icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliia
10. kvě 2017

Ja mam na vas holky dotaz jestli mi muzete poradit? Jsem dnes 21.DC a BT mi klesla o dva stupne dolu. Poboliva me lehce v podbřišku a trosku prsa. 8.DC jsem mela laparoskopii a bohužel jsem tento cyklus vubec nezachytila ovulaci pokud neprobehla ještě 9.DC v nemocnici...nevim.

Myslite si, že uz by to mohl byt předčasný prichod MS nebo teprve ovulace? Protoze normálně mivam ovulaci mezi 11.-14. DC...

llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 nidacni krvácení ne. A ty prsa, nemusíš je mít bolava třeba vůbec a já je cítím víc až dnes, jinak jsem je cítila teď ty poslední tři dny na dotek, po sundani podprsenky...jsem teď 4mesic po laparo. Takže to snad vyšlo ve 4.cyklus, ale 3.snazicim po mimodeloznim. První dvě tehu jsem tak do 6tt neměla příznaky vůbec žádné...tak uvidis, když nebudeš moc vydržet, tak můžeš zkusit 12dp. Digital mám doma, ale bojím se ho teď zkoušet, když jsem 9dp a testiky mám slaboucke...v pátek ho chci dat příteli. Tak tady zrovna zvazuju, jestli vydrzim nebo tu prubnu teď a koupím na pátek další 🙈

simi1510
10. kvě 2017

@juliia nemuze to byt treba i jednodenní pokles?

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li vydrž s nim a pak kup dalsi na dalsi tyden 😉

llenka_li
10. kvě 2017

@radunkap no vidíš, tak ten je super, to je ten fialový, co sem dáváme...ukazuje snad nejlépe..po zaschnutí dost vybledne, ale v termínu krásné čárky děla brzy ;)

jullli
10. kvě 2017

@juliia po laparoskopii jsem mela ovulaci 25dc normalne chodila rozmezi 16-19 dc

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li jee to je hezke 🙂 ja si to taky tak predstavuju, ze az budu jednou tehu, udelam prekvapko pritelovi, ale zase se bojim, ze to nevydrzim a zavolam mu to jeste ten den 😀 určite bude hezky sílit 🙂 ja se bojim silene zklamni, tak radeji pockam na tu krev.. pristi stedu dam vedet jak jsem dopadla 🙂

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 pokusím se to vydržet 🙈😁

lory303
10. kvě 2017

@juliia a podle ovulacniho hlenu to nepoznas? ja jsme vzdy pred ovu takova vlhčejsí... ale podle me by to mohla byt teprve ovulace... a zitra uvidis, zda ti teplota stoupla 🙂 radeji se doma posnazte 🙂

llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 ten předminulý cyklus jsem měla buď biochemko nebo proste falešné comforty, duchy mi dělal jen comfort, jiné testy ne, jsem chtěla počkat do MS, jestli bude sílit, než mu to řeknu, jenže místo toho začal slábnout a přišla MS a já z toho byla špatná a stejně jsem mu to nakonec řekla a testy mu ukázala. Kdyby to nemělo zase vyjít, chci to prožívat s nim a mít se o koho opřít, takže do MS čekat nebudu, ale den dva tomu ještě dam, to už bude vidět, jestli sílí...

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li jj.to jsem tu četla, jak jsi mela falešné duchy. ja mela prave ten mesic taky falesné duchy u comfordu, ale to bylo asi tim pregnylem.. ukazoval mi // jen comford... A kdy mas mit MS? ja si myslim, ze kdyz vydrzis do patku bude to super... a treba bych v ten patek rano vyzkousela Clear blue 🙂

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li je to tak lepsi, nez se trápit sama... ja to chlapovi rekla o dva az tri dny pozdeji a to jsem rikala, ze se to jeste muze zvrtnout, ale ze chci mit podporu. Ten pak jindy nadává, ze se tim trapim sama co a jak. Tak uvidime, jak dopadnu pristi patek no.

llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 já je taky měla jen na něm a na mamatestu ani Maxovi nic a teď mám na všech, tak snad to bude dobre. Dostat bych to měla v pondělí, tak snad si dá ta mrcha minimálně na rok pauzu ;)

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li určite da 🙂 🍀

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li nesmíme holky pochybovat. Zkusme tomu zazraku verit 🙂 uz takhle dosahly prozatim velké cesty a to, kdyz se zavrtali 🙂

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 já si to taky myslím, miminko čekáte spolu, tak proč by ses měla strachovat jen ty..;) buď to dobre, budu ti držet palečky a těším se na fotecku 👏🏻 pujdes teda 6+1? Já jsem 3+4, takže spousta času. Ale u mě je zase zvýšené riziko dalšího mimodelozniho tehu 🙄

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 věřím tomu ☺️

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li Jj, v ten den mam byt 6+1. Objednej se, az budes cítit, ze chces mi ti jistotu toho... a uvidis jak carky porostou 😉

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li jen jestli rekne, ze jsou tam dve, tak nevim koho driv odvezou 😃 neumím si to zkratka poprve vubec predstavit.

Ale hlavne aby to bylo v poradku, zadne mimodelozni, zadne spatne, zadne razantní zvětšení myomu...

juliia
10. kvě 2017

@lory303
Normálně poznám, ale tenhle cyklus je nejakej jinej...podle hlenu jsem mela pocit, že by ovulace mohla proběhnout v době laparoskopie, den po ni. Ale ovu test nebyl uplne 100%ni.
Od 11.DC mam na ovu testu téměř snehobilo.

@jullli
No taky jsem si rikala, že by se to tou laparkou mohlo treba posunout, ale ja mam prave ovu testy negativní a nevim zda den po laparce mam brat za pozitivní, protože jindy byval silnější.

juliia
10. kvě 2017

@simi1510
No s tim zkusenost nemám. Mozny je uz asi uplne vše 😀

Promin nestiham docitat, ale ty jsi otehotnela ted spontánně ? Jak pises o tech dvojčatkach? ... 🙂

kotito
10. kvě 2017

@radunkap kup si ten wondofo comfort podle tech co jsem zkousela je fakt nejlepsi

simi1510
10. kvě 2017

@juliia Jj po 7 mesicich od revize se povedlo. A nektere holky na me, aby to nebyly dvojcatka 😂😃

Zadna umela oplodneni, zadne zakroky... tak uvidime, jak dopadnu pristi tyden

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 já taky počkám, co nejdyl, pokud nebudu mít bolesti nebo nebudu špinit a samozřejmě když nepřijde MS 😁 viděla bych to 7-8tt ;) počkám, co uvidí u tebe v 6+1 a já mám na konci května prevenci 🙂 Možná si nechám příští týden vzít krev 2x po sobě, to hodně ukáže, a pak budu čekat. No dvě jsou fakt mazec, ale myslím, ze pokud je nemáte v rodině, nemusíš mít strach ;)

kotito
10. kvě 2017

Holky mooooc gratuluju!mam radost,to bude miminek 👶👶👶

simi1510
10. kvě 2017

@llenka_li u chlapa nejsou, jen jedny v rodine a to bylo uměle. Stejne tak jako v jeho rodine nejsou holcicky 😂

llenka_li
10. kvě 2017

@simi1510 tak vidíš, ti dvojky nebudou...ale taky z nich mám hrůzu, musí to být ze začátku fakt maso 🙈

juliia
10. kvě 2017

@simi1510
Tak moc drzim palce👍
Ja jsem 6 měsíců od revize. 😉

simi1510
10. kvě 2017

@juliia drzim palce, at to pak vyjde. 🙂

aptacek
10. kvě 2017

@simi1510 a ta aplikace mi nepůjde, já nemám iPhone 🙂

Strana