icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
12. kvě 2017

Holky, myslite, ze je to normalni, kdyz mam teplotu 36,9 v 5+1? Cetla jsem, ze zvýšena teplota byt muze u tehu... nic jineho mi neni :-/

jullli
12. kvě 2017

@simi1510 36,9 neni zvysena teplota ted v tehotenstvi mam normalne kolem 36,6-37 je to normalni zvysena je az 37,2 je v tobe vetrelec :D neboj

llenka_li
12. kvě 2017

@simi1510 když mě přijímali v prosinci do nemocnice, měla jsem 37,4 a řekl doktor, ze je to v pořádku, ze to muže být k tehu...takže klídek ❤️

radunkap
13. kvě 2017

@simi1510
@llenka_li holky, mate krasne testy 😍🤰

@jullli ty jsi sikovna!!!tak at jde siti od ruky🙂

Ja vcera vecer trosku zaspinila, ale zadna krev, jen hnedy vytok. Myslite, ze to muze neco znamenat? Nad ranem, jak se mi chtelo curat, tak me semtam zabolel spodek uprostred..

simi1510
13. kvě 2017

@jullli
@llenka_li

Ja vim, ze to neni uplne teplota, ale... dneska uz v pohode zase normalka. Nevim co to vcera bylo :-/ jsem prave mela obličej pomalu jak v ohni...

simi1510
13. kvě 2017

@radunkap behem zacatku tehu se to muze stavat, jak se mimi zavrtava vic a vic, jak je deloha prekrvena a prokrvena... a kdyz se to neopakuje nebo to neni vylozene krev jako takova

kotito
13. kvě 2017

Chi,tak jsem ho taky potrestala.max jsem nikdy nemela ani stejne silne carky natoz silnejsi.9+3

kotito
13. kvě 2017

@radunkap ja taky zacpinila takhle na zacatku.a brisko me boli furt,kdyz se mi chce curat,az se vycuram prejde to.zanet mocaku nemam

simi1510
13. kvě 2017

@kotito proste je to tak 😃

radunkap
13. kvě 2017

@simi1510 diky, no uvidime, snad zitra neprijde MS uz...

kotito
13. kvě 2017

Jinak my to vcera rekli dcerce a presne jak jsme mysleli,je silena 😂 v noci byla bourka tak dosla za nama .3x me vzbudila at se pretocim,ze kdyz lezim na boku mackam miminko.otazky typu a ma tam postylku?nenudi se kdyz si tam nema s kym hrat?maminko tu matu nemuzes,miminko nema zuby to nerozkouse 😀 je uzasna.ma vetsi radost nez jsme vubec doufali

radunkap
13. kvě 2017

@kotito dekuji za uklidneni😘 snad to Bude dobre. Pobolivaji me i vajecniky, no snad uz ms zitra nedojde..

kotito
13. kvě 2017

Musim vam sem dat tu jeji nefalsovanou detskou radost

kotito
13. kvě 2017

@radunkap zlato nechci te nejak stresovat,ale tohle bude az do porodu.nemyslim konkretne tohle pobolivani,ale ten nekonecny strach,ze je neco spatne.rikala jsem,ze s druhym miminkem to bude jine a prd 😀

kotito
13. kvě 2017

@radunkap a ms nedojde ,bude 👶

radunkap
13. kvě 2017

@kotito tak mala je zlata🙂 Dojalo me to, musela jsem to cist manzelovi🙂 a je mi ti jasne, ze strach bude. Odpoledne udelm test a uvidim, jestli sili ci co a jak..A dekuji ti moc za podporu 😘

kotito
13. kvě 2017

@radunkap určitě bude zase o malinko tmavší, zkus co nejmín pít, u mě to byl fakt mega rozdíl

jullli
13. kvě 2017

@kotito uzasne ty deti maji tu nefalsovanou radost , ja rikam snad vetsi nez manzel :D u nas je to stejne a stale ho to drzi ;)

@radunkap dekuji vcera jsem jen strihala stroj mam u mamy takze sit az pristi tyden 🙂 jinak spineni muze nastat dokonce i lekhe krvaceni se bere jako norma v dobe ms ;) kdyby cokoliv pohotovost to jisti..

@simi1510 neboj neni to ani zvysen, telo pracuje a potrebuje vstrebat ze tam mas vetrelce :D

simi1510
13. kvě 2017

@jullli snad mimi 😃 vetřelce nechci 😃😂😂😂

jullli
13. kvě 2017

@simi1510 oni to tak rikaji i dr je to jako nemoc :D ty nase deti ;)

Neboj bude tam zdrave mimco

jullli
13. kvě 2017

@kotito jinak presne jak mas tuhle fotku nejak takovou si predstavuji pristi tyden profi 🙂 hrozne se mi libi 🙂

kotito
13. kvě 2017

@jullli taky pak pujdeme.chci nechat zvetsit a zaramovat screeningovou nebo 3d ckovou a s tou jit k fotografce

kotito
13. kvě 2017

Holky snad mate tak krasne jako my.kratke triko,kratasky a slunime se na zahradce

jullli
13. kvě 2017

@kotito my jdeme prave pristi tyden chci vicemene syna a jarni fotky...a jeste bych chtela tak v srpnu ..
Ta 3dckova je taky super to mas pravdu 🙂

llenka_li
13. kvě 2017

@radunkap taky podbrisek dost cítím, kolikrát si říkám, ze to snad bolí víc než je to normální...třeba dnes ráno asi hodinu...teď třeba nic, včera cely den nic, ale ve čtvrtek cely den, takový tlak tahání, střídá se mi bolení středu břicha, a pak vaječníku...všude píší, ze je to normální, ale taky jsem to neměla ani u jednoho ze svých děti 🙂)) drzim ti palečky a dej sem pak testik...;)

llenka_li
13. kvě 2017

@simi1510 alespoň je vidět, ze se něco děje.. ;) Já bych teda tohle tehu poznala taky 100% i bez testu...a ještě před MS, děje se mi toho dost 🙂

lizzie2525
13. kvě 2017

Holky, mne je tak zle, to je hrozny... ☹(( uz jsem zrala na infuze..

jullli
13. kvě 2017

@lizzie2525 mi povidej, a to se modli at te to po 12tt prejde, ja jsem 15tt a stale nepreslo.. :/
Nebyt cipku a prasku od dr v 8tt tak ani neexistuji...

lizzie2525
13. kvě 2017

@jullli kazdy rano se vzbudim, automaticky pocit na zvraceni. Ale ven nejde nic... Najim se treba v 7 a kolem 10 uz mi tak silene kruci v brise, ze se mi z toho chce hlady zvracet.
Uvazuju ze si nechám v nemocnici píchnout Torecan, ale nevim jestli prijde nejaka úleva...
Nejvic me trapi to nutkání na zvraceni a častý kruceni v brise...
Nekdo si hrozne chvali Emesin, jeste to zkusim, ale nevim nevim ☹((

jullli
13. kvě 2017

@lizzie2525 ja mam cipky torecan a prasky omeprazol a uz moc tedy nezabiraji.. A bud rada ze nezvracis... Nevolnost jeste budis, a casteji si dej neco k jidlu interval 3 hod je moc. Max 2 hod jinak zkus cisty zazvor

Strana