Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@lory303 nidacni krvácení ne. A ty prsa, nemusíš je mít bolava třeba vůbec a já je cítím víc až dnes, jinak jsem je cítila teď ty poslední tři dny na dotek, po sundani podprsenky...jsem teď 4mesic po laparo. Takže to snad vyšlo ve 4.cyklus, ale 3.snazicim po mimodeloznim. První dvě tehu jsem tak do 6tt neměla příznaky vůbec žádné...tak uvidis, když nebudeš moc vydržet, tak můžeš zkusit 12dp. Digital mám doma, ale bojím se ho teď zkoušet, když jsem 9dp a testiky mám slaboucke...v pátek ho chci dat příteli. Tak tady zrovna zvazuju, jestli vydrzim nebo tu prubnu teď a koupím na pátek další 🙈
@llenka_li jee to je hezke 🙂 ja si to taky tak predstavuju, ze az budu jednou tehu, udelam prekvapko pritelovi, ale zase se bojim, ze to nevydrzim a zavolam mu to jeste ten den 😀 určite bude hezky sílit 🙂 ja se bojim silene zklamni, tak radeji pockam na tu krev.. pristi stedu dam vedet jak jsem dopadla 🙂
@lory303 ten předminulý cyklus jsem měla buď biochemko nebo proste falešné comforty, duchy mi dělal jen comfort, jiné testy ne, jsem chtěla počkat do MS, jestli bude sílit, než mu to řeknu, jenže místo toho začal slábnout a přišla MS a já z toho byla špatná a stejně jsem mu to nakonec řekla a testy mu ukázala. Kdyby to nemělo zase vyjít, chci to prožívat s nim a mít se o koho opřít, takže do MS čekat nebudu, ale den dva tomu ještě dam, to už bude vidět, jestli sílí...
@llenka_li jj.to jsem tu četla, jak jsi mela falešné duchy. ja mela prave ten mesic taky falesné duchy u comfordu, ale to bylo asi tim pregnylem.. ukazoval mi // jen comford... A kdy mas mit MS? ja si myslim, ze kdyz vydrzis do patku bude to super... a treba bych v ten patek rano vyzkousela Clear blue 🙂
@lory303
Normálně poznám, ale tenhle cyklus je nejakej jinej...podle hlenu jsem mela pocit, že by ovulace mohla proběhnout v době laparoskopie, den po ni. Ale ovu test nebyl uplne 100%ni.
Od 11.DC mam na ovu testu téměř snehobilo.
@jullli
No taky jsem si rikala, že by se to tou laparkou mohlo treba posunout, ale ja mam prave ovu testy negativní a nevim zda den po laparce mam brat za pozitivní, protože jindy byval silnější.
@simi1510 já taky počkám, co nejdyl, pokud nebudu mít bolesti nebo nebudu špinit a samozřejmě když nepřijde MS 😁 viděla bych to 7-8tt ;) počkám, co uvidí u tebe v 6+1 a já mám na konci května prevenci 🙂 Možná si nechám příští týden vzít krev 2x po sobě, to hodně ukáže, a pak budu čekat. No dvě jsou fakt mazec, ale myslím, ze pokud je nemáte v rodině, nemusíš mít strach ;)
Holky mooooc gratuluju!mam radost,to bude miminek 👶👶👶

Ja mam na vas holky dotaz jestli mi muzete poradit? Jsem dnes 21.DC a BT mi klesla o dva stupne dolu. Poboliva me lehce v podbřišku a trosku prsa. 8.DC jsem mela laparoskopii a bohužel jsem tento cyklus vubec nezachytila ovulaci pokud neprobehla ještě 9.DC v nemocnici...nevim.
Myslite si, že uz by to mohl byt předčasný prichod MS nebo teprve ovulace? Protoze normálně mivam ovulaci mezi 11.-14. DC...