Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 takže super no
@lentilkah hele každý má tu hladinu LH v těle asi trochu jinou... já měla ty testy už od 5DC skoro pozitivní, tak mě to dost mátlo... proto jsem zkusila jeden měsíc dělat dvojmo - Comfort a Pepino - a na tom Comfortu jsem měla dvě čárky skoro pořád, kdežto na Pepinu jsem mělo bílo, pak lehce druhou čárku a pak jasně pozitivní.... ale každý to má fakt jinak 😉
@denisa3101
Ted pouzivam ja a super
@kateriina_12 Ještě tak den dva a už bude 🙂
@kateriina_12 vzhledem k tomu ze je to drmax uz bych sexovala i dnes
@simi1510 super, ja se bala ze uz ji snad ani nemam. Pokud je test pozitivni tak ovulace prichazi do 24 hod? Tedy se snazit ten den ci den po pozitivnim, nejlépe asi oba dva dny😀
@jullli
Tak ted si jen modlit aby pritel nebyl tri dny unaven 🙄 nekdy si rikam ze on mel byt spise zena 😀
@kateriina_12 :D
To jsi me rozesmala ;)
@kateriina_12 cca 12-48 hodin, každá to máme nějak jinak. Já ji mám právě za 2 dny od pozitivního testu no 😀
@kateriina_12 haaaaaaa, konečně někdo, kdo to má podobně? 😀 o mého to říkám taky, že u nás je to prohozené 😀
@kateriina_12 a ja treba do 12hod od pozitivniho testu :D :D
@kateriina_12 jooo, já na to taky nepřišla... já si přijdu pak jak chlap, když prostě chci víc sexu než jednou za týden atp... a jemu stačí se kolikrát přitulit, obejmout, mazlit se, že sex nepotřebuje k životu....
@simi1510 :D jo a jeste si mysli, ze kdyz sex je jen 1x tydne tak z toho vznikne miminko...😕
@kateriina_12 jooooooooo přesně tak. A pak mi řekne, ale my se snažíme... 😀 jen to tak neřeš... 😀
@simi1510 a kdyz to dostanu tak rekne "jaktoooo? Vsak se snazime" 😀
Holky, tak ja jsem začala brát gynex, takže jsem byla zvědavá a měřila se od začátku🙂no a vypadá to, že mi srovnal ovulaci doprostřed cyklu..minulý týden byl až 22 DC a nezadařilo se..a dneska ovu test asi pozitivní..přikládám foto..jinak k debatě o testech..vyzkoušela jsem asi 3 druhý a Comfort za mě nej..je sice pravda, že slabá čárka je tam vždycky, ale když je ovu tak pořádně vyleze..dr.max nic moc😕
Me nejvic rozsekal manzel kdyz jsme se bavili o tom jak se bam povedlo... A ja rikam a ja to vim i na den ;) a on a jakto? Rikam no vzdyt jsem merila delala testy ;)
A odpoved byla... A jooo jeste ze vis ze jsem byl u toho :D proste tele
jinak píšu z telefonu tudíž trochu jako tatar, tak se omlouvám 😀
@karolinaba krasny pozitivni tedtik hodne stesti ;)
...minulý cyklus, ne týden..😖
@karolinaba jooo taky pisu jak tatar :D myslela jsem testik :D
@jullli děkuji..asi to pojistim už dneska...a uvidím jestli zítra začne slabnout tak se uvolnilo vajíčko?
@karolinaba ano jakmile test slabme ovulace probiha ;) a vajo je na ceste
@jullli hehe tak to je dobrý..to je ta zpropadená nápověda písma 😝
@jullli děkuji🙂tak snad to vyjde..Docela jsem se modlila, aby tentokrát přišla dříve, manžel jede příští týden na sluzebku 😒tak by to podle minule ovu vyšlo přesně na termín kdy tu nebude..

@lentilkah já to tak měla před revizí taky... Ale hold se tělo stále mění... a nyní mám slabé čárky po celý cyklus a u ovu sílí.