icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
27. dub 2017

@simi1510
Ahoj simi promin moc sem nechodim..
Neni uplne cas. Maly do toho dostal strevni chripku. . me taky stale nebyva uplne ok.
Kazdopadne screening z krve je negativni ted uz cekat jen na utz. Ale nejak to neprozivam vim ze prcek je bojovnik a bude to dobre. Co ty kolik jsi dpo?

simi1510
27. dub 2017

@jullli ja se jen bala, aby neco nedopadlo blbe 😉 tak at je maly v poradku, tobe at se to ustálí a budu rada, kdyz se obcas ozves, co noveho 😉

Ja jsem dneska 6 dpo no

jullli
27. dub 2017

@simi1510 jejda uz? To to uteklo. Urcite ti semtam napisu fotky do alba taky pridavam 🙂

simi1510
27. dub 2017

@jullli tak jen at vim, ze zijes! 😉

Uvidime za jak dlouho prijde mrcha, kdyby neprisla, nebude to spatne ale taky 😃

Leti to hrozne rychle no.

kateriina_12
27. dub 2017

@martinie88 me max prave nikdy stejnou nebo vice zbarvenou carku neukazal tak zkousim poprve comfort

pujolka26
27. dub 2017

Tak už se taky dočkám 🙂, kéž by se nyní zadařilo 🙏😉

kateriina_12
27. dub 2017

@kastanek87 budu ted zkouset, protoze jsem ted 14 dc a vzdy jsem.mela ovu cca 23 dc. Blbe je ze zitra odjizdim pracovne pryc takze pokud bude ovu mame tento mesic smulu

pujolka26
27. dub 2017

@kateriina_12 taky za mě jen comfort 🙂, nyní mám 3 druhy a 2 jsou o ničem, takže za mě Comfort, dnes krásně stejné 2 čárky 🙂

kateriina_12
27. dub 2017

@pujolka26 ja uvidim co na me vykoukne dneska. Vcera byla stejna jako kontrolni. Tak snad dnes bude pozitivní. Pokud ne tak at pocka do nedele😀
Tobe budu drzet palce at vam to vyjde

denisa3101
27. dub 2017

@pujolka26 ale pozitivní ještě neni 🤔 já mám u wondfa takové

pujolka26
27. dub 2017

@denisa3101 jojo, dnes nebo zítra by mohl být úplně pozitivní, ale konečně mám 2 krásně stejně silné aspoň, tak snad do zítřka to bude, jak má být 🙂. Tak u tebe jde vidět, že 13. den je pozitivní 🙂

denisa3101
27. dub 2017

@pujolka26 jj teď budu mít poprvé ovu testy od maxe tak jsem zvědavá :( nevím zda testovat obouma nebo stačí max :/ ale četla jsem že Maxové nejsou zase moc dobré :/

llenka_li
27. dub 2017

U mě hlásím, ze mě začíná bolet břicho 🙄 a pak tu ovulku neřeš, když mě bolí břicho, ale bolí práva strana bez vejcovodu, takže se zase mužů hodit do klidu...tenhle mesic nic nebude. Poslední dvě ovu z leva a teď bude ta špatná 😝

pujolka26
27. dub 2017

@denisa3101 nevím kolik stojí Max, ale ty comffort mám z lékarny 6 ks+2 ks těhotenský za 113 Kč. Já jsem pro zkoušku zkoušela tento měsíc ze 3 druhů a stále se ujišťují, že comfort jso nej

simi1510
27. dub 2017

@llenka_li Asi tak holka... taky to nechci pak řešit, a pak je mi tak blbě, že to nejde přehlédnout. Dneska jsem 6DPO a včera v noci mi bylo blbě, křeče do břicha a teď nějak taky... A pak co to je viď... možností je plno

llenka_li
27. dub 2017

@simi1510 musíme se snažit to něčím prebit, proste se pokusit si nedovolit podlehnout....musíme na sebe být tvrdý, až to přijde, tak to přijde 😝
Ale ty už jsi hodně blízko tt, takže to chápu. Budeš dělat test před MS nebo ne? A meris tenhle cyklus nebo na to prdis.

