icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
5. dub 2017

@aptacek v pondeli ráno, to mělo byt ;)

simi1510
5. dub 2017

@majaaa82 taky jsem to tak mela, ale ted tomu vse nasvedcovalo a zatim nic no...

majaaa82
5. dub 2017

@llenka_li Asi si počkám, bo kdo si počká, ten se dočká... no, nebo taky ne 😀

Mám dnes totál prokrastinační den. Dítko je u babičky a já mám super čas na to, abych hákovala, protože to musí být v pátek hotové. A vůbec se nemůžu dokopat. Těžký KOPR aneb Kurevský Odpor k PRáci...

simi1510
5. dub 2017

@llenka_li v lete mi rekl o tehu 😂

aptacek
5. dub 2017

@llenka_li
@majaaa82

A jak se cítíte? Mě krom občasného bolení v podbřišku nic není, což je vtipný. Vždy mám PMS týden před

majaaa82
5. dub 2017

@aptacek pobolívá mě podbřišek, jinak nic. Stejné pobolívání bylo i v únoru, jak jsem otěhotněla. Ale mám nějak pocit, že to vůbec není "směroplatný", protože břuch pobolívá po ovulaci asi i normálně.

aptacek
5. dub 2017

@majaaa82 nee to není, já se tím vůbec neřídím 🙂 žádný příznaky nejsou na 100%

llenka_li
5. dub 2017

@aptacek zatim pohodicka, prsa a podbrisek pomalu přestává bolet, oboje jsem dost cítila do vcera od ovu...a ja jinak tehu nepoznám. Snad prvni co poznám, ze je jinak, jsou vůně, začnu mit vzdy strašně citlivý nos a vsechno mi smrdí. Prsa a podbrisek tak nejak vzdy patří i k PMS, takze tomu nevenuju pozornost...takze si hold musim počkat, v pondeli budu teprve 9-10DPO...🙄😉

@simi1510 mne také v prosinci ukázal tehu ovulacni test, ale to jsem ho mela fakt pozitivni a kdyz jsem udělala tt, tak byl taky hned pozitivni...ale asi to neni pravidlo, ze tehu ukáže 🙂

Jinak zvažují koupi toho krevního testu, ale recenze nic moc teda 😏

llenka_li
5. dub 2017

@majaaa82 to je vtipný - KOPR 😄 no jsi dobra, ja bych chtela byt taky víc trpeliva. Přitom vím, ze o nic nejde a ze bude stejne zase negativní, takze nevim, na co tak cekam 🙈😄

majaaa82
5. dub 2017

@llenka_li Tak ono je to fakt asi tím, že jedno malé dítko máme, Bětce je teprve 9 měsíců, takže času na "vyrábění" dalšího potomka je až až. Je mi 33 (číslo v nicku není rok mého narození), biologický čas mě ještě nějak extra netlačí...

majaaa82
5. dub 2017

@llenka_li Teď mě nejvíc trápí ta absolutní nechuť k práci. Fakt... jako kdybych měla dneska v hlavě úplnej průvan.

llenka_li
5. dub 2017

@majaaa82 tak to jooo, teda to začínáte na druhem pracovat hodne brzy ;) Ja mam deti rozestup 26mesicu a byl to mazec 😂 ale uz jsou velký a mam nového chlapa, takze bychom miminko moc chtěli a misto toho mimodelozni a biochemické 😏 takze tak nejak uz ani moc nevěřím. Mne je za tyden 30, takze kvuli veku strach nemam, ale tak nejak ty posledni zkušenosti se snazenim nebyly nic moc, takze uz ani nevěřím, ze bych mohla objevit dvě čárky a mohlo to dopadnout dobre.

karolinaba
5. dub 2017

@llenka_li tak co, už máš nervy z testování? Mě pomalu opouští jistota ze se budu testovat až když nepřijde MS..😀Jinak co píšeš, je mi lito mimodelozního☹já mám za sebou zamlklé těhu, taky žádný hit..ale říkám si že když už se to jednou povedlo, musí znovu🙏🙂

llenka_li
6. dub 2017

@karolinaba kupodivu jsem zatim docela v klidu...přítel mel narozky, takze jsme byli sama oslava a me čeká oslava pristi tyden, takze přípravy...;) a navíc ani necekam, ze se to povedlo...ani nevim proč..
Taky si rikam, ze kdyz uz se to povedlo, povede se znovu, ale asi to proste nebude s tim jedním vejcovodem hned, tak na to nesmím byt tak fixovana. A ono to jednou prijde...a kdyz ne, umelko to jisti a snad nas nenechá doktor moc dlouho trápit. Ta touha udělá s psychikou hrozny veci, ja fakt seděla doma a počítala minuty, do ovu, do testování...ted se snažím malinko ubrat. Ale tak jasne, ze se nemuzu dočkat a ze budu testovat hned v pondeli, ale snažím se si zaměstnat hlavu...Jak dlouho jsi po ZT a jak dlouho jste se snažili, nez se zadarilo?

llenka_li
6. dub 2017

@simi1510 tak coooo?

