Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciestancova anebo taky melu nesmysly a jen tě znepokojují 😖
@nikytka1988 ahojky, to je ruzny, ja mam treba porad hodne svetlej prouzek a necekane dva dny silnej, kdy je ovulka a pak zas nic.. takze mi to nikdy nesili, ja to mam bud jo nebo ne, takze musim testovat denne, k tomu nepravidelny cykly.. takze testuj a tedtuj 🙂 🙂
@renmilka Děkuji. Tohle je poprvé co zkousim ovu testy. A doufám, že by to mohlo vyjít 🙂
@nikytka1988 jo vyjde to, musíš mít trpělivost, ty dvě // tam budou otázka je jen kdy 🙂
@nikytka1988 Nemáš zač... Já jsem právě také začala s ovutesty, jelikož už se snažíme déle, tak to chci nějak popostrcit... Teď jsem 7.d.c , minulý měsíc to nějak (i přes testování) nevyšlo... Takže už mám doma zásobu a budu od zhruba 24.10. testovat znovu😊
A kdy tedy hadas podle bazalky?
31?
@renmilka
@renmilka já si myslím, že říkají ale asi mám hold i normálně trošku vyšší LH a prostě jsem testovala ve špatnou dobu, i to žlutý tělísko přece víc než 14 dnů nevydrží a pokud jsem tu ovu měla 28.9 dle testu tak je to už 17 dní, ale to měření ty bazálky taky není úplně validní kvůli ty změně teploměru, teď pojedu celý cyklus stejný teploměr a to už pak bude mít nějakou hodnotu
@jasmina09 davala jsem testiky, dva dny po sobe tmavy.. tak ja uz nevim .. 🙂
@luciestancova jo testík je tutový 🙂 tak promiň 😕 bude to v cajku, prostě implantační pokles a hotovo 🙂
No tak já 19.10. začínám grepovou, resp. grep-dzus kůru na podporu prostředí ovulacniho😀
@jasmina09 to je v pohode, u me je mozny vsechno, po tom co jsem vysadila atk tak to mam tak ruzne a dvakrat jsem byla na vyvolani ms.. :-/ a ty cydly mam stejne dlouhy, cca 40 dni, hruza.. 🙂
@jasmina09 Dnes je to 14DC. A cykly mivam dlouhý v průměru 27dni. Doted jsme to nechavali náhodě, ale je na čase tomu zkusit trochu pomoct 🙂
@luciestancova Mě přijde, že se ta druhá čárka nějak flaka 😀 mohla by být rychlejší.
@nikytka1988 tak jen hezky testuj, aspoň budeš vědět kdy cca tu ovulaci míváš a hezky zapracujete 🙂
@renmilka Nám to do teď nevycházelo.. Snad tohle testování pomůže a zadari se. Držím palecky ať to vyjde 😉
@nikytka1988 díky, tobě také... My budem také podporovat: testy, vitamíny pro oba, gel na podporu početí... Když nejde Mohamed k hoře.....😀
@renmilka přesně tak. My zatím jen testujeme.
@nikytka1988 Uvidíme... Jinak jsem s přítelem domluvena, hranici máme do konce tohoto roku, to jsou ještě tři pokusy...a když nic, tak pak spermio.
@renmilka Drim pěstí ať to vyjde. Už takhle to musí být pro vás stresující. My bychom radi měli do konce roku zadelano 😀
@nikytka1988 my takééééééééééééééééééé 😒 😀
@nikytka1988 Snažíme se to brát sportovně a pozitivně, do tedka jsme to neresili vůbec nějak, spíš to brali jako možné příjemné překvapení, kdyby to vyšlo, takže bez stresu, takže jsem zvědavá, co bude teď při podpoře těmi různými prostředky...

@nikytka1988 no a kolikátý DC jsi? 🙂 a jak dlouhý míváš cykly? To se takto nedá říct, třeba za den a taky možná za týden 🙂