Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Jinak my to vcera rekli dcerce a presne jak jsme mysleli,je silena 😂 v noci byla bourka tak dosla za nama .3x me vzbudila at se pretocim,ze kdyz lezim na boku mackam miminko.otazky typu a ma tam postylku?nenudi se kdyz si tam nema s kym hrat?maminko tu matu nemuzes,miminko nema zuby to nerozkouse 😀 je uzasna.ma vetsi radost nez jsme vubec doufali
@kotito uzasne ty deti maji tu nefalsovanou radost , ja rikam snad vetsi nez manzel :D u nas je to stejne a stale ho to drzi ;)
@radunkap dekuji vcera jsem jen strihala stroj mam u mamy takze sit az pristi tyden 🙂 jinak spineni muze nastat dokonce i lekhe krvaceni se bere jako norma v dobe ms ;) kdyby cokoliv pohotovost to jisti..
@simi1510 neboj neni to ani zvysen, telo pracuje a potrebuje vstrebat ze tam mas vetrelce :D
Holky snad mate tak krasne jako my.kratke triko,kratasky a slunime se na zahradce
@radunkap taky podbrisek dost cítím, kolikrát si říkám, ze to snad bolí víc než je to normální...třeba dnes ráno asi hodinu...teď třeba nic, včera cely den nic, ale ve čtvrtek cely den, takový tlak tahání, střídá se mi bolení středu břicha, a pak vaječníku...všude píší, ze je to normální, ale taky jsem to neměla ani u jednoho ze svých děti 🙂)) drzim ti palečky a dej sem pak testik...;)
Holky, mne je tak zle, to je hrozny... ☹(( uz jsem zrala na infuze..
@lizzie2525 mi povidej, a to se modli at te to po 12tt prejde, ja jsem 15tt a stale nepreslo.. :/
Nebyt cipku a prasku od dr v 8tt tak ani neexistuji...
@jullli kazdy rano se vzbudim, automaticky pocit na zvraceni. Ale ven nejde nic... Najim se treba v 7 a kolem 10 uz mi tak silene kruci v brise, ze se mi z toho chce hlady zvracet.
Uvazuju ze si nechám v nemocnici píchnout Torecan, ale nevim jestli prijde nejaka úleva...
Nejvic me trapi to nutkání na zvraceni a častý kruceni v brise...
Nekdo si hrozne chvali Emesin, jeste to zkusim, ale nevim nevim ☹((
@lizzie2525 ja mam cipky torecan a prasky omeprazol a uz moc tedy nezabiraji.. A bud rada ze nezvracis... Nevolnost jeste budis, a casteji si dej neco k jidlu interval 3 hod je moc. Max 2 hod jinak zkus cisty zazvor

Holky, myslite, ze je to normalni, kdyz mam teplotu 36,9 v 5+1? Cetla jsem, ze zvýšena teplota byt muze u tehu... nic jineho mi neni :-/