Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@majky777 Četla jsem, že 5ti zdravým párům se v jednom měsíci zadaří pouze jednomu a to i když se trefí..No holt příroda.. Taky jsme včera měli snaženíčko po pozitivním ovu testů..chlap tomu říká dělat mimi 😁 já mu říkám, že se taky mužem i milovat a nedělat jen mimi 😁 přitom si to moc přeju ale on asi víc..Máte to taky některá tak?
Moc vám děkuji za nárory 🙂 Tak mám tedy zatím 20% šanci 😀 Já mám cyklus 35-40, ale pravidelný 😀 ..no musím na to nachvíli zkusit zapomenout a za 10dní se uvidí..
no já mám 28 dní, jen mám příští týden narozky v pátek, vím, že je to hrozně brzo,ale asi neodolám a prvně testnu 😀 a když tam nic nebude tak to zkusím za další týden, to má zas dcera narozeniny 🙂
@majky777 jinak nám to vyšlo hned při prvním pozitivním Ovu testu 😉 takže za mě šance veliká 🙂 a tuleni jsme měli den před a v den a pak už jsme nemohli. Tak jsem byla smířena, že nic a ono jo 🙂 a cyklus 37 - 39 dní 😉 jen mi vyšel poměrně dlouho tt, až 16 dpo. Tak kdyby 10 dpo nic tak neztrácej naději 🙂
@pro89 To si mě potěšila 🙂 U nás také bylo tulení dle testíků den před a den OVU ale až večer..no chtěla jsem si už koupit těhot. test, ale v lékárně ho zrovna neměli, jen nějakou tyčinku tak mě to donutilo ještě vyčkat a nedělat test zbytečně brzo 🙂 ale to čekání 😒 tak uvidíme do konce týdne zda se MS dostaví. Jinak já teprve tehle měsíc opravdu poctivě měřila kolem OVU každý den. Minulý měsíc jsem taky zachytila poz.test ale asi už to bylo 1x den po ovulaci..no necháme to přírodě a když ne tak zase příští měsíc 🙂
my jsme zvládly tulení3 dny před Ovu den před Ovu a v den OVU a pak už nic tož jsme zvědava...,ale MS mám dostat až za týden.
jojo 🙂 a pak klidně i 4. 🙂,
Děvčátka tak jsem si udělala dnes ráno test a bohužel zatím negativní. Je to 11 den od OVU...myslíte, že je to brzy? že třeba ještě může být pozitivní? Kdy myslíte, že si mám udělat další, aby byla šance, že by něco ukázal?Děkuji. 😉
tož já se odvážila je negativní :D a mám to rejni stejně jak ty, takže tomu moc nevěřím, i když ještě doufám 🙂
Holky ja jsem 11DPO a test mam taky negativni 🙂 predevcirem prudky pokles bt tak sem myslela ze mrcha uz jde ale dnes se vyhoupla bt na stejnou teplotu co predtim . Jinak zadny priznaky nemam nic krom tupe bolesti na pravo a nalevo a ted od vcera pichani v podbrisku uprostred na pipkou 😀 a co se tyka cipku tak je hodne vysoko ze na nej skoro uz ani nedosahnu 😒
AHojky děvčátka, máte někdo zkušenosti s Mamattestem 10? kdy a jak silnou druhou čárku vám zobrazil??? Kdy lze druhou čárku považovat za pozitivní? Děkuji za rady 🙂 😉
Děvčátka, jaký těhot.test byste doporučily??? 😀
@majky777 já používala z Dr.Max, ukázal mi 10DPO, což bylo 5 dní do MS.
Moc děkuji za tipy 🙂 jen teď Dr.Max má delší dobu výpadek u těho.testů Dr max. proužky..tak uvidíme.. 😉
@bajunka Ahoj, jak to vypadá u Tebe? Tak test jsem si udělala v pondělí 12 DPO a negativní.. Ale MS pořád nikde, měla přijít už včera 34 DC, i když min. měsíc přišla už 31 ale předminulý 34..a BT je pořád kolem 37°,ale většinou mi klesá až při MS..No příznaky, že MS příjde nic moc sem tam malé tlaky ale příznaky, že by se zadařilo spíš žádné 😀 no tak teď už jen další test 😊

Děvčátka, nevíte kolik je procentuální šance, když se dva tulí ve správný den a jsou oba dva zdravý??? Tím že mám dlouhé cykly tak se nám to snažení každý měsíc dost prodlužuje a máme méně času na snažení. 😒