icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
11. kvě 2017

@kotito tak aspon to budes mit pekne v jeden den ja taky chodim k soukrome kde dela screening ale krev chce mit nabranou driv 🙂
Tak to jdes driv jak ja ja jdi 2.6 zavidim :D ale to utece...
No jasne ze se kulatim, prosim te ja uz od 10ttcca :D ikdyz stale mam dole 3kg

kotito
11. kvě 2017

@jullli mě se právě už taky pěkně klube. přišlo mě to hodně divný, ale bylo mi řečeno, že u druhého může růst bříško rychleji, protože jsou povolené svaly či co 😀

jullli
11. kvě 2017

@kotito Ted vyfocene diky pupecni kyle se mi klube uz i pupik pomalu ale jiste ven ;)

Jj ja mam 3tehotenstvi a je to znat svaly jsou povoleny a hlavne jak se posouvaji vnitrnosti nahoru a deloha nahoru je to znat ale musim rict ze ted uz jsem mela vetsi brisko u syna nez mam ted. A teda hlavne 15tt ze tak klidne at si roste

simi1510
11. kvě 2017

@jullli jsi krasna Luci!

kotito
11. kvě 2017

@jullli jéé sluší ti to a bříšenko krásné!

jullli
11. kvě 2017

@simi1510 Jee dekuji no nevim :D
Pristi tyden se jdeme fotit dokud nejsem tlusta :D a hlavne teda kvuli synovi a jarnim fotkam tak snad bude pekne 🙂

jullli
11. kvě 2017

@kotito uz me dokonce pousteji i sednout :D :D

karin1712
11. kvě 2017

@simi1510 cítím se fajn. Nic mě nebolí. Snažím se myslet pozitivně. Uklidňuji se tím. Že budu mít dvojnásobně asi ne pohnojeno 😝. Co jiného mi zbývá.

karin1712
11. kvě 2017

@jullli moc ti to sekne mamino 👍

jullli
11. kvě 2017

@karin1712 dekuji, ty hlavne odpocivej at jsi brzo fit a muzes se s nami pak taky podelit o pozitivni testy atd 🙂

karin1712
11. kvě 2017

Ten telefon píše blbiny. Dvojnásobně pohnojeno to mělo být

karin1712
11. kvě 2017

@jullli budu se snažit být co nejdřív fit. Doktor si mě objednal už na 22.5. Tak se budu modlit ať je to ok. Budu pít kontryhel a mám doma gynex a fertipronu tak snad tomu trochu pomůžu.

llenka_li
11. kvě 2017

@jullli ty už mas krásný bříško 😍

jullli
11. kvě 2017

@llenka_li dekujuuu nahe neni tal velke :D neboj se ani se nenadejes a budes mit taky pupik ;)

simi1510
11. kvě 2017

@jullli ja doufam, ze se budu taky tesit z bříška 🙂

martulaz78
11. kvě 2017

Holky neprodava nektera Gynex?diky

radunkap
11. kvě 2017

@kotito tak to je super🙂 ja taky nejsem hubenourek🙂 manzel stastny🙂 ale cekame do pondeli, kdy ma prijit ms🙂

radunkap
11. kvě 2017

@jullli jeeee, tobe to slusi🙂

jullli
11. kvě 2017

@radunkap dekuju tal ja taky nejsem zadny hubenour, kde jsou ty casy :D

@radunkap
@simi1510
@llenka_li
@kotito holky ani se nenadejete a budete sem posilat taky fotecku pupiku uz se tesim 🙂

kotito
12. kvě 2017

@radunkap pribralas na hormonech ted?ja vcera valila oci.na gynde v listopadu 96 kg a ted 110!

jullli
12. kvě 2017

@kotito ty blaho, myslis jako ted po progesteronu nebo z tohp clostiku co jso mela?

kotito
12. kvě 2017

@jullli jj urcite.vedela jsem o 9,5 kg,pak jsem se radeji nevazila. Clostyl a duphaston.nevim jestli je ram treba kilo miminkem,ale nemyslim si.No co uz stalo to za to ,kdyz se zadarilo.snad moc v tehu nepriberu,pac bych se neunesla.S dcerkou jsem mela nahore pres 20 kg

kotito
12. kvě 2017

S dcerkou porodila jsem az za 14 dni 👎😀

jullli
12. kvě 2017

@kotito no ja se synem 26 a zatim se drzim minis 3 minis 2 jak kdy no mimi ma ted dohromady se vsim cca 300g to bude tema hormonama ale jak prestanes jist duphaston bude to lepsi vaha pujde zase niz... Do kdy ho budes zobat? Ja ho zobala do kritickeho 9tt

jullli
12. kvě 2017

@kotito jj videla jsem nebyla jsem na tom o nic min :D ja teda byla nehoraaazne zavodnena :D

radunkap
12. kvě 2017

Dnes rano 11DPO..nejsou moc svetle???

aptacek
12. kvě 2017

holčičky, dám si tu teď chvilku pauzu 🙂 tento měsíc to vypadalo nadějně, ale čárka začala opět slábnout a kvůli poklesu BT mi MS přijde co nevidět. Včera jsem se z toho už trošku sesypala, protože už se to stalo po třetí a k tomu jednou revize. Myslím, že 4x nevydařený pokus stačí. Můj gynekolog sice konstatoval, že to se stává, ale stávat by se to nemělo.
V úterý nastupujeme do CARu, Takže nám prosím držte palce, Brzo se zase ozvu 🙂 všem čerstvým těhulkám přeju srdíčka na UTZ a ať vše vyjde! Tak se na mě nezlobte, ale potřebuju se psychicky hodit do klidu 🙂

sticker
radunkap
12. kvě 2017

@aptacek Ahoj, tak to mě moc moc mrzí☹ Přeji Ti hodně sil a dobře dopadněte. ❤

jullli
12. kvě 2017

@aptacek jee to me mrzi mozna by stacila podpora progesteronem na udrzeni.. Ale v car pomuzou 🙂

@radunkap neni slaba asi mas jen menne hcg bude to dobre uvidis

radunkap
12. kvě 2017

@jullli Já doufám, zkusím testnout ještě odpoledne, jako vždy. Dnes jsem testovala poprvé ráno

Strana