icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
aptacek
11. dub 2017

@llenka_li tak ti nevím, teplota se zvedla na 37, na mamatestu slaboučký duch, jen pod světlem viditelný. Ale digitální byl negativní. Takže asi přijde MS, digi by už něco ukázal si myslím.

karolinaba
11. dub 2017

@kotito já jsem se fakt pobavila, při popisu jak jsi davala manželovi tehu test😅chlapy tě vždy překvapí 😀:joy

@llenka_li dneska ráno jsem se testla mama testem a byl na něm slaboučký duch, dokonce v limitu, pak jsem se ještě testla Comfortem taky duch v limitu který se pak vybarvil a je trošku výraznější než před dvěma dny..ale ne o moc..Tak jsem normálně zvědavá co z toho bude🙂

@peetrunka já používám testy Comfort, začnu se testovat cca 10 den cyklu dokud se neobjeví tlustá čárka,testují každý den.Comfort testy mají hodně barviva tak dělají duchy téměř pokaždé, ale zase když nastane den ovu tak se čárka krásné vybarvi a je silnější než ta kontrolní 😉hodně štěstí 🙂

karolinaba
11. dub 2017

@aptacek a není na digitální ještě brzy? já dneska podle rad taky vyzkoušela mama test a byl tam duch dokonce v limitu 😕tak už mi to přijde jako fakt velká náhoda kdyby byli všechny 3 druhý testu na prd..

llenka_li
11. dub 2017

@karolinaba to vyjde, neboj. Jakmile jsou byt slaboucke čárky vidět do limitu, je to jasné 👏🏻 tleskam a moc gratuluju 😊❤️

@aptacek digital je 25, třeba je brzy, musíš jeste vydržet, zkus další večer nebi ráno, když vydrží...;) myslím, ze to klaplo 🙂)))

llenka_li
11. dub 2017

U mě bohužel nic, testy bílé 10-11dpo, takže už je to jasné a čeká mě 7.mesic. Holt to s jedním vejcovodem už nebude taková sranda, achjo..

Hrozné se teď ve mě pere, jestli mám ještě měsíc vydržet, přidat ten gel a vitaminy pritelovi a nebo se naopak na všechno vybodnout, vše vysadit, nic netestovat a proste tomu dat volný průběh a neřešit to.

kotito
11. dub 2017

@simi1510 jo hele jako dostal me 😀

karolinaba
11. dub 2017

@llenka_li no já ti nevím,ten mama test je fakt slaboučky dušík, ten Comfort se vybarvil líp, zítra si ještě koupím dr. Maxe když ho všechny chvalíte😉jinak žádné příznaky nemám, trochu mě boli v podbřišku jako když to mam dostat, takže jsem fakt zvědava jak opice jestli se to rozjede nebo co bude 😅A co ty?Už jsi testila nebo porad vyčkáváš? 🙂

karolinaba
11. dub 2017

@llenka_li áha ty jsi už psala..Nehazej flintu do žita, třeba se ještě zadari 😘

aptacek
11. dub 2017

@karolinaba já nevím, na netu psali, že ten digi ukáže brzo. na mamatestu byl duch v limitu, ale fakt viditelný jen pod světlem, pouhým okem dost špatně. jsem z toho taková přešlá.

karolinaba
11. dub 2017

@aptacek ale jestli je to 25 tak je fakt asi brzy..a teplota nespadla jsi psala, tak to je dobre ne?Já se tedy v měření nevyznám ale myslela jsem že když má přijít MS tak teplota spadne..a zkoušela jsi ještě jiný test?Já dneska taky mama test a mela jsem ducha v limitu ale taky úplně slabouckeho..přikladam foto.ať to můžes srovnat. .jestli ho vůbec uvidíte, asi se testnu až ve čtvrtek..

karolinaba
11. dub 2017

koukám ze na té foto není mama test poznat skoro vůbec 😂

aptacek
11. dub 2017

@karolinaba moc díky 🙂 já bych svoje testy přirovnala max k tomu tvému mamatestu, ostatní jsou krásně vidět 🙂 u tebe to určitě vyšlo 🙂
mně teplota klesá v den MS.

karolinaba
11. dub 2017

@aptacek tak vidis , ještě není nic ztraceno😉ten mama je na fotce fakt blbe vidět ale je tam dusík který je normálně vidět..ale stejne holky tu psali ze ty Comfort a Benu nejsou moc spolehlive..štve mě, že v patek jedu s manželem na welness víkend a nevím na čem jsem..jak se budu vymlouvat na saunu a víno fakt nevím..😀kazdopadne třeba ve čtvrtek MS přijde a bude po starostech..moc držím palce,zkus udělat tesik ve čtvrtek, to už by mohlo něco vykouknout..😉

karolinaba
11. dub 2017

@aptacek jinak koukám ze jsi taky po revizi, mě se taky na poprvé nezadařilo, ZT v 7tt 😒 a od té doby jsem to začala trochu víc řešit, listovka a gynex a měřím ovu..

