icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
16. říj 2015

@nikytka1988 no a kolikátý DC jsi? 🙂 a jak dlouhý míváš cykly? To se takto nedá říct, třeba za den a taky možná za týden 🙂

jasmina09
16. říj 2015

@luciestancova anebo taky melu nesmysly a jen tě znepokojují 😖

luciestancova
16. říj 2015

@nikytka1988 ahojky, to je ruzny, ja mam treba porad hodne svetlej prouzek a necekane dva dny silnej, kdy je ovulka a pak zas nic.. takze mi to nikdy nesili, ja to mam bud jo nebo ne, takze musim testovat denne, k tomu nepravidelny cykly.. takze testuj a tedtuj 🙂 🙂

nikytka1988
16. říj 2015

@renmilka Děkuji. Tohle je poprvé co zkousim ovu testy. A doufám, že by to mohlo vyjít 🙂

jasmina09
16. říj 2015

@nikytka1988 jo vyjde to, musíš mít trpělivost, ty dvě // tam budou otázka je jen kdy 🙂

renmilka
16. říj 2015

@nikytka1988 Nemáš zač... Já jsem právě také začala s ovutesty, jelikož už se snažíme déle, tak to chci nějak popostrcit... Teď jsem 7.d.c , minulý měsíc to nějak (i přes testování) nevyšlo... Takže už mám doma zásobu a budu od zhruba 24.10. testovat znovu😊

jasmina09
16. říj 2015

@renmilka jo a takhle vypadá můj graf, když jsem ho upravila ode dne co jsem koupila nový teploměr o 0,1 stupně..takže tu ovulaci jsem podle tohoto měla úplně jindy jako :D

renmilka
16. říj 2015

@jasmina09 Tak to mě po*** hlavu😀 Jako neříkej mi, že ovutesty neříkají pravdu !

renmilka
16. říj 2015

A kdy tedy hadas podle bazalky?

renmilka
16. říj 2015

31?

jasmina09
16. říj 2015

@renmilka
@renmilka já si myslím, že říkají ale asi mám hold i normálně trošku vyšší LH a prostě jsem testovala ve špatnou dobu, i to žlutý tělísko přece víc než 14 dnů nevydrží a pokud jsem tu ovu měla 28.9 dle testu tak je to už 17 dní, ale to měření ty bazálky taky není úplně validní kvůli ty změně teploměru, teď pojedu celý cyklus stejný teploměr a to už pak bude mít nějakou hodnotu

luciestancova
16. říj 2015

@jasmina09 davala jsem testiky, dva dny po sobe tmavy.. tak ja uz nevim .. 🙂

jasmina09
16. říj 2015

@renmilka tak toho 3-4.10 někdy a poslední snažení 27.9, to jsme nemohly dát ani omylem

jasmina09
16. říj 2015

@luciestancova jo testík je tutový 🙂 tak promiň 😕 bude to v cajku, prostě implantační pokles a hotovo 🙂

renmilka
16. říj 2015

@jasmina09 Tak je pravda, že u tebe ten test zrovna nejtmavší nebyl ...tak je to možný a 2.10. ...to by musel mít superspermie😀 Tak teď už nezbývá nic jiného, než testovat a měřit a dlouho a poctivě😉

renmilka
16. říj 2015

No tak já 19.10. začínám grepovou, resp. grep-dzus kůru na podporu prostředí ovulacniho😀

jasmina09
16. říj 2015

@renmilka jj, trošku jsem se překlepla, až 3-4.10 podle grafu cca, no ale ta bazálka je dobrá v tom, že když ti stoupnou teploty, tak víš, že ovulka už proběhla 🙂 takže jedu i BT i testy a každý druhý den snažení, ne žádný jednou za 5 dnů ty vole 😀 😀

luciestancova
16. říj 2015

@jasmina09 to je v pohode, u me je mozny vsechno, po tom co jsem vysadila atk tak to mam tak ruzne a dvakrat jsem byla na vyvolani ms.. :-/ a ty cydly mam stejne dlouhy, cca 40 dni, hruza.. 🙂

nikytka1988
16. říj 2015

@jasmina09 Dnes je to 14DC. A cykly mivam dlouhý v průměru 27dni. Doted jsme to nechavali náhodě, ale je na čase tomu zkusit trochu pomoct 🙂

renmilka
16. říj 2015

@jasmina09 No, takový to vrz sem vrz tam, vid a MISE SPLNĚNA😀😀😀 U mě to měření bazalky nebude asi spolehlivý s naším biorytmem, když má můj odpolední, chodime hodně pozdě spát, to pak se budim různě, někdy až k obědu.... Je to nezaruceny, že se vždy probudim stejně....

nikytka1988
16. říj 2015

@luciestancova Mě přijde, že se ta druhá čárka nějak flaka 😀 mohla by být rychlejší.

jasmina09
16. říj 2015

@nikytka1988 tak jen hezky testuj, aspoň budeš vědět kdy cca tu ovulaci míváš a hezky zapracujete 🙂

nikytka1988
16. říj 2015

@renmilka Nám to do teď nevycházelo.. Snad tohle testování pomůže a zadari se. Držím palecky ať to vyjde 😉

renmilka
16. říj 2015

@nikytka1988 díky, tobě také... My budem také podporovat: testy, vitamíny pro oba, gel na podporu početí... Když nejde Mohamed k hoře.....😀

nikytka1988
16. říj 2015

@renmilka přesně tak. My zatím jen testujeme.

renmilka
16. říj 2015

@nikytka1988 Uvidíme... Jinak jsem s přítelem domluvena, hranici máme do konce tohoto roku, to jsou ještě tři pokusy...a když nic, tak pak spermio.

nikytka1988
16. říj 2015

@renmilka Drim pěstí ať to vyjde. Už takhle to musí být pro vás stresující. My bychom radi měli do konce roku zadelano 😀

jasmina09
16. říj 2015

@nikytka1988 my takééééééééééééééééééé 😒 😀

renmilka
16. říj 2015

@nikytka1988 Snažíme se to brát sportovně a pozitivně, do tedka jsme to neresili vůbec nějak, spíš to brali jako možné příjemné překvapení, kdyby to vyšlo, takže bez stresu, takže jsem zvědavá, co bude teď při podpoře těmi různými prostředky...

vapka
16. říj 2015

Takže mi to nedalo a zkusila jsem ovu test, jako tak testovací čárka o dost dost dost silnější, takovou jsem neměla ani při ovulaci 😉 takže je pravda, že hcg a lh hormon jsou vyplavovány stejně.

Strana