icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
10. kvě 2017

@denisa3101 musime verit, ze se to povede. Hlavne se zkusit co nejvic to jde setrit a odpocivat 😉 a tento mesic jsou to ty prava tehu!

Ja taky doufam v jedno, bojim se, ze by to byl zahul, kdyz nic neznam.... ale i kdyby byly, tak hlavne, at je to zdrave. Za vic jak hodinu uz muzu volat doktorovi,... tak snad se brzy dockam rozreseni.

jullli
10. kvě 2017

@llenka_li jeee a pak ze tam nic neniii super
@denisa3101 a tobe uz take gratuluji mate krasne carky holky 🙂

jullli
10. kvě 2017

Holky no jasne jaro zacne leto a vsechny tehulky 🙂 no to je jasne miminka cekala na neco lepsiho nez zimu 🙂 drzim vam vsem palce

simi1510
10. kvě 2017

@jullli jen s tim aby se narodila do zimy 😃

Ale mam radost z nas vsech 🙂 a tentokrat vsechny spravne.

Tobe drzim palecky moc na ultrazvuk!!

llenka_li
10. kvě 2017

Tenhle mesic se tedy vydaril, jaro no...tak uvidíme, snad nám budou testiky všem už jen sílit...Nemůžu tomu vůbec uvěřit...a samozřejmě mam hrozny strach, aby to nebylo jako dva měsíce zpátky, ale už teď jsem dal než před tím, to jsem se na jiných testech čárky nedockala..MS nesmí přijít v pondělí...a v pátek udělám digi, když bude sílit ☺️

Všem moc drzim palečky, ať to dotahneme do zdarneho konce 😉

@radunkap na tebe budu myslet a držet palečky, musíš držet basu....🍀🍀🍀

@aptacek a co tvůj testik???

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li vidis to, magická noc a nechtela si tomu verit 😃😘

llenka_li
10. kvě 2017

@jullli dekujii, už včera večer jsem na comfortu malého dusika měla....tak jsem rada, ze dneska zesílil a budu doufat, ze bude sílit dal ☺️✊️

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 no, ty jo, to je neuvěřitelný...pořad tomu nemůžu uvěřit 🙈 hlavně se bojím radovat, když jsem před MS..nebyla jsem jediná komu keltská magická plodná noc pomohla 😄

radunkap
10. kvě 2017

@llenka_li děkuji, kéž by🙂 Já dnes ráno zkoušela maxe a něco tam bylo, ale jen takový náznak.. ale čistě bíly nebyl, ale ani takový, jak tady fotíte vy.. tak uvidíme, hlavně nesmím nic zakřiknout..zkusím zajít do lékárny a koupit ještě nějaké jiné, ale testovat budu určitě až v pátek🙂

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li si tu holky navedla a uz to jelo 😃

Abyste holky necekaly stejna miminka 😃😂

Jasny muze se stat stale leccos... ale věř tomu, netrap se a hlavne se nestresuj!

simi1510
10. kvě 2017

@radunkap drzim palecky!

radunkap
10. kvě 2017

@simi1510 děkuji, kéž by🙂

aptacek
10. kvě 2017

@llenka_li Leni supeeeer 🙂

aptacek
10. kvě 2017

@llenka_li můj včerejší večerní je silnější než ten dnešní ráno, tak nevím

simi1510
10. kvě 2017

@aptacek tak muzes byt případ jak ja, kdy na zacatku mas silnejsi vecer nez rano. Zkus zase odpo a uvidis 😉

aptacek
10. kvě 2017

@simi1510 určitě zkusím 🙂 včera večer byla čárka hned slabounce vidět, teď ráno je vidět min.

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li strasne moc moc gratuluji 😍

měla jsi nejake priznaky? nebo udelala jsi neco tento mesic jinak?

Holky, strasne moc vam ty testiky pozitivni zavidim - v dobrem. Kéž by jsem se i ja dočkala...

radunkap
10. kvě 2017

@simi1510 Simi, jaké používáš TT? Já mám doma jen od Maxe a chtěla bych zkusit ještě nějaké jiné..

radunkap
10. kvě 2017

@simi1510 Vím, že u nás v lékárně jsou Gravitest a GS mamatest, ale nevím, jestli jsou dobré..

llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 já strašně moc moc děkuji, v pondělí se budu asi modlit 🙈

jo, používala jsem první mesic conceive gel, jinak jsem nebrala ani nepila nic..takže fakt jen ten gel. Snažila jsem se o orgazmus až po příteli a prstickovou metodu...ale myslím, ze to ten gel...

llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 drzim palečky, ať // brzy objevis....v jaké jsi teď fázi?

simi1510
10. kvě 2017

@radunkap ja mam cemio, mamatest jsem zkousela schválně taky. A nemuzu rict, ze by byly blbe. Pro zacatek s comfortem ukazuji nejlepe

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li co je prosim te ta prstickova metoda? jinak citis prsa nebo je ti zle nebo podbrisek? ja jsem dnes 8DPO, ale test delat nemuzu, protoze jsem mela pregnyl a urcite by to byla pregnylova carka... me od ovulace boli porad podbrisek a jsem silene unavena, ale to bude asi utrogestanem, beru ho prvni mesic.. jinak prsa me neboli vubec ☹

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li u nas jsme metodu nepouzily 😃 jen ten gel a sup je to taky 😃

llenka_li
10. kvě 2017

@aptacek to tady mělo ale hodně holek...ukaz pro porovnání a večer udělej zase a bude silnější ;)

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li jinak ja byla minulé utery na první Inseminaci, ale vysledek spermiogramu 13% progresivnich pohyblivych, tka nevim, nevim ☹

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 něco na tom gelu fakt bude 🤔 není nás tu málo, co s nim otehotnelo...

simi1510
10. kvě 2017

@lory303 ze se snazis ty mrsky uvnitr dat na cipek děložní, aby se dostaly na spravne misto...

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li prave no. Navic u nas jeden sex, takze to muselo byt tim 😃

lory303
10. kvě 2017

@simi1510
@aptacek Holky a jak dlouho jste se snazili? vy asi zadny problem nemate, ze ? ach jo,, jak ja vam zavidim 😍😍❤

Strana