Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky... když se to sejří, tak se to sejří ☹ Potencionální tchán měl včera nebo dneska infarkt a je v nemocnici :-/ Ale snad prý jako dobrý, jen ho zítra vezou na vyšetření a pak zpátky do jejich nemocnice...
@martinie88 ja to taky nikdy neřešila a tehu jsem nebyla...nevadi, zadari se ted ;) uz aby bylo ta za tyden, 10dnu a zacalo se testovat 😄
@llenka_li já nevím :-/ mě začátkem března přišla mrcha, tento cyklus bez biochemka tedy (konečně)... ty nejspíš biochemko a holky taky nic... jen se drží skvěle jullli, kstablova... o Terce jsem na fb četla, že budou mít holčičku dle slov doktora a že jsou v pořádku...
Když vezmu kalendář na womenzone tak kdyby platilo, že těhu vychází v období ovu spolu s Jonášovou metodou, tak to vychází tak, že by to mělo klapnout v červnu/červenci :-/ což by bylo po roce od toho, kdy to vyšlo....
@llenka_li prý se to stalo, když byl v práci a že ho ani do nemocnice nevezla rychlá, že ho tam dovedli... tak snad to jako nejhorší nebylo... ale stejně ... a pak si říkám, že kdyby se to mělo stát doma chlapovi? Vůbec nevím... stačilo, když mi tu jednou zkolaboval...
A to do toho umřela teď Špinarka... ex kolegyně má přítele (přes 50 mu je) na ARU x týdnů, že měl v práci taky infarkt.... je to nějak všude možně a moc špatných věcí ☹
@jullli já vím, taky jsem to čekala, když byla ve spánku umělém... a přeci jen, měla krušný život.... Ale že je toho nějak moc moc moc...
Jako s tchánem se případně asi moc nemusíme, ale za ty roky mě akceptují nějak a vypadalo to, že by vnouče už uvítal oproti tchýni... ale tak stejně. Toto si nezaslouží nikdo.
Stres z práce za to vážně nestojí. A mohu říct, že jsem teď na tom lépe, jak jsem doma... A abych měla čas dělat účto a další projekt, co jsme vymysleli doma, tak jsem zrušila převážnou část těch doučování, ze kterých to je spíš tak, že já jedu hodinu někam, hodinu pak zpátky a mám peníze na hodinu, z čehož dám něco jednomu portálu... Takže mi to za to nestojí, blíž ke mně zase nechtějí jezdit oni... tak to je těžké
@llenka_li tak ono to dost klesá, chvili tak, ze to vypada, ze bude, pak to zesvetla... a pak zase roste 🙂 tak se urcite uz taky dockas!
Jj, tahle doba je nejhorsi... hlavne kdyz si clovek rekne, ze nebude nic zjišťovat a počká, nic resit... ale jak cítím ten podbrisek zase :-/ tak mi to nedava
Holky, vy jste i 3dpo citily stale podbrisek? Jako dneska je to snad horsi nez vcera :-/ a pred tim jsem to tak nemela ☹
@kstablova já právě nevím už co a jak... jako tento cyklus je zase zvláštní v tom, že jsem najednou cítila zase tu ovu před proběhnutím, a jako po ovu lehce ten podbřišek, ale to co bylo před pár hodinama? Jako, kdybych nevěděla, že byla, tak si řeknu, že asi je teprve teď, a právě od včera i citlivější prsa - bradavky, jakmile se o něco otřu. To v minulém cyklu nebylo vůbec. A předzvěst k MS by to bylo až moc brzy u mě :-/
Tak aspoň, kdyby to k něčemu bylo. Nechce se mi na to raději brát prášek proti bolesti :-/

@kotito moc vám to holky sluší, to bude mit tatínek radost ☺