Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@karolinaba děkuji, zatím to vypadá dobre...snad to tak zůstane 😉
@simi1510
Asi jsi mela pravdu s tim jednodenním poklesem...
Ahoj, jdu si k vam zase pro radu.
Jsem 22.DC a uz od vcera me pobolivalo v podbřišku, holky me tu zvyklaly, že by to mohla byt opozdena ovulace, klesla mi ta teplota na 36.8°C, odpolední ovulacni test ale negativni (viz obrazek).
No a v noci jsem se vzbudila bolesti na vajecnicich a pocitem, že mrcha je tady. Sla jsem na záchod, ale nic. Pak jsem nejak v bolesti usnula a rano teplota 37.14°C. Bolesti odeznely, obcas me tam jen pichne.
Tohle vubec neznam. Mam delat dal ovu testy, kdyz jsem 22.DC, takhle dlouho jsem ovulaci nikdy neměla, co myslite?
@llenka_li ja se vcera vratila k te elasti q listové a ta je 800 snad, dve za den
Tenkrat jedni stale to řešili. Ze jsem tolik a ma tam byt to a to...
Tento byl fajn ze mi rekl s tim co tam je, jak je velky gestacni vacek by tam melo byt takto a takto. Ze to bral dle nálezu uvnitr. Tak snad zase ted, a tentokrat spravne 🙂
@llenka_li Jj uz jsem to tam dala. Denca ma pravdu, co se ma stat se stane 🙂
No prave. Kolikrat jak takhle neco resi tim, dle ms a dle ultrazvuku, ze je rozdíl a ze je to hned spatne. A to byla poprve soukromá klinika, a hadala jsem se tam s 3 doktorkama, si me tam na každou návštěvu prehazovaly. Atp.
Nikdo nemuze z nich vedet, kdy clovek otehotnet. Proto i v tomto se mi ten doktor tenkrat líbil
Pěkné cítím podbrisek, takový tlak...🙄

@radunkap ani já nemám na Maxovi nic moc, jako ducha vidím, je růžový, ale skoro to není ani na fotku 🙂 teď jsem udělala 25kovy a i na něm něco málo je, ale slaboucke, každopádně víc než na Maxovi ;) ty gravitesty jsou fakt nejlepší i lepší než comfort. Odpo se těším na fotku...🙂