Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li jeee a pak ze tam nic neniii super
@denisa3101 a tobe uz take gratuluji mate krasne carky holky 🙂
Holky no jasne jaro zacne leto a vsechny tehulky 🙂 no to je jasne miminka cekala na neco lepsiho nez zimu 🙂 drzim vam vsem palce
Tenhle mesic se tedy vydaril, jaro no...tak uvidíme, snad nám budou testiky všem už jen sílit...Nemůžu tomu vůbec uvěřit...a samozřejmě mam hrozny strach, aby to nebylo jako dva měsíce zpátky, ale už teď jsem dal než před tím, to jsem se na jiných testech čárky nedockala..MS nesmí přijít v pondělí...a v pátek udělám digi, když bude sílit ☺️
Všem moc drzim palečky, ať to dotahneme do zdarneho konce 😉
@radunkap na tebe budu myslet a držet palečky, musíš držet basu....🍀🍀🍀
@aptacek a co tvůj testik???
@llenka_li děkuji, kéž by🙂 Já dnes ráno zkoušela maxe a něco tam bylo, ale jen takový náznak.. ale čistě bíly nebyl, ale ani takový, jak tady fotíte vy.. tak uvidíme, hlavně nesmím nic zakřiknout..zkusím zajít do lékárny a koupit ještě nějaké jiné, ale testovat budu určitě až v pátek🙂
@llenka_li co je prosim te ta prstickova metoda? jinak citis prsa nebo je ti zle nebo podbrisek? ja jsem dnes 8DPO, ale test delat nemuzu, protoze jsem mela pregnyl a urcite by to byla pregnylova carka... me od ovulace boli porad podbrisek a jsem silene unavena, ale to bude asi utrogestanem, beru ho prvni mesic.. jinak prsa me neboli vubec ☹

@denisa3101 musime verit, ze se to povede. Hlavne se zkusit co nejvic to jde setrit a odpocivat 😉 a tento mesic jsou to ty prava tehu!
Ja taky doufam v jedno, bojim se, ze by to byl zahul, kdyz nic neznam.... ale i kdyby byly, tak hlavne, at je to zdrave. Za vic jak hodinu uz muzu volat doktorovi,... tak snad se brzy dockam rozreseni.