Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky... když se to sejří, tak se to sejří ☹ Potencionální tchán měl včera nebo dneska infarkt a je v nemocnici :-/ Ale snad prý jako dobrý, jen ho zítra vezou na vyšetření a pak zpátky do jejich nemocnice...
@martinie88 ja to taky nikdy neřešila a tehu jsem nebyla...nevadi, zadari se ted ;) uz aby bylo ta za tyden, 10dnu a zacalo se testovat 😄
@llenka_li já nevím :-/ mě začátkem března přišla mrcha, tento cyklus bez biochemka tedy (konečně)... ty nejspíš biochemko a holky taky nic... jen se drží skvěle jullli, kstablova... o Terce jsem na fb četla, že budou mít holčičku dle slov doktora a že jsou v pořádku...
Když vezmu kalendář na womenzone tak kdyby platilo, že těhu vychází v období ovu spolu s Jonášovou metodou, tak to vychází tak, že by to mělo klapnout v červnu/červenci :-/ což by bylo po roce od toho, kdy to vyšlo....
@llenka_li prý se to stalo, když byl v práci a že ho ani do nemocnice nevezla rychlá, že ho tam dovedli... tak snad to jako nejhorší nebylo... ale stejně ... a pak si říkám, že kdyby se to mělo stát doma chlapovi? Vůbec nevím... stačilo, když mi tu jednou zkolaboval...
A to do toho umřela teď Špinarka... ex kolegyně má přítele (přes 50 mu je) na ARU x týdnů, že měl v práci taky infarkt.... je to nějak všude možně a moc špatných věcí ☹
@jullli já vím, taky jsem to čekala, když byla ve spánku umělém... a přeci jen, měla krušný život.... Ale že je toho nějak moc moc moc...
Jako s tchánem se případně asi moc nemusíme, ale za ty roky mě akceptují nějak a vypadalo to, že by vnouče už uvítal oproti tchýni... ale tak stejně. Toto si nezaslouží nikdo.
Stres z práce za to vážně nestojí. A mohu říct, že jsem teď na tom lépe, jak jsem doma... A abych měla čas dělat účto a další projekt, co jsme vymysleli doma, tak jsem zrušila převážnou část těch doučování, ze kterých to je spíš tak, že já jedu hodinu někam, hodinu pak zpátky a mám peníze na hodinu, z čehož dám něco jednomu portálu... Takže mi to za to nestojí, blíž ke mně zase nechtějí jezdit oni... tak to je těžké
Dik holky.jinak me vecer hodne bolel podbrisek tak kdo vi,co to bylo
@llenka_li tak ono to dost klesá, chvili tak, ze to vypada, ze bude, pak to zesvetla... a pak zase roste 🙂 tak se urcite uz taky dockas!
Jj, tahle doba je nejhorsi... hlavne kdyz si clovek rekne, ze nebude nic zjišťovat a počká, nic resit... ale jak cítím ten podbrisek zase :-/ tak mi to nedava
Holky, vy jste i 3dpo citily stale podbrisek? Jako dneska je to snad horsi nez vcera :-/ a pred tim jsem to tak nemela ☹
@kstablova já právě nevím už co a jak... jako tento cyklus je zase zvláštní v tom, že jsem najednou cítila zase tu ovu před proběhnutím, a jako po ovu lehce ten podbřišek, ale to co bylo před pár hodinama? Jako, kdybych nevěděla, že byla, tak si řeknu, že asi je teprve teď, a právě od včera i citlivější prsa - bradavky, jakmile se o něco otřu. To v minulém cyklu nebylo vůbec. A předzvěst k MS by to bylo až moc brzy u mě :-/
Tak aspoň, kdyby to k něčemu bylo. Nechce se mi na to raději brát prášek proti bolesti :-/

@kotito moc vám to holky sluší, to bude mit tatínek radost ☺