kotito
6. dub 2017

Dobré ránko. Tak já dnes 9DPO 25DC bradavky citlivější na dotek jinak v pohodě. čekám, že začnou bolet prsa před MS. Teď jsem propočítávala a měla by přijít 12.4. Duphaston mám do 9.4. včetně a po něm to dostanu většinou 5den po vysazení

jullli
6. dub 2017

@kotito drzim palce at neprijde nej pozdeji toho 9dpo testni aby jsi pripadne duphaston nevysadila

jullli
6. dub 2017

@kotito chtela jsem napsat 9teho ne dpo :D

simi1510
6. dub 2017

@llenka_li klesla jeste vic nez vcera... takze je to jasne

llenka_li
6. dub 2017

@simi1510 achjo, to me fakt mrzi. Nechapu to, vsechno tomu tak nasvědčovalo 😔

karolinaba
6. dub 2017

@llenka_li tak to je moc dobře, hlavně je fajn se něčím zaměstnat, přesně jak píšeš...🙂
Já teď jsem docela v jednom kole a ještě jsem si hodila na hrb kurz na dva víkendy, takže mám o zábavu postaráno😅na velikonoce jedem s manželem pryč na víkend, tak se těším, že si oba odpočineme.Jinak předtím jsme se snažili chvíli, nějak jsem to nepočítala, takže max.půl roku, možná ani to ne...vlastně když jsem našla // měla jsem z toho docela rozporuplné pocity, měli jsme naplánováno spoustu akcí, moc se to nehodilo...no a pak když jsem se začala fakt těšit, tak to dopadlo ZT😠všude píšou že to je blbá náhoda, tak tomu věřím a snad se to povede co nejřív🙂Akorát se bojím, že se budu teď bát všeho..nejdřív že to nepůjde, pak že to bude zase ZT..prostě člověk se snaží myslet pozitivně, ale občas se černá myšlenka vkrade..A ty koukám už máš dvě dítka, taky jsi před tím testovala ještě než v termínu MS?

karolinaba
6. dub 2017

@kotito
@llenka_li holky to je dobrý, jsme skoro stejně, já dnes asi 8DPO, každopádně si dnem na 100% nejsem jistá, měla jsem test pozitivní 3 dny, někdo říká že to je den po posledním pozitivním ovu testu, někdo že to je první den ovu testu (že hormon který vyvolává ovu je první v krvi a pak až za 8 - 12 hod v moči, takže klidně už ovu může vesele probíhat..)Až půjdu k doktorce, zeptám se jí jak to vlastně je..👧

karolinaba
6. dub 2017

@simi1510 třeba se z toho ještě něco vyklube..kdy čekáš MS?😒

llenka_li
6. dub 2017

@karolinaba a ted se snažíte jak dlouho, jak dlouho jsi od revize? No je to na pytel, kdyz se to nepovede a zázrak, kdyz jo 🙂
Ja mam deti 8 a 10 a obě se povedly prvni mesic, vysadila jsem HA a MS uz nepřišla, takze jsem samozrejme pokaždé testovala az po vynechání nekolik dnu a mela vzdy dálnici...to ted je to jiná a testuju od 10DPO, tak nejak mam vypozorovano, ze kdyz se jedna o dobre tehu, 10DPO uz je slaboucka čárka /duch a 14DPO uz je pěkná...asi to nemusí byt pravidlo, ale prijde mi to tak nejčastěji...snažíme se od listopadu.

simi1510
6. dub 2017

@karolinaba ja mam LF 11 dni, dneska je to 12 dpo, teplota klesla o dost... takze vim, ze mrcha prijde. Je to uz poznat z dlouhodobych grafu.... z toho se nic nevyklube pozitivniho

karolinaba
6. dub 2017

@llenka_li teď to je 3 měsíce od revize, takže taky žádné drama..každopádně se říká, že po revizi je pohnojeno, tak bych toho chtěla využít😅jsem takový snažící začátečník😀každopádně po víkendu se taky asi testnu, uvidíme jak dlouho to vydržím😇

karolinaba
6. dub 2017

@simi1510 to je mi moc líto😕mrcha jedna

llenka_li
6. dub 2017

@karolinaba jsi o chlup víc nez ja, takze v pondeli uz by mělo byt neco vidět. Ja si myslim, ze nejčastěji je to do 12h od posledního pozitivního testu, ale tak pravda je, ze jsme každá uplne jiná, takze tak 🙂 počítala bych 1DPO den po posledním pozitivním testu ;) Proto rikam, ze jsem 5-6DPO, protoze nevim, jestli byla ovu v den pozitivního nebo den po...a LF jsem minule mela 15dnu, tak uvidime 🙂 ja jsem taky 3mesice od revize a laparo, 12.1..a snažíme se 2.cyklus..

kotito
6. dub 2017

@simi1510 ach jo :-/ hele začínám cítit, že to taky neklaplo. Takže budeme mít lednátka a ne prosinčátka ,-)

simi1510
6. dub 2017

@kotito cervena dorazila .... takze tak ☹

A nevim .... tento cyklus to vypadalo, ze uz konecne.... a prd ☹ ja uz vazne nevim ☹ a přijdu si, ze za chvili se z toho zase sesypu

Strana