icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
2. dub 2017

@jullli vypadalo to trochu 😃

Jako kdyz koukám na ty sve grafy z predchozich cyklu, tak tento vypada jinak

jullli
2. dub 2017

@simi1510 jj tenhle se mi taky jevi uplne jinak

evabeda
2. dub 2017

@simi1510 to urcite vyjde!!!to je jasny😉

simi1510
2. dub 2017

@evabeda
@jullli

Tak za 2-3 dny by to uz snad mohlo byt neco videt, ne? Dneska 8 dpo

evabeda
2. dub 2017

@simi1510 a nezkusilas treba ovu test, jak by vypadal?ja bych pro jistotu testla 11DC, at to neni brzo a nejsi zbytecne zklamana..jestli to teda vydrzis😊

simi1510
2. dub 2017

@evabeda tak moje LF je stejne 11 dni 😃 ono kdyz to vezmu, tak nechci moc driv, ze co kdyby to pak odeslo vid :-/

simi1510
2. dub 2017

@evabeda ovu jsem jako zkusila schválně vcera a byl slaby

evabeda
2. dub 2017

@simi1510 já si myslím, že už ses tolik natrápila, že ty tři dny vydržíš,co? přesně jak píšeš, kdyby to odešlo.. ale vypadá to moc nadějně, tak držím pěsti, přeju velkou trpělivost a mrcha určitě nedojde!🙂

simi1510
2. dub 2017

@evabeda prave jak jsem Predtim testovala, duch byl a pak? Mrcha... tak dle grafu je to celkove ted jine, tak Kez by. Pro chlapa by byl darek k svatku 🙂

I kdyz mam pocit, dle jeho narazek, ze si mysli, ze nam to vyslo :-/

simi1510
2. dub 2017

@evabeda jinak moc dekuji za podporu 🙂

evabeda
2. dub 2017

@simi1510 taky si myslím, že to vyšlo, věřím tomu a moc ti to přeju!🙂 Neztrácej naději, zkus být v klidu a čím později testneš, tím větší pak bude radost🙂

jullli
2. dub 2017

@simi1510 ja bych testovala 10dpo ale rikam to ted :D sama jsem testovala 9dpo vecer a 10dpo rabo :D takze je to tezko ale ma lf je 13dnu

simi1510
2. dub 2017

@jullli den sem den tam vid 😃😂

llenka_li
2. dub 2017

U nas vcera sex nevyšel, takze byl den pred pozitivním a v den pozitivního testu, ovšem ovu byla, si myslim vcera v poledne, tedy den po testu a to sex nebyl a stejne ted víc cítím stranu bez vejcovodu, ačkoli pred ovu jsem cítila jen stranu s vejcovodem, tak z toho asi nic nebude...😏

llenka_li
2. dub 2017

@simi1510 ja bych klidne testovala od zitra od rána, je to takova uleva pro duši, kdyz tam nic nebude, stejne si reknes, ze je jeste brzy, tak proč zklamaní, vždyť to všechny známe, ze se to neda vydržet 😄 Moc ti držím palce, urcite to klaplo ;)

simi1510
2. dub 2017

@llenka_li neboj se, nemusí být vše ztraceno hele 😉 A můžete to ještě třeba zkusit dneska 😉

simi1510
2. dub 2017

@llenka_li když já se bojím, že i když si mohu říct, že je ještě brzy, a nebylo by tam nic, tak mě to zase zklame... a nebo kdyby bylo a přišla mrcha stejně, tak budu tam, kde jsem byla ☹

evabeda
2. dub 2017

včera a dnes.nebude snažení dneska večer pozdě?včera to kvůli zdraví nešlo..:(

llenka_li
2. dub 2017

@simi1510 Simi, jenže, vždyť to znáš, můžeš mit hezkého ducha 12DPO a stejne mrcha muze přijít 14DPO. Jistotu nemas celou dobu. Věřím ale ze spatne mas vybráno a ted to vyjde, neboj ☺☺🌸

simi1510
2. dub 2017

@evabeda nemělo by hele 😉 říká se, že čím blíže to je skutečné ovu, tím lépe

simi1510
2. dub 2017

@llenka_li tak to já vím.... a těch věcí, kterých se budu bát, pokud to vyjde, bude hodně... Viz vzpomínka na to léto loni....hold se uvidí... když to má dopadnout, tak to dopadne 🙂

