Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kotito Ted vyfocene diky pupecni kyle se mi klube uz i pupik pomalu ale jiste ven ;)
Jj ja mam 3tehotenstvi a je to znat svaly jsou povoleny a hlavne jak se posouvaji vnitrnosti nahoru a deloha nahoru je to znat ale musim rict ze ted uz jsem mela vetsi brisko u syna nez mam ted. A teda hlavne 15tt ze tak klidne at si roste
Ten telefon píše blbiny. Dvojnásobně pohnojeno to mělo být
Holky neprodava nektera Gynex?diky
holčičky, dám si tu teď chvilku pauzu 🙂 tento měsíc to vypadalo nadějně, ale čárka začala opět slábnout a kvůli poklesu BT mi MS přijde co nevidět. Včera jsem se z toho už trošku sesypala, protože už se to stalo po třetí a k tomu jednou revize. Myslím, že 4x nevydařený pokus stačí. Můj gynekolog sice konstatoval, že to se stává, ale stávat by se to nemělo.
V úterý nastupujeme do CARu, Takže nám prosím držte palce, Brzo se zase ozvu 🙂 všem čerstvým těhulkám přeju srdíčka na UTZ a ať vše vyjde! Tak se na mě nezlobte, ale potřebuju se psychicky hodit do klidu 🙂

@kotito tak aspon to budes mit pekne v jeden den ja taky chodim k soukrome kde dela screening ale krev chce mit nabranou driv 🙂
Tak to jdes driv jak ja ja jdi 2.6 zavidim :D ale to utece...
No jasne ze se kulatim, prosim te ja uz od 10ttcca :D ikdyz stale mam dole 3kg