moc držím ✊️

simi1510
28. bře 2017

@kstablova já právě nevím už co a jak... jako tento cyklus je zase zvláštní v tom, že jsem najednou cítila zase tu ovu před proběhnutím, a jako po ovu lehce ten podbřišek, ale to co bylo před pár hodinama? Jako, kdybych nevěděla, že byla, tak si řeknu, že asi je teprve teď, a právě od včera i citlivější prsa - bradavky, jakmile se o něco otřu. To v minulém cyklu nebylo vůbec. A předzvěst k MS by to bylo až moc brzy u mě :-/

Tak aspoň, kdyby to k něčemu bylo. Nechce se mi na to raději brát prášek proti bolesti :-/

simi1510
28. bře 2017

@llenka_li přijde mi, jak když moje tělo obživlo teď po půl roce 😀

llenka_li
28. bře 2017

@simi1510 me prsa boleli na dotek od ovu asi 3 dny a pak přestaly. Ale jestli to mas naopak, ze to začíná vše az ted, tak to vypada super ;)

jullli
28. bře 2017

@simi1510
Jak pise
@kstablova
Mela jsem to taky tak u me to bylo ten 4dpo kdy bylo i zahnizdeni podle grafu a od te doby bolave bradavky ;)
Drzim palce

Strana