Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

U nas vcera sex nevyšel, takze byl den pred pozitivním a v den pozitivního testu, ovšem ovu byla, si myslim vcera v poledne, tedy den po testu a to sex nebyl a stejne ted víc cítím stranu bez vejcovodu, ačkoli pred ovu jsem cítila jen stranu s vejcovodem, tak z toho asi nic nebude...😏
@simi1510 od příštího mesice uz na vsechno kašlu, nebudu měřit ovu ani brát žadne vitaminy...proste to prijde az to prijde. Vcera jsme se s přítelem akorat pohádali, beru furt nějaké prasky, ovulace me díky tomu bolí jako blazen, jsem samy bedar a hrozne pribiram, porad testuju a on jde pak spat misto toho, aby se na par minut přemohl. A ja jsem to nejak nedala a udělala scénu...a ted me to samozrejme mrzi. Sla jsem spat do jineho pokoje a ráno jsem dostala snídani do postele, ananas, grepovy džus, kaficko od Meka a růži..přítel je úžasný a nechci nám kazit vztah jen kvuli touze po miminku. Začali jsem moc brzy, od pondeli jsme spolu spali kazdy den a nakonec v ten nejdůležitější den nic..:-/ takze ted uz to nechám na přírodě, připadne pak CAR.
@llenka_li já to takto měla občas taky... že jak jsem byla nervní z toho testování, že to je, chlap se mnou nechce být, tak jsem vyjížděla.
Jestli můžu poradit, zkus si s ním jen promluvit, proč tě to tak štve, proč si vyjela, .... pokud se to už nestalo.... Oni ti chlapi to vůbec nechápou, jsou jak z jiné planety. Neumějí to pochopit úplně, co nás to táhne k tomu, i když sami děti chtějí. Testování dokola, čekání každý měsíc co a jak, příchod další ms, promarněné šance... to vše nám kazí psychiku, když se to opakuje x měsíců, pro někoho i x let....
Ale pokud chceš, vážně se zkus od toho testování odvrátit k něčemu jinému. Užívej si s chlapem krásného jara, věnujte se sobě, věnuj se sama sobě a bude dobře!
Co že to bereš všechno za prášky a vitamíny? Že říkáš, jak vypadáš, nevypadáš...?
@llenka_li já četla, že prý 2-3 dny trvá než se to dostane do krve, do moči to trvá prý déle. Tak kdo ví... Zkusila jsem ovu, a ten je slabý... Pokud byla nidace 4 DPO, tak už to je 4 dny od toho... ale kdo ví no. HCG je v té době hodně malinké, aby se dalo zjistit.
Zkrátka se uvidí, co bude 🙂 Já to nemám s čím srovnat, jelikož loni v létě jsem měla týden zpoždění, když jsem dělala test. A to bylo tak že jsem si stále říkala, no jasně, zas je to jen blbé zpoždění, nic z toho (v té době jsem ovu testy ani nedělala, nehlídala nic). A z předchozích těch cyklu po testování a bílých těhu testech, jsem prostě si říkala, že to těhu nebude no 😀 a bylo, jen špatné....
@simi1510 mne se to na te bradě zacalo delat hned po vysazeni HA a hrozne se to zhoršilo ted minuly měsíc asi s tim biochemkem, to jsem se vysypala a ted mam uplne fialovou bradu, jeden bolak vedle druhého, nejde to vymacknout, nic...inofolic měsíc, femibion, ale ten tak tyden, v minulých cyklech Gynex - ten uz ted ne, Kontryhel kapky ted 3.cyklus...

@jullli vypadalo to trochu 😃
Jako kdyz koukám na ty sve grafy z predchozich cyklu, tak tento vypada jinak