icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
26. dub 2017

@kotito neprovokuj 😂😝

kotito
26. dub 2017

@llenka_li je to jsem nechtěla ! chtěla jsem jen, že za zkoušku to stojí . Možná to byla náhoda u obou

llenka_li
26. dub 2017

@kotito dělám si srandu ☺️😉 tak já ho teda objednam, no. Sice jsem se zarekla, ze už žádné preparáty ani testy, ale tak když se nám blíží ty super plodné dny dle čínského kalendáře, tak tomu trochu pomůžeme a tím, ze se trochu mazneme, tím snad nic nezkazím. Jinak se mi na to nemyslet fakt daří...a cítím se mnohem lépe 🙂

simi1510
26. dub 2017

@kotito ja ho zkusila zase pouzit ted, i kdyz to vyslo tak, ze byl jen sex jeden dva dny pred ovu... tak uvidime. Ale uz jsem si zakázala na to myslet, nemerim, netestuju a uvidime co bude a nebude

simi1510
26. dub 2017

@llenka_li tak jestli se běžné používá gel pri sexu, tak ho nahradis timto a nijak zvlášť se nemusis nervovat 😉

llenka_li
26. dub 2017

@simi1510 my nepouzivame žádný, není potřeba ☺️ ale tak budu to brát spis jako srandu, zpestření..tím lip, jestli to pomůže. Ale my máme tenhle mesic fakt tak hezky, zamilovaný a mazlivy, ze tak nějak věřím, ze to klapne i beze všeho. To co mi včera řekla ta známa, to už jen podpořilo můj pocit. Cítím se hrozbě fajn, řekla bych, ze teď už je tělo úplně fit z té laparo, začali se mi hojit bedary, mám zase chuť na sex a už pravé ani nejsem tak sucha jako ty poslední tři měsíce, takže teď už to zase půjde ;)

kotito
26. dub 2017

@llenka_li
@simi1510
holky a bacha na dávkování 😀 my dávali uplně malinko, taky není potřeba a když jsme dali víc, bylo po tulení :-/ 😀

lory303
26. dub 2017

Holky gel jsem použila dva cykly a nepomohl :-/

kotito
26. dub 2017

@lory303 my spolu spali 9 dní po sobě a kamoška 5 . asi náhoda, ale ... 🙂
snad se vám brzo zadaří

lory303
26. dub 2017

@kotito děkuji 🙂 příští týden jdu na první IUI, tak doufam, že to vyjde konečně 🙏

lory303
26. dub 2017

Holky nemáte radu na přecházení vag.mykoz? Vždy 5 DC mi začíná mykoza. Nevím čím to je :-/ nikdy jsem na to netrpěla, až ted poslední 2-3 měsíce :-/

kastanek87
26. dub 2017

@llenka_li jááá mám mít ovulaci o víkendu, ale jelikož ji budu mít nalevo a tam mám blbej vejcovod a sliznici mám nízkou a napravo cystu, tak tomu moc šancí nedávám 😀 😀 ale tobě držím pěsti!!!!🍀

kotito
26. dub 2017

@lory303 zobeš nějaké hormony?
já předcházím, pouze bavlněným spodním prádlem, mýdlem lactacyd antibakterial a jednou za čas výplach rosalginem.Ale netrpívám na to . Já jestli jsem měla nějaký problém 5x v životě je to hodně . A to miluji horkou vanu . Rosalgin používá sestra když cítí, že není něco ok a vždy to včas zastaví.

llenka_li
26. dub 2017

@lory303 drzim palečky ;)

llenka_li
26. dub 2017

@kastanek87 tenhle víkend je to prý tutovka, takže to vyjde i tobě, není možná jiná varianta 😁👍 a dekuju 🙂

lory303
26. dub 2017

@kotito hormony neberu žádné, jen vitamíny Fertipronu a Drmek forte. O rosalginu jsem slysela, jen nevím jak se ten vyplach pouziva 😀 ale to tam bude napsano 🙂 dekuji za radu :-*

llenka_li
26. dub 2017

@kotito gel objednán..zitra bude nachystan. O víkendu přítele zničim 😂 když nic, bude to sranda. Už jsem nějak četla, ze hodně teče, to bude pruser 🙈😂

lory303
26. dub 2017

@llenka_li ja tobe taky :-* kolikáty DC jsi?

kastanek87
26. dub 2017

@llenka_li já ho taky mám doma ale ještě jsme ho nepoužili 😅 no já byla na revizi 8.3. viš, takže asi ještě počkám a tutovku nechám Vám 😉 takže za 14 dní tu čekáme od tebe pozitivní test!!!!