llenka_li
2. dub 2017

@simi1510 od příštího mesice uz na vsechno kašlu, nebudu měřit ovu ani brát žadne vitaminy...proste to prijde az to prijde. Vcera jsme se s přítelem akorat pohádali, beru furt nějaké prasky, ovulace me díky tomu bolí jako blazen, jsem samy bedar a hrozne pribiram, porad testuju a on jde pak spat misto toho, aby se na par minut přemohl. A ja jsem to nejak nedala a udělala scénu...a ted me to samozrejme mrzi. Sla jsem spat do jineho pokoje a ráno jsem dostala snídani do postele, ananas, grepovy džus, kaficko od Meka a růži..přítel je úžasný a nechci nám kazit vztah jen kvuli touze po miminku. Začali jsem moc brzy, od pondeli jsme spolu spali kazdy den a nakonec v ten nejdůležitější den nic..:-/ takze ted uz to nechám na přírodě, připadne pak CAR.

llenka_li
2. dub 2017

@simi1510 to vis, ze jo, bude to dobre a ja bych od zitra testovala 😉 treba uz tam ta / bude, mas přeci jen krátkou LF... a ja četla, ze od nidace cca dva dny nez se hcg začne uvolňovat, i kdyz holky tady psaly déle, tak nevim 🙂))

simi1510
2. dub 2017

@llenka_li já to takto měla občas taky... že jak jsem byla nervní z toho testování, že to je, chlap se mnou nechce být, tak jsem vyjížděla.

Jestli můžu poradit, zkus si s ním jen promluvit, proč tě to tak štve, proč si vyjela, .... pokud se to už nestalo.... Oni ti chlapi to vůbec nechápou, jsou jak z jiné planety. Neumějí to pochopit úplně, co nás to táhne k tomu, i když sami děti chtějí. Testování dokola, čekání každý měsíc co a jak, příchod další ms, promarněné šance... to vše nám kazí psychiku, když se to opakuje x měsíců, pro někoho i x let....

Ale pokud chceš, vážně se zkus od toho testování odvrátit k něčemu jinému. Užívej si s chlapem krásného jara, věnujte se sobě, věnuj se sama sobě a bude dobře!

Co že to bereš všechno za prášky a vitamíny? Že říkáš, jak vypadáš, nevypadáš...?

simi1510
2. dub 2017

@llenka_li já četla, že prý 2-3 dny trvá než se to dostane do krve, do moči to trvá prý déle. Tak kdo ví... Zkusila jsem ovu, a ten je slabý... Pokud byla nidace 4 DPO, tak už to je 4 dny od toho... ale kdo ví no. HCG je v té době hodně malinké, aby se dalo zjistit.

Zkrátka se uvidí, co bude 🙂 Já to nemám s čím srovnat, jelikož loni v létě jsem měla týden zpoždění, když jsem dělala test. A to bylo tak že jsem si stále říkala, no jasně, zas je to jen blbé zpoždění, nic z toho (v té době jsem ovu testy ani nedělala, nehlídala nic). A z předchozích těch cyklu po testování a bílých těhu testech, jsem prostě si říkala, že to těhu nebude no 😀 a bylo, jen špatné....

jullli
2. dub 2017

@evabeda je to naspadnuti ta ovu takze dnes urcite sex

llenka_li
2. dub 2017

@simi1510 no a zitra to bude 5, tak uvidíš, jak vydrzis, jestli uz budes testovat zitra nebo az v utery 🙂) doufám, ze budes dalsi, která nám tu da naději ;)

llenka_li
2. dub 2017

@simi1510 mne se to na te bradě zacalo delat hned po vysazeni HA a hrozne se to zhoršilo ted minuly měsíc asi s tim biochemkem, to jsem se vysypala a ted mam uplne fialovou bradu, jeden bolak vedle druhého, nejde to vymacknout, nic...inofolic měsíc, femibion, ale ten tak tyden, v minulých cyklech Gynex - ten uz ted ne, Kontryhel kapky ted 3.cyklus...

simi1510
2. dub 2017

@llenka_li zkusila bych to vynechat všechno, popřípadně vzít jen nějaký vitamin jako takový nebo jen tu kyselinu.

terka228
2. dub 2017

@evabeda Myslím, že dnes večer to bude naprosto přesně načasované😀

Strana