Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 druhá slabá čiarka může byť pomerne dlho, aj 10 dní pred pozitívnym testom.
@trilien právě nevím,se ptám v těch ovu testech sw nevyznam,tak budu pokračovat dál a uvidím co s toho bude🙂
@simi1510
@karolinaba
@martulaz78
Děkujííí 🙂 piju první měsíc fertipronu, je to jako nosifolu. A hned tohle 🙂 předtím jsem takhle pozitivní nikdy neměla. Měřila jsem v 11h a v 17h.
@denisa3101 due testu byl rekla ze je to tady👍
@janajens wondfo je jasnej ale max je sice stejně silnej ale bere se za pozitivu když je silnější než kontrolní tak snad bude večer max zítra :/ mám poprvé ovu testy od maxe
@denisa3101 no koukam jeden positivni a druhy jste ne uplne ja delala Jen jeden test
@janajens já min měsíc také delala jen wondfa ale koupila jsem i Maxové na zkoušku tak radši tetsuji oběma
@denisa3101 to je super🙂 vidim to na 1. maje 🙂
@radunkap taky jsem říkala že to bude na 1.5 máj lásky čas tak snad 😍
@nikynikol25 tiež som bojovala prvý mesiac s tým, že aká silná čiarka už poukazuje na pozitívny test. 😉
@denisa3101 myslím, ze teď je to pozitivní, on ten Max asi neumí být tmavší nebo jsem ho alespoň nikdy tmavší neviděla...drzim palce, ať to vyjde 🙂
@llenka_li vypadal že byl tmavší no uvidíme udělám ještě dneska večer ... Děkuji moc a vám také držím palečky jsme na tom stejně tak tfuj, tfuj, tfuj 😊
@denisa3101 já jsem Maxe neměla nikdy tmavsiho než je ten tvůj prostřední, to jsi to chytila krásné...
@denisa3101 ja kdyz zkousela Maxe tak jsem nikdy ani stejne carky nedocilila... tak drzim palce holciny!
Ja jsem dneska 9 dpo, za 2-3 dny termin ms

@radunkap no maxovske mám poprvé takže jsem zvědavá jakej bude v následující dny 😀 tak držím palečky a vypadá to že budeme mít ovu asi na stejno 😊