Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak já se asi na ty ovu testy z netu vyprdnu pro porovnání wonndfo testy a ty z netu
@denisa3101 odeslala jsem dřív než nahrala fotky 😂
@denisa3101 vidim 13 DC u obou,ale comfort je urcite prehlednejsi
@kotito právě je přehlednější ukázaly stejně pozitivní ale proč je dnes pozitivní ten modrej by mě zajímalo :/ a u comfortu se nebere ten druhý den 14DC jako pozitivní ?
@denisa3101 u comfortu vis, co muzes cekat, ze muze byt jeste silnejsi a tak. Takze za me nej, oproti jinym.
A tos nemela ovular 😃 dle tech testu jsem ovu nemela nikdy 😂😂😂
@denisa3101 ja bych rekla ze comfort 13-14dc pozitivni
Kdyby to byla druha ovu, tak by se projevila na obou,...
Jakou ma citlivost ten modrý?
@simi1510 no ještě tam mám 7 těch modréjch a do dalších nejdu zítra poslední wondfo a pak čekání ... A další cyklus koupím jen wondfa :/ je to drahá záležitost ty modré jsem koupila přes Mimibazar teď mají 50 ks za 150 Kč + pošta ale s tím že končily v únoru ale to na tohle vliv asi nemá :/ ale do nich už nejdu
@simi1510 modrý stejnou jak wondfo :/ 20
@denisa3101 ja ho vidim 14 dc uz svetlejsi nez 13 dc. snad nerikamblbost,ale rekla bych ze ovu probihala 14,15 dc. U tech z netu mi prijde divne zbarveny,brala bych ho ze vadny.
Snad me jullli opravi,jestli pisu blbost
@kotito každopádně modré vyťabram jen tak z necu přece jen wondfo je jiná kvalita a hezky ukáže ovulaci jinak právě 14 dc byl silnější když byl cerstvej 😁
@denisa3101 tak pak probihala az 15 dc mela jsem to jak ty
@kotito
@denisa3101
Spolehej se na comfort jinak u tebe vidim na probehlou ovulaci 15-16dc
@jullli každopádně už proběhla asi ze ? Včera jsme to ještě pojistili tak dneska už mu dám asi pokoj 😁😁😁
@denisa3101 v kolik hodin v sobotu jsi testik delala? Ja jsem asi o den napřed, ja mela nejtmavší v patek odpoledne, cca v 16h...každopádně sex byl jen ctvrtek, patek, sobota ne, az pak neděle...tak uvidime. Bradavky porad citlivé jako blazen - uplne páli na dotek a podbrisek taky cítím porad. Vcera jsme se opili - přítel ma dnes narozky...😋
@denisa3101 vliv to muze mit taky, pry testy, ktere expiruji, funguji pak spatne :-/
Myslim, ze většinou je ta ovu do 12h, jak to vidíte holky, co merite?
@denisa3101
Ano uz probehla
@llenka_li ja osobne ji mam opravdu do 12hod ale treba simca do 48 je to opravdu u kazde jine jak rychle stihne vajo dozrat a prasknout
Neupadlo, upsalo 😂😂😂

@kotito
@jullli
Díky holky..tulili jsme se v neděli večer a dneska ráno, tak uvidíme, snad z toho nějaké miminko bude