Teď jedna holcina na emiminu v diskuzi psala, ze vždycky, když měla nidacni pokles před 5DPO, ze to bylo biochemko...myslíte si, ze to tak muže být?
Holky, co jste tehotny a měřily jste BT, jak to vidíte? Psala k tomu, ze se vajíčko proste špatně nadeli, proto je to tak rychle...jako něco by na tom mohlo být 🤔?

llenka_li
27. dub 2017

Dneska jsem byla na nehtech, chodím na gel-lak a paní mi říká, nejste těhotná, vůbec vám to nedrží, vždycky mi to sleze. A já ne, určitě ne....tak nevím, jestli hrabě mne nebo všem okolo 🙈😂

simi1510
27. dub 2017

@llenka_li hele neměřím, resp. v době, kdy jsem si říkala, jestli proběhla, tak jsem změřila a pak už ne. Kašlu na to. Snažím se to právě přebít, protože práce mám teď dost a docela mi to tu ještě stěžuje kočka 😀 miluje pomáhání s balením krabic na poštu 😀

Těžko říct, může to být náhoda, ale možný je, že to může mít něco do sebe. Stejně tak se ale říká, že nidace končí nějakým 11.-12. dnem. A než by bylo vidět něco na testu... Do krve se to má dostávat 2 dny nějak po nidaci, 4 dny snad trvá než do moči. Takže podle mého těžko říct pak i s těmi testy. Když si vezmeš, že by se něco objevilo 8DPO, tak 4DPO by musela být nidace cca tak.

Když tu člověk viděl i grafy Terky228, Vaney, Jullli, tak to kolikrát taky trvalo, než se holkám něco ukázalo.

simi1510
27. dub 2017

@llenka_li Všechno je nějak proti tobě, co? 😀 to by bylo ale něco, kdyby to tak bylo 😝 Takové překvápko, o kterém třeba ani nevíš, co? 🙂

Jinak já byla na nehtech 1x tady v ČR, 1x v Řecku na dovolené, pak jsem si pořídila i lampu a speciální gely a nic. Nedrží mi to. Je mi právě líto dávat za to peníze, když mi to nevydrží ani 2 dny 😀

llenka_li
27. dub 2017

@simi1510 no právě, ale nepamatuju si, kdy měly holky pokles....pochlubte se ;)
Docela by mě to zajímalo, ačkoli nemerim 🙂

Je dobre, ze se mas čím zabavit...ze bys udělala testik 1.5.? Takové krásné datum, lásky čas 😍

simi1510
27. dub 2017

@llenka_li MS by měla být 2.-3.5. tak uvidíme. Spíš chci počkat hele, nechci do toho už spadnout. Proto chodím už jen do této skupiny, popř. pak zprávy s holkama...

denisa3101
27. dub 2017

@pujolka26 no max 6 ks nebo 7 teď nevím a 99 Kč ... Budu je mít první měsíc a už teď mě to štve že jsem místo nich radši nevzala těhu testy a ovu jediné wondfa :/

llenka_li
27. dub 2017

@simi1510 holka drzim ti palce, aby ti // čárky zase rozzářily svět...a zlomilo se tím špatne období a mohlo být vše spatne zapomenuto....moc ti to přeju ☺️

llenka_li
27. dub 2017

@denisa3101 já viděla hezky pozitivní i Maxe... a tobě byl hezky poznat i ten levný ovu test z bazarku, to půjde ;) neboj a drzim palečky ať to tentokrat vyjde ;)

simi1510
27. dub 2017

@llenka_li momentálně mám pocit, že mi vše přeroste přes hlavu 😀 spustila jsem si sama marketing a (ťuk ťuk) začínají se ptát lidi na účto... Jedna měla volat včera, ale neozvala se dál, tak čekám co dneska. Že jsme se spolu sešly, vypadalo to, že si večer potvrdíme jen detaily. Ale nevím, co jí třeba řekl její přítel, na kterého prý hodně dá. Teď mi volal další pán. K tomu zásilek cca 10 už tento týden šlo poštou.... tak si říkám, že se to aspoň trochu prolomuje a možná i ten můj postoj tento týden k tomu všemu, že na to dlabu.

simi1510
27. dub 2017

@llenka_li jinak moc děkuji! A i tobě držím palce!

deli_lah
27. dub 2017

Co myslite, uz byla?

llenka_li
27. dub 2017

@simi1510 to je dobre, nemůže stát přece všechno za prd. Třeba je to takové tvé poslání, nejprve si zajet podnikání, aby jste byli hezky zajištění a miminko přijde už do zajatého a budete si užívat pohodicku...a třeba jsi měla jen moc starosti a teď už to klapne ✊️

llenka_li
27. dub 2017

@deli_lah kolikaty jsi DC? Mas je tedy hodně silné dlouho, ale jako pozitivní to nevypadá...🤔

denisa3101
27. dub 2017

@llenka_li no ty obyčejné byli na prd měla jsem je pořád stejně silné jak po ms před ms před ovu prostě pořád :/ ty wondfo jsou proste nej 😊 jinak děkuji a buď a nebo 😁 dneska došla poslední várka objednávek a končím už 😁

Strana