Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@martinie88 jinak já mám na ovu testech taky slabé čárky celý cyklus..to je asi normál..🙂já už mám úplně zaplněnou políčku v koupelně všude samé testy..ovu i tehu 😂
@karolinaba já už to právě raději neriskuji... raději mít ovu 23, jak ji mám já, než nemít zase třeba 2 měsíce výpadek systému 😀
@simi1510 no jo..je fakt že tobě to rozhodilo cyklus pořádně 😔jenže zase spoustu ohlasů je pozitivnich a myslím ze i převažují..pro četla jsem toho mraky než jsem ho koupila..když ten cyklus trvá takhle dlouho, tak bych to asi vyzkoušela..nebo klido zajít za dr a poradit se tky není na škodu, mě doktorka řekla ze to je přírodní a ze na srovnání klido můžu,ze spoustu pacientek bylo spokojených ale ze i mela několik kterým to nesvedcilo, že jim bylo špatně nebo právě rozhodilo cyklus..
@karolinaba já právě taky o tom četla a pak jsem našla další holky, kterým to spíš uškodilo, popř. nic neudělalo... každý tělo je jiné a na každé působí něco jiného 🙂 Já to tak beru 😉
Mně gynex také rozhodil ms. Teď bereme fertility blend, tak uvidíme.
@simi1510 max mi ukazuje ovu krasne silne, ale cakat na ovu 30 dni je strasne :( zkusim koupit jine testy, ale situace bude stejna:/ merim BT a ta vzdy odpovida testum. Zkusim ten gynex a kdyz to nevyjde at budu mit aspon jasno🙂 beru listovku a fertipronu. Snad mi to nejak pomuze🙂
@karolinaba jeeee aha, no jo ovu jsou zelene🙂 tak at sili a sili🙂 budu se tesit na nove testiky ;)
@martinie88 tak držím palce. A je pravda no, když budeš mít kolem 30 dc až ovulku, je to dost dlouhé období. Doktor ti s ním nic nedělá? Říká se, že snad cyklus do 35 dní je ok, nad už se to má řešit :-/
@simi1510 no rekl mi, ze v zari kontrola a at mapuji cyklus a dle toho se odrazine dal🙂 Vim, ze ty cykly mam delsi, ale tim, ze jsem jeste nechtela mimi tak jsem to neresila. Doktor je moc hodnej a peclivej takze do zari budu zjistovat co a jak. Zkusim ten gynex a kdyz do zari nepomuze tak uvidim co vymysli. Rikal, ze mohu chodit na mereni folikulu, ale rikala jsem, ze zkusim testy a bt. Aspon budu mit nejaka data v ruce🙂 V cervenci jedeme na svatebni cestu tak kdyz do te doby neotehotnim, tak si aspon uziji dovcu a pak zacne blazneni kolem miminka😊 Dekuji za rady a pomoc 🙂
@martinie88 no jasně 🙂 aspoň si užiješ svatbu, svatební cestu..... já bych chtěla taky... ale ten můj? Nemá se k tomu 😀
@simi1510 no presne a po svatbe a dovolene asi nabehnu k dr at mi poradi co a jak🙂 pro me to bylo loni hrozne prekvapeni, vubec jsem to necekala, jelikoz mi furt rikal, ze na svatbu mame dost casu 😀 Neboj ono to tem chlapum vzdy trva, a kdyby prislo driv mimco tak bude mit aspon dalsi motivaci 😊😉
@martinie88 jako on s tím problém nemá, když se bavíme o tom, tak jako že by svatbu bral... ale... to dle něj není nejspíš stále vhodná doba. Ale nevím, kdy bude.
Jsem říkala, že běda mu, jestli ty mé vyhlídlé šaty už mít nebudou. Že ho to bude pak stát 30tis., aby mi je ušili na míru a čekat na ně půl roku 😀
@simi1510 jee tak to je super, jen ted aby koupil prstynek a je to 😊 No tak to by pro nej mohla byt dobra motivace, saty jsou velmi dulezite a hlavne, kdyz uz mas vybrane 🙂
@martinie88 nejsou holka, nejsou 😀 Snad se někdy vyžvejkne 😀
Pak už jedině, že bych tu otázku musela říct já... a na to já tedy nejsem 😀 má to být chlap 😀
@simi1510 tak to naprosto chapu, ja bych to taky nerekla!! 😀😀 Asi nezbyva naznacovat stale dokola, ja jsem taky obcas rekla neco kolem svatby, ale myslela jsem si, ze je imunni 😀😀
@martinie88 spis to ty chlapy udajne odrazuje :-/
Holky úplně jinak než jsem čekala 😀
byli jsme s dcerkou na hřišti a dali jsme si on pivko a já rádlera. No a hádejte
on si myslel, že je to alkohol testr a že mám mezi 1-2 promilema 😀 prej, že nemůžu mít tolik 😀 😀 málem to olízl kdybych mu to nevzala 😀
až jsem mu vysvětlila přišlo to prave jupí, ale pro mě to už nebylo ono 😠😝😂 😀
Pekny vecer, chci se zeptat jake pouzivate ovu testy, prosim? A kdy zhruba testujete?Ja ovulaci nepoznam, ale je mi jasny, ze je to spis loteriee - nektera otehotni v pulce cyklu a jina 2dny pred MS .o) Ale tak zrhuba, testovat denne nebo od den?Prvorozena, 6-ti leta dcerka se nam povedla hned prvni cyklus, tak ted v tom trosku tapu .o) Dekuji.o)
@kotito krásné gratulujiiii 😉😊

@martinie88 děkuju moc, ale to jsou těhotenské testy 😀ovu proběhla, taky jsem poctivě testila. právě že jsem měla normálně ovu až 21 DC..Diky kapickam se to.srovnalo a libi se mi že je to z bylinek..jinak jak píše simi, nemusí to být dobre pro každého , ale za zkoušku nic nedáš, kdyžtak max.vyhodíš tristovky..😕