radunkap
26. dub 2017

@lory303 Já na to trpím snad od puberty. Doporučuji bavlněné spodní prádlo, po každém vyprání ho žehlím v oblasti partií, používám gél každý den na intimní hygienu..A když to příjde, tak rosalgin a canesten tablety i krém. A jak to příjde, hlavně omezit sladkosti a sladké vody.. Já třeba i vím, že můžu používat aviváž jen silan, pokud dám jiný, hned mi přijdou kvasinky..

radunkap
26. dub 2017

@kotito Jaký jste používali ten gél? Já právě o něm taky uvažovala, ale trpím kvasinkami a mám z toho trošku obavu.

simi1510
26. dub 2017

@kotito ja mela jeste z Predtim ty s aplikatorem 😉 jen dva jsem využila zbytecne, ze k sexu v ten den nedoslo....

simi1510
26. dub 2017

@llenka_li to je nejdulezitejsi, udelat si to hezky!

My vcera byli na vsechno nebo nic... a vim ze jeho to vsechno trápí taky. Tak uvidime. Uz jsem se odprostila od jineho fora tady, nevim co driv doma... tak uvidime jak to bude pristi tyden.

Kolikrat i ten jeden sex staci 😂

lory303
26. dub 2017

@radunkap děkuji moc za rady :-* vyzkouším.. myslis, ze kvasinky maji vliv na otehotnení? jinak ten gel se jmenuje Conceive Plus. Bud je s aplikatorem nebo bez. Mám ten bez, protoze mi prislo divne si ho zavest 5 min. pred sexem. To pak nemuzes mit ani predehru 😀 tak jsem si objednala gel v tubě, stejne jako lubrigant a je to lepsi. Jinak taky na to trpim a nedráždí me, zatím je ok 🙂

aptacek
26. dub 2017

@llenka_li jáááá čekám ovulku tento víkend 😀

lory303
26. dub 2017

@radunkap jinak ted jsem byla v lekarně a poradili mi tohle- Intimo Help zavádí se do pochvy 2x za týden. A ještě jsem si objednala FEMI VAXINUM NEO - je na předejítí kvasinek.. Užívá se myslím 10 dní, pak 20 dní pauza a zase... takže vyzkouším a uvidím. Jeste asi ten rosalgin si porídím 🙂

radunkap
26. dub 2017

@lory303 Nemáš vůbec zač🙂 To já nevím, jestli mají vliv na otěhotnění, ale jak to podchytíš hned na začátku, tak ti stačí jedna tableta canestenu a druhý den jsi fit🙂 Ještě mám doma jedny léky, tam jsou 3 tablety a ty už používám, jak mám kvasinky rozjeté. A většinou stačí jen 2 tablety, třetí už neberu. Teď naposledy, jak jsem byla po ovu, tak jsem chytla kvasinky a měla jsem strach si cokoliv zavádět, tak jsem to řešila rosalginem jen oplachy a ustoupilo to.. A výborný je gel Saforelle, co ho používám, tak mé problémy se snižíly o 70 % určitě.. Nad gélem pouvažuji a díky za tip🙂

radunkap
26. dub 2017

@lory303 Teď je toho strašně moc a záleží jen na tobě, co ti sedne a co ne🙂 Držím palce, ať jsi co nejdříve fit🙂 Jo a doporučuji natřít i partnera, pokud jste se tulili, ať se nevyléčíš a chytneš to zpátky od něj🙂

lory303
26. dub 2017

@radunkap super, vyzkousim vse. Co se týče canestenu tablet, tka jsou nejlepší. Stačí jedna silna a druhy den je to ok, ale hodne jsem cetla, ze pred nebo po ovulaci škodí spermijím a plodu... zpusobuje potraty atd.. takze se ho snazim moc nepouzivat a radeji predejít mykozam tema gelama, vyplachama a probiotikama.

janina92
26. dub 2017

@llenka_li @martinie88 Ahoj holky, jsem tu zase, dneska jsem 21 dc a dr mi na utz potvrdil ovulaci (videl zlute telisko), bohuzel tento mesic jsme to urco prosvihli, protoze manzel byl pracovne v zahranici. Jinak vam ukazu sve ovu testy, ktery mi ani jeden neprisel pozitivni, a presto tedy ovu probehla :think:, zajimavy. Jak se vam dari jinak?

Strana