aptacek
11. dub 2017

@karolinaba já teď koukala zpětně na svoje zápisky a mám ob měsíc cyklus 33DC, takže je dost možný, že to ve čtvrtek taky dostanu.. tak si dáme ve čtvrtek vědět 🙂 držím ti palečky. nojoo jinak bys musela na welnessu s pravdou ven 😀

aptacek
11. dub 2017

@karolinaba jojo bohužel jsem, spont.potrat 6tt. - to se nám povedlo po půl roce snažení a září revize. takže teď už je to znovu půl rok a pořád nic. proto jsme se rozhodli, že půjdem k doktorovi. neboť rok snažení s jedním vydařením pokusem není nic skvostnýho.. jak dlouho se snažíte vy?

karolinaba
11. dub 2017

@aptacek tak to je dobrý 😂to si dáme určitě vědět 😉no hele my jsme se poprvé ani moc nesnažili, ale byl to necelý pul rok..pak z lednu zamlkle těhotenství, revize a teď se snažíme teprve 2 cykly, takže jsem ještě relativně v klidu..porad si říkám, když se nebude dařit , je tu možnost umělého a potom to skoro každému vyjde..neboj , určitě se zadari co nejdříve 😘jsou holky které se snaží mnohem déle a několik let a pak stejně dítko mají..😉

aptacek
11. dub 2017

@karolinaba já byla přesvědčená, že jsem zdravej člověk a že se nám povede hned 🙂 při tom min.těhu se mi čárka ukázala až 38DC, takže buď byla pozdě ovulace, nebo se mi to v moči ukazuje později. ale je možný, že by se ukázal duch i dřív, ale denně jsem netestovala. i dle fotek vidím, že čárka byla pěkně vidět a 1+2 to ukázalo. při těhle dnešních duších to digi asi nezachytí 😀

llenka_li
11. dub 2017

@karolinaba člověk to musí brát sportovně. Proste když se přes léto nezadari, půjdeme na uměle.

llenka_li
11. dub 2017

Ale jsem rada holky za vás

teligo
11. dub 2017

@kotito Ahoj, zesílil ti v následujících dnech? Já se pohybuji už týden na stále stejně silné čárce a to mám 19 DC

aptacek
11. dub 2017

@llenka_li nj, jenže kolik to stojí? jsem raději ani nekoukala ☹ a ono stejně asi potrvá, než se udělají testy na spermio, hormony. teprve pak případně umělko ne?

simi1510
11. dub 2017

@llenka_li tak co používat gel s tim, ze ho budete používat pokazde a uvidis?

simi1510
11. dub 2017

@karolinaba na tech comfort ja tedy vidim 😉

simi1510
11. dub 2017

@aptacek taky to mas pekny ☹ u nas prvni pokus vyšel po 11 mesicich, ale zamkle, a ted pul roku a zatim nic ☹

aptacek
11. dub 2017

@simi1510 no, to ti taky nezávidím ☹ já už to chci ale řešit. nechci se tady snažit bez výsledku a čekat, že jsme mladý a náhodou se někdy povede. pak zjistí, že je někde chyba a stejně to nebude mít význam. takže chci projít všechny kontroly a uvidíme výsledek.. vy se někam chystáte, nebo to prostě bude dál zkoušet?

simi1510
11. dub 2017

@aptacek ja jsem rekla, ze zkusíme jeste dva cykly, jestli to nevyjde... v cervenci by to byl pak rok... a pak se zkusim s doktorem dohodnout co a jak dal. Treba tento mesic je na to nej.... kdyby to prvni tehu vyslo, tak by byl termin porodu za par dni ☹

karolinaba
11. dub 2017

@simi1510
@aptacek holky jak já vás chápu, 😔taky jsem si říkala že jsme zdravý a vše bude ok a zatím ZT😕nejvíc se děsím toho ze se to stane znovu..ale musíme myslet pozitivně..😘

aptacek
11. dub 2017

@karolinaba
@simi1510
já bych se taky blížila k termínu, otěhotněla jsem v srpnu ☹ říkám, jak je to nespravedlivé, že se nám i po takové době stále nedaří.. nějak to na mě dnes padlo, kamarádka dnes porodila, druhou to čeká teď někdy.. jsem ráda, že jsem od zítřka doma, potřebuju se hodit do klidu a neřešit ani práci, nic..

karolinaba
11. dub 2017

@aptacek v den kdy jsem byla na kyretáži moje kamarádka zjistila že je tehu, je tedy fakt že jim to trvalo přes rok..a před měsícem mi další moje kamarádka oznámila ze je těhotná 😉takže taky v mem okolí pěkna práce..a přesně možná nejlepší je hodit se do klidu, třeba jet někam na dovcu nebo si udělat nějaký nový cíl a věnovat se mu..

Strana