icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
11. kvě 2017

@radunkap ani já nemám na Maxovi nic moc, jako ducha vidím, je růžový, ale skoro to není ani na fotku 🙂 teď jsem udělala 25kovy a i na něm něco málo je, ale slaboucke, každopádně víc než na Maxovi ;) ty gravitesty jsou fakt nejlepší i lepší než comfort. Odpo se těším na fotku...🙂

llenka_li
11. kvě 2017

@karolinaba děkuji, zatím to vypadá dobre...snad to tak zůstane 😉

aptacek
11. kvě 2017

@llenka_li já spíš aby nebyli případně naštvaný, že se blokovalo místo.. no nenadělám kdyztak nic 🙂 jj večer ukážu

lory303
11. kvě 2017

@milyeli ahoj, ja nikdy treba nemela ovu testy pozitivni a ovu podle dr. mam, protoze jsem dlouho chodila na folikulometrii, ale ovulacni testy na me proste nefunguji :-/

llenka_li
11. kvě 2017

@jullli snad jo. Minule jsem takovou čárku neměla a hlavně duch byl jen na jednom testu, teď mi to ukáže úplně každý, i 25. Tak snad se brouček pořádně zakousnul a dlouho se nepustí..🙂

llenka_li
11. kvě 2017

@aptacek tak za tohle nemůžeš, ale bude to jasné už přes víkend, tak jim můžeš v neděli večer poslat maila nebo cinknout v pondělí ráno...

simi1510
11. kvě 2017

@aptacek vidim to tam 🙂

simi1510
11. kvě 2017

Holky, posledni test. Dnes 20 dpo

juliia
11. kvě 2017

@simi1510
Asi jsi mela pravdu s tim jednodenním poklesem...

Ahoj, jdu si k vam zase pro radu.
Jsem 22.DC a uz od vcera me pobolivalo v podbřišku, holky me tu zvyklaly, že by to mohla byt opozdena ovulace, klesla mi ta teplota na 36.8°C, odpolední ovulacni test ale negativni (viz obrazek).
No a v noci jsem se vzbudila bolesti na vajecnicich a pocitem, že mrcha je tady. Sla jsem na záchod, ale nic. Pak jsem nejak v bolesti usnula a rano teplota 37.14°C. Bolesti odeznely, obcas me tam jen pichne.
Tohle vubec neznam. Mam delat dal ovu testy, kdyz jsem 22.DC, takhle dlouho jsem ovulaci nikdy neměla, co myslite?

juliia
11. kvě 2017

@simi1510

No nadhera 👏

simi1510
11. kvě 2017

@juliia to vypada, ze ovu probehla vcera, ze to byly Ovulační bolesti

llenka_li
11. kvě 2017

@simi1510 juuu 😍😁

llenka_li
11. kvě 2017

Já mám takovou 25...☺️

simi1510
11. kvě 2017

@llenka_li snad se drzi klistatko 🙂

Hlavne jsem rada, ze se nebudu muset dohadovat, ze ovu byla v takovy ci onaky den. Byla 16dc, cyklus mel byt 29. Tak by to melo nejak i sedet 🙂

simi1510
11. kvě 2017

@llenka_li krasne uz je videt! ❤️

llenka_li
11. kvě 2017

@simi1510 myslím, ze se drží určitě 😄

Oni myslím +/- týden moc neřeší takhle na začátku...já měla tentokrat ovu pozdě, až 17dc, v minulém cyklu 14dc, ale byl s inofolicem, tak to možná posunul ten inositol...Od včera zase beru Femibion...kolik holky berete listovky?

llenka_li
11. kvě 2017

@simi1510 to znamená, ze to zitra ukáže i digitální 👏🏻 já to snad nevydrzim..🙂

simi1510
11. kvě 2017

@llenka_li ja se vcera vratila k te elasti q listové a ta je 800 snad, dve za den

Tenkrat jedni stale to řešili. Ze jsem tolik a ma tam byt to a to...

Tento byl fajn ze mi rekl s tim co tam je, jak je velky gestacni vacek by tam melo byt takto a takto. Ze to bral dle nálezu uvnitr. Tak snad zase ted, a tentokrat spravne 🙂

simi1510
11. kvě 2017

@llenka_li to budes 11 dpo? To budes stejne jak ja, kdyz jsem ho delala 🙂

juliia
11. kvě 2017

@simi1510
No asi jo, ale je mi divne, že nebyl pozitivni ovu test.😒

@ilenka_li
To uz je krasna čárka 🙂
Digital by ti to uz mel zitra potvrdit. 👍

simi1510
11. kvě 2017

@juliia treba se prosvihla doba, kdy byla nejvyšší hladina. Cos to mela vlastne za testy Ovulační?

llenka_li
11. kvě 2017

@simi1510 juu, už mas taky termín porodu u jména ☺️

Tak to je blba zkušenost, no, pravé, ze doktor nemůže vědět, jestli byla ovu v 1. nebo ve 4. týdnu, nevím jak by to mohl chtít někdo řešit..

llenka_li
11. kvě 2017

@simi1510 fakt, no tak super, Jj, zitra 11dp. Takže jsi to taky doma řekla 11dp...;) no já budu mít problém vydržet už dneska, takže přes víkend bych to nedala...😉

simi1510
11. kvě 2017

@llenka_li Jj uz jsem to tam dala. Denca ma pravdu, co se ma stat se stane 🙂

No prave. Kolikrat jak takhle neco resi tim, dle ms a dle ultrazvuku, ze je rozdíl a ze je to hned spatne. A to byla poprve soukromá klinika, a hadala jsem se tam s 3 doktorkama, si me tam na každou návštěvu prehazovaly. Atp.

Nikdo nemuze z nich vedet, kdy clovek otehotnet. Proto i v tomto se mi ten doktor tenkrat líbil

simi1510
11. kvě 2017

@llenka_li Jj, kdyz to den pred ms rekl digi test, tak jsem ho zabalila spolu se sklenenym kocarkem 🙂

llenka_li
11. kvě 2017

@simi1510 Jj, je to tak..já počkám na pondělí, a pak si to tam taky dam 👏🏻 a už se těším do skupinky ☺️ můj dostane knížku Deníček moderního fotra. Nedávno dočetl Deníček moderního páru a čte Dominka na fb, tak bude mít do sbírky. A k tomu mu pribalim ten digi testik ;)

juliia
11. kvě 2017

@simi1510
Jukni na moje ovu testu, prvni je dva dny pred laparkou a druhý je den po laparce, pak uz pravidelne...

simi1510
11. kvě 2017

@juliia tak to asi testy nebyly schopny možná ukázat. Kdo ví hele :-/

llenka_li
11. kvě 2017

Pěkné cítím podbrisek, takový tlak...🙄

jullli
11. kvě 2017

@llenka_li to je normalni mimi se vrta 🙂 Neboj

Strana